forum.gif
Noise samazināšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Noise samazināšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.09.07 23:54
 citēt
Kā, mainot fotokameras uzstādījumus, iespējams samazināt trokšņainumu (Noise) fotogrāfijās ar augstu ISO un vāju apgaismojumu?
Publicēts: 06.09.07 00:10
 citēt
samazināt ISO :D

nu karoč, tu nevari novērst troksni, kas rodas no lielā iso, mainot citus parametrus ne-ISO. (tjip, ir laikam iebūvēta noise-reduction f-ja. Meklee manuaalii)

Vai vnk izmanto kaadu programmu jau uz datora...
Publicēts: 06.09.07 08:55
 citēt
Kā, mainot fotokameras uzstādījumus, iespējams samazināt trokšņainumu (Noise) fotogrāfijās ar augstu ISO un vāju apgaismojumu?

elementaari - visu nosaka expoziicija!
Publicēts: 06.09.07 15:09
 citēt
Par ātru nozibina? WTF? :) tādā ziņā, ka tad noteikti ir augsts ISO? Vai arī fiška tāda, ka tad ja par ātru nozibina, bilde ir tumša, un tad šopā "izvelkot" rodas tas troksnis? :))
Publicēts: 06.09.07 15:14
 citēt
es pie stūres...

Tramvajam? :D
Publicēts: 06.09.07 17:04
 citēt
imka, staasti liidz galam! Trokshnji ir arii tad ja spoguliiti par aatru nozibina!

Man bija tāda nojauta :lol:
Publicēts: 06.09.07 17:05
 citēt

Nekā nevar... tam ir paredzēti softi kā Noise Ninja un vēl lērums...
Publicēts: 06.09.07 22:08
 citēt
laikam tikai vēl samazinot expozīciju, taču tas neglābs !
vienkārši Noise rodas pie ilgas expozīcijas, taču tas ir cits stāsts !

tavs domu gaajiems ir aplams, jo samazinot expoziiciju ieguusi lielaakus trokshnjus :(
Publicēts: 07.09.07 11:27
 citēt
laikam tikai vēl samazinot expozīciju

protams, samazinot expozīciju, samazināsies trokšņi, bet samazinot expozīciju, samazināsies arī bilde. no svara signāla trokšņu attiecība.
ISO 100, bet pie 30 sek. un vairāk, bildējot nakts pilsētu, tumšajās vietās parādās trokšņi ?
trokšni ne tikai pie liela, arī pie maza ISO pie garām ekspozīcijām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):