:lol: oho! a man jautājumiņš-a kāpēc tad tu izdomāji, ka tev tieši šito vajadzēja?? apmēram tā, kā es tgd varētu nopirkt objektivu, nezinot, kam domāts un vēl paprasīt, kur viņš jābāž!
nū ēm.. īstenībā jau es prasīju pēc padoma nevis izsmiešanas, lai gan biju pārliecināta,ka būs arī tādi komentāri, kā nožēlojami u.tt
bet jebkurā gadījumā - paldies atsaucīgie (tas,protams domāts lielās pēdās) cilvēki. es iemācījos nospiest podziņu,kas arī redzams manā bildē.. un es vienkārši neiedomājos nopirkt canon 400d.. biju to plānojusi,tikai diez vai jūs visi uzreiz ziniet kur meklēt melnu pogu uz melnas krāsas digitālās spoguļkameras. jebkurā gadījumā - tagad es to esmu iemācījusies.
Liekas sasar bija teicis par to, ka nopirka savu aparātu nesaprata kur tam SŪ--- ir pievilkšanas poga, un kā ir uzlabojusies kvalitāte un saprašana - varat paskatīties viņa bildes paši...
Tā kā lielajiem dirsējiem par to, ka nevajag pirkt to un šo varu pateikt tik vienu - lai veicās! Ja cilvēkam ir iespēja nopirktu un vēlēšanās lai viņš to dara - nepatiks pārdos, un varbūt mazlietotu pa labām naudām dabūs kāds cits, otrs variants, ka cilvēkam tas tiešām iepatiksies un viņam būs radies kāds hobijs - veids kā radīt prieku sev un citiem...