varbut kads var pateikt,ka var nonemt spidumu no sejas?ta ir sanacis,ka fotografejot izmantoju zibeni,un uz sejas ir riebigs spidums.meginaju ar clone stamp.Baigi rupji un nekvalitativi sanak.Help!!
tu domaa Healing tool? bet nu lieliem laukumiem nekas labs anyway nesnaaks. Vislabaakais risinaajums ir noverst problemu pirms foto uznemshanas lietojot manis ieprieksh ieteiktos panjemienus...
bet nu lieliem laukumiem nekas labs anyway nesnaaks. Parsti jau atspīdims ir uz deguna un drusku uz vaigiem. Ja ir nobildēts kāds pakausis, kurš ir pliks kā maza bērna d..., tad gan varētu sanāk liels laukums. ) Ja ir tikai iebūvētā zibspuldze, tad būs vajadzīgs diezgan liels spēks, lai viņu pagrieztu uz augšu.
Sasodīts nav man anglisko nosaukumu. Ja ir nelieli laukumi,izīmēju ar man saucas burvju nūjiņa,pēc tam paņemu to ar ielāpu un pārvelku lai daudz maz normāli sanāk. Tad tur var pieblūrot,bet vispār tas jau kā mironim plāksteris :roll:
Protams, ka varu. Tikai ko dos tas, ka spīdīgais pleķis uz deguna tagad būs ar zaļganu nokrāsu? Tādi pleķi parasti ir gandrīz pilnībā izdeguši, to, ko var izvilkt ar RAW nemaz nav vērts vilkt. Tāpat jāaizklonē lielie laukumi un jāpiemeklē pareizi toņi, lai iezīmētu pareizās aprises ...
Un ko RAW dod šajā gadījumā? Spīdumi jāaizkrāso/jāaizklonē ... tik padomāt vajag, kā labāk ...
vismaz jācer, ka bildēts ir rawā
neticēsi, bet dod! tu jepegam vari katru krāsu toni (nerunāju par RGB) smuki palabot?
vienvārdsakot, daudz čakara. būtu labāk pirms tam padomājis, kaut vai uzlicis parastu baltu rimčika maisiņu, būtu daudz labāk. a vot tagad mokas vienas..
nelielus atspīdumus vislabāl man patīk piekoriģēt ar to pašu otu - caurspīdība 5 -10%, klāšanās režīms Darken, krāsu ņem no tuvākā atbilstošās krāsas reģiona