forum.gif
Spiduma nonemsana no sejas.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Spiduma nonemsana no sejas.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.09.07 07:59
 citēt
varbut kads var pateikt,ka var nonemt spidumu no sejas?ta ir sanacis,ka fotografejot izmantoju zibeni,un uz sejas ir riebigs spidums.meginaju ar clone stamp.Baigi rupji un nekvalitativi sanak.Help!!
Publicēts: 18.09.07 08:10
 citēt
nesauj zibeni sejaa.. :) Shauj griestos, ja taadu nav lieto bouncerus un difuzerus...
Publicēts: 18.09.07 08:25
 citēt
ooo, jaa, sejas kaa ar sviestu. Nez, mosh kkaa var sashopot, bet nu tas tieshaam buutu SVIESTS. Izeja - kaa jau Billijs teica...
Publicēts: 18.09.07 09:36
 citēt
Ar clone protams, ka būs briesmīgi. Priekš tam tak ir healt tool. (uz šitā datora nav šops, negalvoju par pareizrakstību)
Publicēts: 18.09.07 10:11
 citēt
tu domaa Healing tool? bet nu lieliem laukumiem nekas labs anyway nesnaaks. Vislabaakais risinaajums ir noverst problemu pirms foto uznemshanas lietojot manis ieprieksh ieteiktos panjemienus...
Publicēts: 18.09.07 10:12
 citēt
a puuderis?
Publicēts: 18.09.07 10:23
 citēt
bet nu lieliem laukumiem nekas labs anyway nesnaaks.
Parsti jau atspīdims ir uz deguna un drusku uz vaigiem. Ja ir nobildēts kāds pakausis, kurš ir pliks kā maza bērna d..., tad gan varētu sanāk liels laukums. :))
Ja ir tikai iebūvētā zibspuldze, tad būs vajadzīgs diezgan liels spēks, lai viņu pagrieztu uz augšu. :)
Publicēts: 18.09.07 10:54
 citēt
ir jau labi, ir jau labi, bet - jautājums jau par to, ko darīt, ja bildē jau ir nelabais spīdums.. pārbildēt nevar, bet bildes vajag OK..

8)
Publicēts: 18.09.07 10:55
 citēt
vismaz jācer, ka bildēts ir rawā
Publicēts: 18.09.07 11:05
 citēt
Un ko RAW dod šajā gadījumā?
Spīdumi jāaizkrāso/jāaizklonē ... tik padomāt vajag, kā labāk ...

Publicēts: 18.09.07 11:11
 citēt
Sasodīts nav man anglisko nosaukumu. Ja ir nelieli laukumi,izīmēju ar man saucas burvju nūjiņa,pēc tam paņemu to ar ielāpu un pārvelku lai daudz maz normāli sanāk. Tad tur var pieblūrot,bet vispār tas jau kā mironim plāksteris :roll:
Publicēts: 18.09.07 11:16
 citēt

neticēsi, bet dod!
tu jepegam vari katru krāsu toni (nerunāju par RGB) smuki palabot?
Publicēts: 18.09.07 11:20
 citēt
Protams, ka varu.
Tikai ko dos tas, ka spīdīgais pleķis uz deguna tagad būs ar zaļganu nokrāsu? Tādi pleķi parasti ir gandrīz pilnībā izdeguši, to, ko var izvilkt ar RAW nemaz nav vērts vilkt. Tāpat jāaizklonē lielie laukumi un jāpiemeklē pareizi toņi, lai iezīmētu pareizās aprises ...

neticēsi, bet dod!
tu jepegam vari katru krāsu toni (nerunāju par RGB) smuki palabot?
Publicēts: 18.09.07 11:39
 citēt
vienvārdsakot, daudz čakara. būtu labāk pirms tam padomājis, kaut vai uzlicis parastu baltu rimčika maisiņu, būtu daudz labāk. a vot tagad mokas vienas..
Publicēts: 18.09.07 12:10
 citēt
varbūt padomā par polarizācijas filtra iegādi? :roll:

nu gan ir labs ieteikums bildeejot ar zibeni feisaa :lol:
.. man liekas ka vienkaarshaak ir neesaat liidzi puuderi..
Publicēts: 18.09.07 12:31
 citēt
Shopā paņem jaunu tīru slāni (COLOR), ar mīkstu pindzeli 20%, toni paņemot no normālas sejas toņa, paglezno.
Publicēts: 19.09.07 11:26
 citēt
nelielus atspīdumus vislabāl man patīk piekoriģēt ar to pašu otu - caurspīdība 5 -10%, klāšanās režīms Darken, krāsu ņem no tuvākā atbilstošās krāsas reģiona
Publicēts: 20.09.07 21:54
 citēt
varbūt padomā par polarizācijas filtra iegādi? :roll:

nu gan ir labs ieteikums bildeejot ar zibeni feisaa

dabiskas zinkāres mudināts esmu licis vienu uz blici, otru uz stikla, acīs neatspīd blices gaisma.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):