Man te gadijās problēma ar bilžu arhīva nolasīšanu no DVD. Kāds nevar ieteikt ar kādu programmu to būtu vislabāk izdarīt. Pie Gugles tantes nesūtūtie, es viņai jau vaicāju. Tur tas piedāvājums ir milzīgi plašs, bet vai nu atvilktā programmiņa no DVD neatjauno, vai ari triāl versija neļauj atrastos failus saglabāt. Man jau te drusku apnika install, uninstall taisīt.
no dvd dati nevar pazust kaa no HDD, taapeec taadas programmas tev iisti nederees.. iemesls ir driizaak DVD fiziska bojaashanaas deelj kura nevar nolasiit attieciigos celinjus...
ko var ieteikt? nezinu kaa ar DVD, bet ar CD bija taa, ka bojaatus diskus lasa labaak CD-ROM ar leenu aatrumu (vecie CD-ROMi) iespeejams tas vareetu paliidzeet arii ar DVD
Man te gadijās problēma ar bilžu arhīva nolasīšanu no DVD. Kāds nevar ieteikt ar kādu programmu to būtu vislabāk izdarīt. Pie Gugles tantes nesūtūtie, es viņai jau vaicāju. Tur tas piedāvājums ir milzīgi plašs, bet vai nu atvilktā programmiņa no DVD neatjauno, vai ari triāl versija neļauj atrastos failus saglabāt. Man jau te drusku apnika install, uninstall taisīt.
Tur tiešām labāk ir ņemt citu DVD nevis programmu. Tas neko nedos, ja sektoru CD nenolasīs.
Iesaku uzjautāt vai kādam paziņam nav TEAC vai NEC DVD un pamēģināt uz viņiem. Esmu sapratis, ka tie ir labākie. Bieži vien ar lētā gala DVD-RW sanāk problēmas
Tas stāsts no paša sākuma ir tāds: es gribēju diskus noformēt smuki - ar bildēm. Un tā kā man printerim ir iespēja apdrukāt diskus, tad es meklēju apdrukājamās matricas. Verbatim maksāja ap 1.30 Ls. Kaut kādas nezināmas izcelsmes plikās (bez vāciņiem, pārdodas tornīšos) 0.50 Ls. Nopirku, protams, lētākās. Diski nav glabāti nedz saulē, nedz lietū, nedz ķimikāliju tuvumā, uz tiem nav nekādu ar aci redzamu mehānisku bojājumu. Izrādijās, ka daži diski nelasās nemaz jau pēc pāris nedēļam. Disks ar bilžu arhīvu lasās daļēji. Ieliekot tajā pašā iekārtā, ar kuru tika ierakstīts, apmēram pusi var nolasīt. Ieliku citā lasītājā, izdevās atgūt vēl 2 mēnešus.(bildes ir mapēs pa mēnešiem.) Vēl palika 5 mapes. Atradu google programmas, kurām anotācijā bija rakstīts, ka ar tām var atgūt datus no bojātiem CD un DVD. Diemžēl tas visas bija stipri dārgas maksas programmas. Daļai anotācija raktīts tikai tas, ka var atgūt datus. Atvelkot un uzinstalējot nākas secināt, ka ar CD vai DVD nekādas darbības nav paredzētas. Tālab arī jautāju, vai kāds nezina konkrētu programmu, jo kaut kur pa ausu galam dzirēju (varbūt draugos?) ka dažiem ir izdevies datus atgūt gandrīz pilnībā. Būs vien jāturpina rakāties pa internetu, varbūt kaut ko derīgu tomēr izdodas atrast. P.S. Clone DVD es jau izmēģināju. Tas klonē tikai video DVD. Datus viņš neņem pretī.