forum.gif
E bay
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / E bay
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.07 00:24
 citēt
Kaada ir Juusu pieredze tur pasuutiiit fototehniku? Katraaa zinjaaa cenas nu maigi sakot ir kaardinosjas.... Ja to noformeee kaaa daaavanu, tad nav nodoklji jaamaksaaa cik saprotu, tacju neko un nekad tur neesu pasuutiiijusi, padalieties luudzu pieredzeee
Publicēts: 28.09.07 10:04
 citēt
nu diez vai tev kads formees kaa daavanu, bet..... cik zinu - fotoaparaatiem nodoklji nav. Nodokljus liek obhektiiviem un liidziigaam lietaam. Kaapec taa - nezinu. Viens mans pazinja fototehniku sapircies tikai e-bay.
Publicēts: 28.09.07 10:31
 citēt
Kaada ir Juusu pieredze tur pasuutiiit fototehniku? Katraaa zinjaaa cenas nu maigi sakot ir kaardinosjas.... Ja to noformeee kaaa daaavanu, tad nav nodoklji jaamaksaaa cik saprotu, tacju neko un nekad tur neesu pasuutiiijusi, padalieties luudzu pieredzeee

ja tev paardeveejs deklaree kaa GIFT vai arii Commercial Sample, tad nekaada muitas nav jaamaksaa.
Publicēts: 28.09.07 10:39
 citēt
Es arī cik esmu pircis neko neesmu maksājis. Kā gift parasti noformē Hong Kong`ieši, bet arī ar amerikāņiem var sarunāt, ja izrādi par to intresi.

Jāsktās uz pārdevēju pārdevumu daudzumu un reitingu, ja tas ir labs 99,2% un augstāks tad var daudz maz droši pirkties, jo viņam reputācija ir svarīgāka nekā viens tavs pirkums.
Publicēts: 28.09.07 11:21
 citēt
Vēlams vēl ir juridiskais pārdevējs, ja skatās no riska viedokļa kā arī skaties, lai būtu vismaz kādi 1000 pārdevumi.
Publicēts: 28.09.07 19:11
 citēt
Pirku , pērku pirkšu E-BAY :) Vis kas protams gadās:) Piemēram man nupatās aizvakar sūtijums no vietas kur parasti nāca 3-4 dienas atnāca 24 dienās. Pats pārdevējs un Vacu pasta kantora partneri beigās tik vien kā nedēļu mekļeja kur sūtijums palicis. Izrādijās ka tik vien kā viena BRD PASTA lielkantora vietējam LV micro partnerim VID ķepu uzlicis. Kamēr šie dabūja no nolikatvas un VID laukā sūtijumus kamē atpakaļ uz Vaciju kamēr uz Poliju tad Lietuvu tad no Lietuvas pa parasto Latvijas pastu uz LV un no mana pasta nodaļas ar viņu apmaksātu KURJĒRU ap stūri man uz mājām kopā 24 dienas:):) Bet kam negadās , piemēram kolēģim Blogā atsūtija blicstudiju kurai vienai galvai trūka lampa pēc zināmas nīgras sarakstes un Vacu birokrātijas un 2 nedēļu gaidīšanas trūkstošo atsūtija :) Bet tā visusmā šādas lietas ir reti ja ņem kopum`ano kādu 5-6 gadudiezgan izntensīvas pieredzes:)
Publicēts: 29.09.07 00:18
 citēt
a var paluugt linku uz NOTIKUSHU dariijumu kur ir kaardinosha cena?

muita protams ir visur kur tiek izmantots sakariigs pasts dhl ups u.t.t.

modernai tehnikai ieguvums parasti ir miinusos - ciparu riiki eiropaa tiek izsoliiti virs Latvijas sludinaajumu cenaam

psham tik vienreiz gadiijaas par 300 eiro nosoliit fuji 6x9 no japaanas kursh eiropaa solaas uz 800-900 - muita bija par spiiti visaam saraksteem (paardeveejs taisiija sev nevainojamu reputaaciju), bet vienalga bij izdeviigi - tagad tam calim ir plash 100% feedbacks uz eiropas valstiim un vairs nav jeegas no vinja ko pirkt

var ebay pirkt, bet jaaprot mekleet un riskeet

canon paarsarezgiitos motorstiklus gan var pirkt tik optimistisks utopists
Publicēts: 29.09.07 01:26
 citēt
o! Māris pa lēto sagrābies...
Publicēts: 29.09.07 08:55
 citēt
a var paluugt linku uz NOTIKUSHU dariijumu kur ir kaardinosha cena?

muita protams ir visur kur tiek izmantots sakariigs pasts dhl ups u.t.t.

modernai tehnikai ieguvums parasti ir miinusos - ciparu riiki eiropaa tiek izsoliiti virs Latvijas sludinaajumu cenaam

psham tik vienreiz gadiijaas par 300 eiro nosoliit fuji 6x9 no japaanas kursh eiropaa solaas uz 800-900 - muita bija par spiiti visaam saraksteem (paardeveejs taisiija sev nevainojamu reputaaciju), bet vienalga bij izdeviigi - tagad tam calim ir plash 100% feedbacks uz eiropas valstiim un vairs nav jeegas no vinja ko pirkt

var ebay pirkt, bet jaaprot mekleet un riskeet

canon paarsarezgiitos motorstiklus gan var pirkt tik optimistisks utopists

Vav tiesa visos gadījumos par topiegādi, ja ir normāla kompānija, ka uzreiz ir nodokļi. Esmu pircis vairākas reizes un pagaidām veiksmīgi. Arī caur UPS un citām kompānijām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):