forum.gif
Half Life 2 Help!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Half Life 2 Help!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.07 14:32
 citēt
Nevaru saprast, man taa jau ir otraa reize, ar citu versiju, pirmais bija DVD variants, tagad nokachaaju citu 3 CD, tas kas bija DVD uz Steam, tas veelaak vispaar paarstaaja starteeties, shis vakar iestarteejaas, viss bija labi, shodien starteejaas, bet taada maza lietinja, neviens neko nedara neskaitot mani, taa saucamie NPC neuzko nereagjee taada sajuuta itkaa AI ir miris... :( tas pats bija arii ar DVD versiju, cik atceros vienu briidi tas arii bija pazudis, tad es to izskaidroju ar to ka speele neiet bez interneta, bet poiesleedzot internetu tagad arii nekas nemainaas...neko nesaprotu... :?: :cry:
Publicēts: 29.09.07 15:35
 citēt
boti nerullee.. :D
Publicēts: 29.09.07 16:58
 citēt
Mekleeju patchu, vinju ir tonnaam prieksh HL2 nevar saprast kas iisti tad ir vajadziigs... :( jaapameegjina konsoles fishka...
Publicēts: 29.09.07 17:04
 citēt
nezinu kaa palais konsoli HL2, tur nevar... pat opcijaas pie kontroles nav taadas iespeejas...
Publicēts: 29.09.07 17:53
 citēt
jā konsole bija kkāda komanda bet man savā laikā bija tā ka tā komanda strādāja lidz kkādam noteiktam brīdim kad AI pavisam aizvēras.kkāds gļuks.labāk patch pameklēt.
Publicēts: 30.09.07 00:32
 citēt
nezinu vai vispar parastajam HL2 prieksh Single player ir konsole, taadu tur neatradu, varbuut ka vienkaarshi nezinu kaa atrast... katraa zinjaa atradu veidu kaa ar to ciiniities, ja palaizh speeli, var speeleet tikai izmantojot "new game" un tur izveeleeties epizoodi, saglabaaties gan nevar, neskaitot autosave, ielaadeejot savu savegame AI pakaraas... un tad atkal jaaparstartee speele un jaasaak visa epizoode no saakuma... kaut kaa taa... zheel ka es nezinu kaads tieshi patch labo to kljuudu, googlee nevaru neko par to atrast, taa itkaa es esmu vieniigais un taa ir mana PC probleema... :(
Publicēts: 30.09.07 11:25
 citēt
use steam
Publicēts: 01.10.07 01:15
 citēt
Console toč viņam ir.kad spēleju atceros ka bija man viņa.un kā to var dabūt gatavu ieteiktu meklēt kkādās torentu lapās pie HL2 komentāriem.tur jau parasti kas gudrāks tas padalās ar to kā risināt probzas.
Publicēts: 01.10.07 14:17
 citēt
darkz, iepriekšejo reizi Steams mani pasūtīja kakāt ar visu nokačāto HL2 versiju :D jāpamēģina dabūt gatavu to konsoli...
Publicēts: 01.10.07 18:06
 citēt
Baigais prikols, uzzināju kā tikt no tā sviesta vaļā, bet HL2 man sanāca iziet arī nesaglabājoties, jo gļuks ar AI radījās tikai tad kad sanāca taisīt load game no kāda save kas nav autosave, kā arī lādēt autosave ja ir tikko palaista spēle, respektīvi bija jāspēlē no chaptera uz chapteri nesaglabājoties kad pašam ienāk prātā.
Bet fiška tāda, ir jāizsauc konsole ar ~ kas uz HL2 nestrādāja, un jāievada komanda ai_disabled 0 jauzzin tikai kā konsoli dabūt un tas arī viss... uzzināju to no Half Life 2 Episode Two instalācijas. starp citu Episode One man gļuki ar AI nav bijuši...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):