forum.gif
....HElP.....jeb RaW nezinitis...??Konventori filtri.??
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ....HElP.....jeb RaW nezinitis...??Konventori filtri.??
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.10.07 12:19
 citēt
Luddzu vai kads nebutu tik jauks un neapgaismotu mani Par Raw focesanu..jo pagaidam esmu focejis tik jpg....neko par raw nerubiju kur labak apstradat kur nokacat kadus softus prieksh ta visa....utt.mosh kadi linki vel lai pasiem nav jaraxta ieteicams lv valoa.??
Publicēts: 03.10.07 12:35
 citēt
Nez, man liekas LV valodā nekas prātīgs nebūs, bet iesaku izmantot Lightroom - www.adobe.com...

Var jau arī spraudni priekš šopa, ja to izmanto.

Principā RAW satur vairāk informācijas nekā JPG, jpeg ir tas ko tu redzi un viss, RAW satur arī uz abām pusēm, gan gaišajā gan tumšajā galā ko uzreiz neredz, tāpēc ir kvalitatīvāk.
Publicēts: 03.10.07 12:36
 citēt
Luddzu vai kads nebutu tik jauks un neapgaismotu mani Par Raw focesanu..jo pagaidam esmu focejis tik jpg....neko par raw nerubiju kur labak apstradat kur nokacat kadus softus prieksh ta visa....utt.mosh kadi linki vel lai pasiem nav jaraxta ieteicams lv valoa.??

Pamklē šeit pat forumā

www.fotoblog.lv...

ir daudz runāts.
Publicēts: 03.10.07 12:48
 citēt
Nez, man liekas LV valodā nekas prātīgs nebūs, bet iesaku izmantot Lightroom - www.adobe.com...

Var jau arī spraudni priekš šopa, ja to izmanto.

Principā RAW satur vairāk informācijas nekā JPG, jpeg ir tas ko tu redzi un viss, RAW satur arī uz abām pusēm, gan gaišajā gan tumšajā galā ko uzreiz neredz, tāpēc ir kvalitatīvāk.

jpeg jau ir izcepts un apstradaats fails.. RAW ir tas ko tavs kameras sensors ir uztveeris bildes uznjemshanas briidi...
Publicēts: 03.10.07 12:56
 citēt
rekur, speciāli tam vakar iemetu:
www.fotoblog.lv...
jāmetās un jānopērk, būs labāka sajēga visiem! padalīsies, izplatīs un būs labi! :)
Publicēts: 03.10.07 13:59
 citēt
www.google.lv...=
;)
mosh shis arii liidzees par cik prasiiji LV...
dictionary.site.lv
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):