forum.gif
masterklass jeb seminaars...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / masterklass jeb seminaars...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.07 22:51
 citēt
man ar buutu interese.. bet jaaskataas ko tieshi vari piedavaat! :) kadas teemas.. par studijas gaismaam buutu interese un vsp par bildeeshanu studijaa... portreti, modeles utt...
Publicēts: 04.10.07 22:52
 citēt
Ja Canonistiem pāri nedarīs, es arī labprāt papildināšu listi.
(tā, tagad arī no vakariņām atvados)
Publicēts: 05.10.07 00:28
 citēt
Hameleon : Jusejie taka veretu vilkties uz Imagine un tur gudri dirst par lietam kuram neko nejedzat , SASKANES:) Andre taka vairak uz PRAKTISKO pussi zinatkariem sikajiem pamacis nevvis t"Specalistiem" kas tapat "Zin par viem labak" :):)
Publicēts: 05.10.07 00:32
 citēt
kas ir "Jūsējie"?
Publicēts: 05.10.07 00:35
 citēt
es jau kādus 20 saskaitīju ;) vari plānot vismaz 2 seminārus ;) ja būs veiksmīgie, tad būs arī nākamie un mēs varētu padomāt uzaicināt tevi.

:roll:

Tjipa, uz best photo eu? Andrezam tas varētu būt liels gods... mhihi
Publicēts: 05.10.07 01:34
 citēt
Eliks : Nju tur tada Shureistu kompanija kas mil visjus pamacit "Zin labak par vsiiem" seviskji lietas par kuram nav nekadas jegas:) Galneis pec TEXT var skaidri nofikset ka IEZUBRITA ne viena vien teorija un gramata bet PRAKTISKI vispar nav nekadas nokegas KA kautks darams:) Hameleons Ja ar Blogeriem buss par maz tad JA ATLIKS LAIKA iespejams padomas ka jums ari varetu pieversties:)
Publicēts: 05.10.07 09:43
 citēt
... naakoshaja meenesii droshivien saakshu. buus konkreetas teemas katraa seminaaraa. ...

kas var buut labaaks kaa slapjo/aukto/rudeniigo latvijas novembri pavadiit siltaa/sausaa/saulainaa studijaa ... ... ar melnaam sienaam. :)))
Publicēts: 05.10.07 10:50
 citēt
es ar labprat piedalītos :) ar pentaxiņu
Publicēts: 05.10.07 11:44
 citēt
janels: a ko tu gribēji? viņš šeit krieviski vai angliski tekstus raksta?
Publicēts: 05.10.07 12:04
 citēt
kopā mācījos ar viņu latviešu skolā, tāpēc zinu, ka pārvalda abas valodas brīvi.
Publicēts: 05.10.07 12:32
 citēt
Hameleon : Jusejie taka veretu vilkties uz Imagine un tur gudri dirst par lietam kuram neko nejedzat , SASKANES:) Andre taka vairak uz PRAKTISKO pussi zinatkariem sikajiem pamacis nevvis t"Specalistiem" kas tapat "Zin par viem labak" :):)

tu labāk pajautā Dubrovskim ko praktiski var iemācīties Imagine studijā :D :D :D domāju, ka viņš pateiks - tikai apieties ar tehniku, nu... to pašu ko mēs mācam.
Bet ne jau par to es runāju, nesaprotu, par ko tu man uzbrauci... es nevienu nemācu strādāt studijā, neskatoties uz to, ka pats strādāju studijā.
Mūsu vietā ir kam pamācīt :) nezinu ko tev tur sastāstīja, bet kamēr neesi pats piedalījies pasākumā - kā tu vari to kritizēt? paskaties kaut vai lektoru sarakstu... tu taču nekritizē grāmatu, ko neesi lasījis ;)
Manējais posts tika vērsts uz sadarbību (jo sadarbojos ar visiem, kas grib ar mani sadarboties), nevis "mūsējo" izcelšanā
Publicēts: 05.10.07 12:43
 citēt
Eliks : Nju tur tada Shureistu kompanija kas mil visjus pamacit "Zin labak par vsiiem" seviskji lietas par kuram nav nekadas jegas:) Galneis pec TEXT var skaidri nofikset ka IEZUBRITA ne viena vien teorija un gramata bet PRAKTISKI vispar nav nekadas nokegas KA kautks darams:) Hameleons Ja ar Blogeriem buss par maz tad JA ATLIKS LAIKA iespejams padomas ka jums ari varetu pieversties:)

cik man ir zināms, Andrez piedāvā savus pakalpojumus gan tur, gan tur :P
Publicēts: 05.10.07 12:53
 citēt
janels: a ko tu gribēji? viņš šeit krieviski vai angliski tekstus raksta?

Mani vnk apmulsina autora nelatviskais vārds,tāpēc man radās šaubas.nelielas.

Viņam, ja nemaldos, ir izteikti lietuviskais uzvārds :D Kā tu zini, mož vārds Andrejs ir no Andrew?
Viens no reāliem piemēriem ir Michael - Miķelis
Publicēts: 05.10.07 12:54
 citēt
es jau kādus 20 saskaitīju ;) vari plānot vismaz 2 seminārus ;) ja būs veiksmīgie, tad būs arī nākamie un mēs varētu padomāt uzaicināt tevi.

:roll:

Tjipa, uz best photo eu? Andrezam tas varētu būt liels gods... mhihi

zini kā medz gadīties? tie kas netic - notic!
Publicēts: 05.10.07 22:05
 citēt
Hameleon : Ot tur nu Dubam piekritu par Imagine:) Ja vel ari tehnika butu ko macit tad jau vismaz to varetu iemacities :):) Jums vecji taka nebutu ko macit , vismaz neesnu manijis ka kadam butu kadas spejas iznemot smadzenju kompostresjanaa , at tas ka klausaties lekcija tas labi vienigi taka deretu kautko no macita ari atcereties citadi svaki svaki radosjo nemana:)
Publicēts: 05.10.07 22:25
 citēt
karoch - tirgus izpeete bijusi - pieprasiijums ir.
Gaidam piedaavaajumu :lol:
Publicēts: 09.10.07 12:20
 citēt
krampe un elīna - vienīgās dāmas, kas vēlas apmeklēt andre studiju!

tikai atšķirība tāda, ka man IR aparāts :)
Un es zinu, ka tas būs ļoti vērtīgs pasākums:)

C`moon, man arī ir aparāts, bildes jau nezīžu ar pirkstu, tikai man nav digi, bet gan analogais. Līdz ar to neredzēšu kas ir sabildēts un arī par kļūdām uzreiz būtu grūti spriest.
Publicēts: 09.10.07 12:26
 citēt
man arī ir aparāts, bet nevar pielikt ārējo zipeni!
ko tagad?
Publicēts: 09.10.07 12:47
 citēt
ko tagad?

izmantot FEL - Flash exposure lock - chakars biki ir bet bildeet var ;)
Publicēts: 09.10.07 12:54
 citēt
skatos, ka S3 ir Flash exposure lock, bet neesmu nekad tādu izmantojis un kā viņu izmantot? :roll:
Publicēts: 09.10.07 12:59
 citēt
ko tagad?

Nu, un ko mums tagad darīt?
Man jau ar nav zibenes, tikai iebūvētā, ko es tādu tur darīšu. :)
Publicēts: 09.10.07 13:02
 citēt
seminaaros saistiiitos ar gaismaam ir obligaats fotoaparaats kuram ir M rezhiims. filma vai digi pofigs, ieteicams jau digi. veelams zibenis ar M rezhiimu vai vismaz lai iebuuveeto var uz M rezhiima (bez TTL). tiem kam nebuus ir palaideji par to nav jaauztraucaas

elīna! lūk ko andre rakstīja!
Publicēts: 09.10.07 13:35
 citēt
skatos, ka S3 ir Flash exposure lock, bet neesmu nekad tādu izmantojis un kā viņu izmantot? :roll:

nu re, kaa reiz buus jau reaals jautaajums, lai pastaasta kaa un kaapeec FEL jaapielieto..
..studijas gadiijumaa, nospiezhot FEL tiek izshauts pirmais zibsnis un liidz ar to fotograafeejot zibenis nostraadaas bez preflash
Publicēts: 09.10.07 13:42
 citēt
Es arī piesakos... :roll:
Publicēts: 09.10.07 14:40
 citēt
ir interese arii!
Publicēts: 09.10.07 14:53
 citēt
un man :)
Publicēts: 09.10.07 17:14
 citēt
Bushu abligaati!
Publicēts: 09.10.07 17:21
 citēt
krampe un elīna - vienīgās dāmas, kas vēlas apmeklēt andre studiju!

Nebija vis vienigas ;)
Es tikai laikam te foruma neko neierakstiju
Publicēts: 09.10.07 22:10
 citēt
Ka sacīt jasaka: Pieprasījums ir vai būs attiecīgais piedāvājums (kapacitāte) :roll:
Publicēts: 10.10.07 22:10
 citēt
es ari gribu!!!
Publicēts: 30.11.07 18:39
 citēt
Šitas šogad ir sagaidāms vai norakstīt nākamajam gadam?
Publicēts: 02.12.07 00:13
 citēt
piesakos!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: