forum.gif
Portatīvais vai galda dators?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Portatīvais vai galda dators?!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.10.07 16:15
 citēt

esam jau esam redzeejushi, bet kad ieraugu 22 collu monim ciparu - 5.000$, tad stipri piedomaaju un izveelos CRT, kursh ir 3x leetaaks
www.bhphotovideo.com...

Pixel Dot Pitch
0.294mm :roll:
Publicēts: 23.10.07 16:21
 citēt
martc, protams, ka tā!
bet ja ir divi spraudņi un max ir 4gb, tad jau atliek tikai 2x2gb!
Publicēts: 23.10.07 20:14
 citēt
nujaa bet tikai ar vistu, xp shos 4GB taapat neredzees un nepratiis izmantot :roll: pats tio atkal uzliku vistu ultimate, normaali score manam pc 5,5 un ripo labi, paaris gljuki ar googles paliidziibu atrisinaati, lielaakaa nepatika ka vista hdd tracina te iesleedz te izsleedz, makam pasaki liecies mieraa un viss ok, vistai po :twisted:
Publicēts: 23.10.07 23:39
 citēt
Bezmazvai ar asarām acīs skaitu, kad tikšu pie kārtīga portatīvā... Mobilitāte ir miljons.
Publicēts: 24.10.07 03:24
 citēt
majas man ir ram 4gb .... asus monitors ..... darbaa - viss no dell ...BET ...bildes veerteeju tikai maajaassss - jo tikai tad es redzu ta labi ....
Publicēts: 24.10.07 09:23
 citēt
Linux gan būs vēl pateicīgāks šādā eksperimentēšanas ziņā.

Tās nu gan ir muļķības, ir tik viena problēma jaunieši no adobe neražo PS priekš Linux, tā jau sen būtu sācis lietot to.! :)

Vista ir jauna un ka jau jaunie MS produkti pilna ar gļukiem - kas traucē kvalitatīvi darboties. :roll:
Publicēts: 24.10.07 11:37
 citēt
Shadow, uz gana labiem dzelzjiem liku, un jau kaadu gadu lietoju tikai legaalos softus.
Manupraat ir praatiigaak vel arvien dziivot ar XP.
Kaut vai, ja paskatamies, ka vista tik saak kusteet pie 2Gb atminjas un 2GHz, tad XP pie tiem pashiem dzelzjiem lido.

95 butu vispar rakjete :D
Publicēts: 24.10.07 11:40
 citēt
definitely - iMac www.aboluveikals.lv...

vēl klāt pa aptuveni 20 Ls klaviatūra.

par Mac laptopiem - teorētiski jau ir Ok, bet aģentūrā, kur strādāju, tomēr redzu, ka krāsas atšķiras/displeja spilgtums tomēr ir lielāks, nekā iMacam vai Mac Pro.

reāli šajā gadījumā Tu
a) ietaupi vietu dzīvoklī
b) iegūsti ļoti augstas kvalitātes kompi, uz kura bildes izskatās tā, kā tās izskatās, nevis nedabiski košas
c) Mac būs daudz efektīvāks darbā par PC ar līdzīgiem tehniskajiem parametriem
d) Mac ir stabilāks darbībā, negļuko kā PC, un arī ir drošāks. Protams - stipri vienkāršāks lietošanā
e) saņem neeenormāli smuku un stilīgu kompi ;)
Publicēts: 24.10.07 11:40
 citēt
bet labi, shis nav striids, bet vienkarshi paarlieciba - dazhi uzticas parbauditam vertibam, dazhi izvelas visu jaunaako

katram savi plusi un minusi, es pats esmu konservativs gan tehnikas pirkshanaa (labak vecs bumers neka jauns hjundai, kaut ari kvalitate abiem vienada), gan operetajsistemas izvelei majas, kad var mazak bet toties katru dienu

darba stradaju ar vistu, pec 2 betam tiku pie rtm un ka jau teicu, ir fiichas par ko xp lietotaji pat nezin un neuzzinas, kamer nebus sakushi lietot, bet ir brizhi kad gatavs vistu nozhnaugt

peace ;)
Publicēts: 24.10.07 13:44
 citēt
+Shadow.
Vistai esmu pateicigs par indexed search - EERI, bljin. Un smiekli nak par jaunajiem datorspeciem, kas vistas revjuuvos rakstu "pirmkart, atsledzu indexed search" - nu, ja tu atsledz jaunas fiichas, tad nezhelojies, ka tas pats vien ir, tik rijigaks.
uzliec ferrari 13 collu riepas ar kameraam un ta brinies a nahuj neiet ka vajag...
Publicēts: 24.10.07 14:07
 citēt
Vista ne vista, bet es veel paseedeeshu uz XP! ;)

Bet jaunuma piekriteejiem jauna versija no Vistas seerijas! :lol:

Publicēts: 24.10.07 14:13
 citēt
+Shadow.
Vistai esmu pateicigs par indexed search - EERI, bljin. Un smiekli nak par jaunajiem datorspeciem, kas vistas revjuuvos rakstu "pirmkart, atsledzu indexed search" - nu, ja tu atsledz jaunas fiichas, tad nezhelojies, ka tas pats vien ir, tik rijigaks.
uzliec ferrari 13 collu riepas ar kameraam un ta brinies a nahuj neiet ka vajag...

Arii uz XP ir [url=www.microsoft.com... Service!
Publicēts: 24.10.07 16:22
 citēt
runcio, vot tieshi par shitiem man nak smiekli.

vistu esi lietojis? esi redzejis KAA un KO var mekleet un atrast? neaizstajama manta.
prtams, ja sistemu nokauj reizie nedelja - uz tas nepaspej savakties vairaku gadu dokumentu arhivs, piemeram, tad pec shitas fichas nebus vajadzibas.
Publicēts: 24.10.07 16:54
 citēt
To versatile:

Nju varbuut tiem kam mekleeshana failos ir ikdienas nodarbe Indexing ir laba lieta! Bet pat personiigi search (in explorer) izmantoju labi ja reizi meenesii, tad sho fiichu diemzzeel esmu atceelis! ;)
Publicēts: 24.10.07 17:24
 citēt
mekleeshanaa ir nakotne!

uz xp neizmantoju nekadu mekleshanu
uz vista/office12 izmantoju programmu mekleshanu startbara un autlukaa search VIENKARSHI vairs bez ta nevaru dzivot
Publicēts: 24.10.07 17:54
 citēt
Shadow, uz gana labiem dzelzjiem liku, un jau kaadu gadu lietoju tikai legaalos softus.
Manupraat ir praatiigaak vel arvien dziivot ar XP.
Kaut vai, ja paskatamies, ka vista tik saak kusteet pie 2Gb atminjas un 2GHz, tad XP pie tiem pashiem dzelzjiem lido.

95 butu vispar rakjete :D

95tais samulstu paraadiitu bluescreen jo neprastu apieties ar taadiem resursiem, i meegjinaats :roll:
da muljkiibas ka vista kustas tikai ar 2gb+veel kautkas, ja normaala maatene un paareejais kustas tikpat labi ja vien par visu vari nav veelme izmantot aero un paareejos smukumus :wink:
Publicēts: 24.10.07 18:11
 citēt
To versatile:

Nju varbuut tiem kam mekleeshana failos ir ikdienas nodarbe Indexing ir laba lieta! Bet pat personiigi search (in explorer) izmantoju labi ja reizi meenesii, tad sho fiichu diemzzeel esmu atceelis! ;)

vienakrshi atbildi - esi lietojis? LIETOJIS, darbam, macibam, nevis 2x15min paspaidijis peliiti pie choma datora.
ja neesi, nepljurksti.

MS & BMW POWER, right, Shad? ;)
Publicēts: 24.10.07 18:47
 citēt
versatile vienkārši ir izklaidīgs cilvēks, kas neprot organizēt savu informāciju tā, lai nebūtu jātērē ne sekunde tās meklēšanai :D
Publicēts: 24.10.07 19:47
 citēt
ja atgriežamies pie sākotnējās tēmas, tad šobrīd ,manuprāt, sakarīgākais variants būtu portatīvais + monis 9kādu nu sirds kāro vai maks atļauj) + ārējais cietnis.
ar bildēm var strādāt uz lielā moņa, tīklā braukāt ērtāk būs ķēķī pie kafijas tases
Publicēts: 24.10.07 20:11
 citēt
A vispār ir kāds starp blogeriem, kuram ir mac - vienalga mājās vai darbā?!
Publicēts: 24.10.07 20:59
 citēt
... un tad šogad veicu apgreidu ram, kas man izmaksāja pie 100Ls (RAM ir smieklīgi lēts šobrīd...)...

10x peeteriitim par informaaciju attieciibaa uz ram leetumu. biju riktiigi paarsteigts ka tepat lv var dabuut 1gb sodimmus pa 15-17ls. ir maza starpiiba kaa "lido" maajas notebooks - celerons+256mb ram'a vai +2gb ram'a. :)))
Publicēts: 24.10.07 21:38
 citēt
nu nez es piespiedu vistu uzlikties uz 1,8cpu un 256ram (peec instalaacijas atnjeemu 256 :wink: ) kusteejaas apgriezta tikai biku leenaak par xp :twisted:
Publicēts: 24.10.07 22:39
 citēt
To versatile:

vienakrshi atbildi - esi lietojis? LIETOJIS, darbam, macibam, nevis 2x15min paspaidijis peliiti pie choma datora.
ja neesi, nepljurksti.

MS & BMW POWER, right, Shad? ;)

Nju es jau nerunaaju tieshi par Vistu, kaada taa un blaa blaa....
Es tikai mineeju to ka neizmantoju Search (kur nu veel ar Indexing...)

Iekams Vistu neietesteeshu uz normaaliem dzelzziem tikmeer neko nemaaku teikt... Bet pirmie iespaidi palietojot to apm... 15min.. likaas atbaidosha! Pirmie iespaidi... :roll:
Publicēts: 24.10.07 22:51
 citēt
man jau skiet tikai logiski ka katra jaunaka versija prasa labakus dzelzhus, no kaa tad Dell, HP, IBM un vel paarsimts citu HW tirgonju paartiktu? :)
Publicēts: 24.10.07 23:15
 citēt
Shadow Tu piemirsi izspiedeeju galveno varoni, "miikstmiesi" :wink:
Publicēts: 24.10.07 23:26
 citēt
doma ms nopelna vairak ka visi pasaules hw razhotaji kopa? hehe
Publicēts: 24.10.07 23:35
 citēt
domaa ms nekustina tos ratus lai shii peljna rastos? uzmini kursh rada pieprasiijumu peec jaudiigaaka dzelzha, jo jaunaa smukaa os uz vecaa neiet tik aatri kaa ieprieksheejaa? :wink:
Publicēts: 24.10.07 23:47
 citēt
A vispār ir kāds starp blogeriem, kuram ir mac - vienalga mājās vai darbā?!

darbā
Publicēts: 25.10.07 01:16
 citēt
martc, znal bi ti, kas to LIELO pikji kaash, i pa dzelzhiem, i pa softu...
Publicēts: 25.10.07 12:21
 citēt
Veel jau baiga atshkjiriibaa tieshi procim un nevis taa aatrumam - vai tas ir riktiigs un neapgraiziit Intelis vai kropliitis Celerons. Kaadu laiku atpakalj bija iespeeja saliidzinaat darbiibaa abus prochus ar vienaadu aatrumu - testos jau raada ka celeroni baigi rulle, bet reaali jaasakaa ka starpiiba graujosha. Nu jau vairaakus gadus uz Celeroniem pat neskatos - neesmu tik bagaats , lai pirktu shtruntus - un tas tikai peec 1 reizes, kad man bija iespeeja praktiski par vienu cenu panjemt vai nu celeronu vai Pentiumu- toreiz izveeleejos peedeejo - pastraadaaju dazhas dienas un sapratu ka liidz shim esmu stradaajis ar aritmometru nevis kompi. Un var staastiit kas grib ka arii Celerons maak skaitljot - tas viss ir beernu speeles - nav jau arii shie tik dumi ka par pusvelti atdotu labu mantu...
Publicēts: 25.10.07 13:41
 citēt
domaa ms nekustina tos ratus lai shii peljna rastos? uzmini kursh rada pieprasiijumu peec jaudiigaaka dzelzha, jo jaunaa smukaa os uz vecaa neiet tik aatri kaa ieprieksheejaa? :wink:

neviens nerada un visi rada. ta ir nopietna spele, kur ir simtiem tukstoshu, miljonu cilveku darbavietas, gimenes, dziives utt. tapec nevajag metaties sekliem spriedumiem, veciit ;)
Publicēts: 25.10.07 13:43
 citēt
IMHO, use Latvijas joprojam doma, ka visa nauda nonak pa taisno Bila kontaa - algas jau nevienam nav jamaksaa, protams, nekadi citi izdevumi arii...
Publicēts: 25.10.07 15:34
 citēt
IMHO, use Latvijas joprojam doma, ka visa nauda nonak pa taisno Bila kontaa - algas jau nevienam nav jamaksaa, protams, nekadi citi izdevumi arii...

Bet ar visu to MS peljnja ir graujosha! :twisted:
Publicēts: 25.10.07 15:37
 citēt
ko graujosha?
un to cilveku pelnja, kas strada, leitojot MS produktus?
atskaitot Win, Medialplayer, IE un Office - CIK MS softa varat nosaukt?
Publicēts: 25.10.07 15:42
 citēt
SQL Server, Dynamics AX, CRM, Visual Studio utt. Ļoti daud produktu par ļoti lielu naudu.
Publicēts: 25.10.07 15:51
 citēt
sandijs, vo, jau labak :)
a naudinja nemaz nav tik liela, ja paskatas cik izmaksa ieviest un lietot konkurentu razhojumus - teiksim, 4gadus lietojot MS CRM softu, sanak letak neka perkot kaut kadu krievvalodiigo razhojumu - jaa, softs letaks, a tada pasha limenja supports...
esmu shitos petijumus taisijis agrak. ta ka... atmetisim demagogjiju ;)
Publicēts: 25.10.07 15:56
 citēt
ja nu kāds nodarbojas ar demagoģiju, tad tas esi Tu - es šajā diskusijā neko nepropagandēju :)

Nedomāju, ka Fotoblog ir īstā vieta, kur diskutēt par CRM ieviešanu :D
Publicēts: 25.10.07 16:05
 citēt
vienakrshi, visiem patik nodi*st MS razhoto softu - tikai 99% to komentaru nak no ar ZAGTU ms softu aprikotiem datoriem. un tas ir smiekligi.
tapat cilveki neapzinas alternativas un prioritates - kad man bija 16it, man bija laiks *isties un njemties, chakaret unixus, knoppixus, un ko nu vel tik ne.
tagad man vajag sistemu, kas strada. un letak un vienkarshak ir to dabut no MS. basta. a te cilveki njemas skaiti naudu Bila macinja. Nu, nav logjikas.
Publicēts: 25.10.07 16:11
 citēt
Tu laikam esi Bila mazdēls, ja jau tā cepties par svešām problēmām :)

Neizklausās, ka Tev ir pārāk liela pieredze ar nopietniem IT risinājumiem un tādēļ pāri paliek vien nejēdzīga propaganda ... Tā arī nesaprotu, kādēļ tas vajadzīgs fotoblogā :)
Publicēts: 25.10.07 16:39
 citēt
sandijs, jaa, nav ilgas pieredzes, bet tai kjeekjii esmu no abam pusem ielurejis un uz kjeblisha pasedejis i pie kartupelju mizosahanas, i pie trauku novakshanas - ceru, domu saprati.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas