domaa ms nekustina tos ratus lai shii peljna rastos? uzmini kursh rada pieprasiijumu peec jaudiigaaka dzelzha, jo jaunaa smukaa os uz vecaa neiet tik aatri kaa ieprieksheejaa? :wink:
neviens nerada un visi rada. ta ir nopietna spele, kur ir simtiem tukstoshu, miljonu cilveku darbavietas, gimenes, dziives utt. tapec nevajag metaties sekliem spriedumiem, veciit
jeegu diskusijai izprast vajag un tad meetaaties sekliem spriedumiem, tur es Tev piekriitu :roll:
Ja atgriežas tomēr atpakaļ pie tēmas... vai vispār ir jēga iegādāties mac ja ir plānots lietot f-šopu, autocad, archicad, 3dmax?uz tā paša mak var pielāgot šīs programmas?
Domāju, ka pareizākā atbilde uz tēmas jautājumu būtu- turēt abus- stacionāro nopietniem darbiem un laptopu -mobilitātei. Vismaz uz mana laptopa (HP Compaq Evo n610c) 14" displeja es Fotošopā bildes neņemos apstrādāt- krāsas nevar salīdzināt ar liela datora monitoru (Dell 2005 FPW Ultrasharp). Noteboks man vairāk bilžu uzglabāšanai un apskatei, Internetam ārpus mājas (GPRS).
Ja atgriežas tomēr atpakaļ pie tēmas... vai vispār ir jēga iegādāties mac ja ir plānots lietot f-šopu, autocad, archicad, 3dmax?uz tā paša mak var pielāgot šīs programmas?
MAC ir paredzēts vizuālo mākslu piekritējiem.Bet tajā pašā laikā ir dzirdēts ka 3ds max(šīs progas vietā grib piespiest izvēleties maya) un autocad, archicad nemaz nepašī uz MAC.ar šopu protams nav problēmu uz viņa