forum.gif
Baterijpaka
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Baterijpaka
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.07 00:04
 citēt
parasti aparaatiem ir razhotaajs, tam savukaart ir pieejama informaacija, vairumaa gadiijumu www. canon razhotajiem produktiem arii. canon arii kautkas ir raxtiic lv valodaa. ir iepriekshmineetajam razhotaajam arii diileri lv ---> www.canon.lv...
ir arii pieejamas gan origjinaalaas gan neorigjinaalaas mantas --> www.google.lv
....
Publicēts: 24.10.07 00:06
 citēt
Pirku kreiso, aplauzos un tagad metaajas majaas, nopirku orgjinaalu pa 75Ls un ne reizi neesmu suudzeejies vairs... vsipar nekad nonjemis neesmu!
Publicēts: 24.10.07 09:20
 citēt
Katram sava izvēle - cits slavē neorģinālo un ir laimīgs, ka ietaupīja, es paņēmu uzreiz orģinālo un dzīvoju miera vējos! :)
Publicēts: 24.10.07 09:48
 citēt
kad man bija 350d uzreiz nopirku kreiso gripu, vispār nekādu probz, visu laiku stāvēja virsū, darbojās perfekti, tagad kad nopirku 30D arī nopirku kreiso, biški panēsāju un noliku mājās, jo kopā nuuuu baigais klucis sanāk, un pagaidām nebija sanācis kautkādu pasācienu fočēt!!! Bet funkcionalitāte , un kvalitāte pilnībā apmierina, ja godīgi tad nesaprotu nahhh vispār jēpērk orģinālais, varbūt dēļ canon uzraksta priekšā, man pieredze ar neorģinālajiem ir pozitīva!!!
Publicēts: 24.10.07 09:50
 citēt
man pieredze ar neorģinālajiem ir pozitīva!!!

Tieši tāpēc, ka negribās pārmaksāt, jo ir cilvēki kuriem ar neorģinālajiem ir slikta pieredze un lai man tāda nebūtu es labāk samaksāju mazliet vairāk un dzīvoju miera vējos :wink:
Publicēts: 14.11.07 17:54
 citēt
ES arii 350d nopirku kreiso gripu. Originaalo eesmu tureejis rokaas, taapee nezinaash teikt kaada skirbat, bet vispaar esmu visai apmierinaats... Pirku Ebajaa pa kaukaadim 50-60ls
Publicēts: 14.11.07 18:04
 citēt
Billijam vispar raxsturigi aplauisties lai kur neskaties:):)
Publicēts: 14.11.07 21:39
 citēt
Billijam vispar raxsturigi aplauisties lai kur neskaties:):)

Prieks Luni ka tu esi tik zinosh.. :) Bet ja nopietni, tad var jau gadiities visaadas kopijas un vis kaut kas! Katram individuala pieredze savadaka!
Publicēts: 16.11.07 21:06
 citēt
Billijs "aplauzās" neliela slinkumiņa dēļ...:)
Mans čoms nopirka to "kreiso" gripu pa 10 Ls. Pāris stundu nesteidzīgas ķimerēšanās- atrada vainu- salocīts un daļēji nolauzts viens no iekšējiem savienotājkontaktiem. Ķīnietis nezkāpēc ielicis iekšā 2 liekus kontaktiņus- var teikt rezerves daļa (kā poga kreklam). Vārdu sakot, čoms pa 2 st. "nopelnīja ap 40 Ls un ir laimīgs ar savu jauno kreiso gripu...:)
Paldies Billijam!
Publicēts: 16.11.07 21:33
 citēt
Billijs "aplauzās" neliela slinkumiņa dēļ...:)
Mans čoms nopirka to "kreiso" gripu pa 10 Ls. Pāris stundu nesteidzīgas ķimerēšanās- atrada vainu- salocīts un daļēji nolauzts viens no iekšējiem savienotājkontaktiem. Ķīnietis nezkāpēc ielicis iekšā 2 liekus kontaktiņus- var teikt rezerves daļa (kā poga kreklam). Vārdu sakot, čoms pa 2 st. "nopelnīja ap 40 Ls un ir laimīgs ar savu jauno kreiso gripu...:)
Paldies Billijam!
:D
Publicēts: 16.11.07 23:38
 citēt
billijs laikam tagad staigās nelabu ģīmi..bildes no viņa tagad neredzēt :P
Publicēts: 16.11.07 23:44
 citēt
Aigar, kāpēc Billijam nelabu ģīmi? Vieni taisa ar savām rociņām, citi ar maciņu. Billijam takš ir oriģinālais grips un tātad- nekādu problēmu!
Publicēts: 17.11.07 01:58
 citēt
billijs laikam tagad staigās nelabu ģīmi..bildes no viņa tagad neredzēt :P

nebuus nevienam skaabs gjiimis! :) Prieks, ka kaadam tas grips noder nevis metaajas man plauktaa! Turklaat, man pietruuka arii AF, FE Lock un EV pogas kas uz mana kreisaa gan nebij! ;) Takaa dzivoju ar orgjinaalo bez nelaba gjiimja! ;)
Publicēts: 17.11.07 10:21
 citēt
Man liels prieks par Tevi, Billy.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):