parasti aparaatiem ir razhotaajs, tam savukaart ir pieejama informaacija, vairumaa gadiijumu www. canon razhotajiem produktiem arii. canon arii kautkas ir raxtiic lv valodaa. ir iepriekshmineetajam razhotaajam arii diileri lv ---> www.canon.lv... ir arii pieejamas gan origjinaalaas gan neorigjinaalaas mantas --> www.google.lv ....
kad man bija 350d uzreiz nopirku kreiso gripu, vispār nekādu probz, visu laiku stāvēja virsū, darbojās perfekti, tagad kad nopirku 30D arī nopirku kreiso, biški panēsāju un noliku mājās, jo kopā nuuuu baigais klucis sanāk, un pagaidām nebija sanācis kautkādu pasācienu fočēt!!! Bet funkcionalitāte , un kvalitāte pilnībā apmierina, ja godīgi tad nesaprotu nahhh vispār jēpērk orģinālais, varbūt dēļ canon uzraksta priekšā, man pieredze ar neorģinālajiem ir pozitīva!!!
Tieši tāpēc, ka negribās pārmaksāt, jo ir cilvēki kuriem ar neorģinālajiem ir slikta pieredze un lai man tāda nebūtu es labāk samaksāju mazliet vairāk un dzīvoju miera vējos :wink:
Billijs "aplauzās" neliela slinkumiņa dēļ... Mans čoms nopirka to "kreiso" gripu pa 10 Ls. Pāris stundu nesteidzīgas ķimerēšanās- atrada vainu- salocīts un daļēji nolauzts viens no iekšējiem savienotājkontaktiem. Ķīnietis nezkāpēc ielicis iekšā 2 liekus kontaktiņus- var teikt rezerves daļa (kā poga kreklam). Vārdu sakot, čoms pa 2 st. "nopelnīja ap 40 Ls un ir laimīgs ar savu jauno kreiso gripu... Paldies Billijam!
Billijs "aplauzās" neliela slinkumiņa dēļ... Mans čoms nopirka to "kreiso" gripu pa 10 Ls. Pāris stundu nesteidzīgas ķimerēšanās- atrada vainu- salocīts un daļēji nolauzts viens no iekšējiem savienotājkontaktiem. Ķīnietis nezkāpēc ielicis iekšā 2 liekus kontaktiņus- var teikt rezerves daļa (kā poga kreklam). Vārdu sakot, čoms pa 2 st. "nopelnīja ap 40 Ls un ir laimīgs ar savu jauno kreiso gripu... Paldies Billijam!
billijs laikam tagad staigās nelabu ģīmi..bildes no viņa tagad neredzēt :P
nebuus nevienam skaabs gjiimis! Prieks, ka kaadam tas grips noder nevis metaajas man plauktaa! Turklaat, man pietruuka arii AF, FE Lock un EV pogas kas uz mana kreisaa gan nebij! Takaa dzivoju ar orgjinaalo bez nelaba gjiimja!