forum.gif
videokamera
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / videokamera
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.10.07 19:28
 citēt
vecāki sadomājuši iegādāties videokameru, bet tā kā es no tām lietām diži daudz nesaprotu, domāju pajautāšu šeit. :D

ir divi varianti - ar dvd vai ar cieto disku, bet nevaram saprast, kas varētu būt ērtāks lietošanā utt. :)

varbūt kāds varētu dalīties pieredzē. paldiesiņš! :)
Publicēts: 25.10.07 19:31
 citēt
Nu ertaks jau ar hdd, tada ari butu mana izvele. Slinkums ar tiem diskiem njemties, pie tam uz kameru hdd parasti ir kadi 20-40gb.
Publicēts: 25.10.07 19:35
 citēt
neesmu darbojies ar tām DVD kamerām, bet viens ir tas, ka tie mazie DVD diski maxā diezgan bargas naudiņas un otrkārt tām kamerām kvalitāte ir sūdīgāka nekā miniDV kamerām (bet par HDD gan nezinu)
Publicēts: 25.10.07 20:15
 citēt
nu ja, jūs pastiprinājāt manas versijas, jo tam modelim, ko it kā ir doma pirkt ir 40GB un 20h filmēšanas ilgums. vnk nevarēju saprast, kur būtu labāka :)
Publicēts: 25.10.07 23:50
 citēt
ērtāk ir ar HDD, bet ērtums ir tikai viens no kritērijiem.
Publicēts: 26.10.07 01:54
 citēt
man te viens cilvēks bija safanojies, FULL HD, 1080p filmē, iekšā nez cik bija hdd, bet pietiekami ilgam laikam varēja safilmēt + maksāja tāpat kā jauna spogulene..ap 600-700 ls
Publicēts: 26.10.07 10:00
 citēt
tas vēl nekas, tāda puslīdz ciešama kamera, ja zina ko dara, maksā trīs četras reizes dārgāk www.xnet.lv...
Publicēts: 28.10.07 01:40
 citēt
nu ja, bet ja vajag tik kkādus mājas video vai ceļojumu filmiņas, tad man liekas, ka ērtums ir viens no galvenajiem kritērijiem :)

nu bet nekas, kamera jau kabatā un lieta izbeigta :D
paldies :)
Publicēts: 28.10.07 01:50
 citēt
Minidv! hdd un dvd kameras zīž.
Iesaku ņemt kameru kas jau atbalsta hd video.

soņikiem hdr - sērija ir laba, pats lietoju hdr-hc3 . Ir trūkumi, bet patīk.
Publicēts: 28.10.07 12:42
 citēt
Tikai un viennoziimiigi ar HDD!!! 8)
Publicēts: 28.10.07 19:13
 citēt
Tikai un viennoziimiigi ar HDD!!! 8)

jo?

Nemazums man stāstījuši ka filmētsar hdd kameru, mazs bums pa kameras sānu un video viss pa kāju :} Un tāpat hdd, mūžīgi jau neglabāsi to video iekšā tajā kamerā. Minidv un dvd kamerām šis ir pluss, kāpēc?
Safilmē un noliec to kasetīti vai cd, un lai tev viņa tur stāv milēnijumu, un kvalitātei tas neskādē. Bet dvd kameras ir kādas viņas ir, forši jau var skatīties uzreiz safilmēto, bet kurai kamerai ta nevar? Nu paņem vadus un iekšā teļļukā un baudi. tie dvd diski tādi padārgi tomēr. sen gan nēsu filmējis a dvd kameru, bet pēdējo reizi kad bija darīšana, viņš savā ļevajā formātā rakstīja ka man te 100 un 1reizi nācās pārkonvertēt video lai tiktu pie montāžas, a līdz tam kvalitāte bija jau pavazāta mazdrusciņ.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):