bet ir labi ka vismaz kaads censaas un cilveekiem kas pasaakumos ir bijusi no taa tikai prieks .
savā ziņā jā, bet varēja pacensties labāku iespaidu atstāt ja viņi to dara komercionāli, lai gan pašreklāma viņiem laba neskatoties uz bilžu kvalitāti - traukiem.lv der )
šis saits gan man liekas baigais draņķis, neesmu jau nekāds eksperts, bet jauniešiem atlases spējas ir deizgan zemas nerunājot par materiālu...
atlaushos aizstavet sho projektu jo arii dalja manis, kaut pagaidam laikam loti maza ir tur iesaistijusies, projekts ir izstrades procesaa.. un ka ziniet nekas no nekaa nedzimst!
Es arī par fotoo.lv Iespējams šis un tas vēl nav ideāli, bet beidzot var atļauties nevazāt kameru līdz uz pasākumiem un pierunāt draugus to nedarīt, lai no ziepja dabūtu zibspuldzes samaitātas "biužas" un zibspuldzes neesamībā izplūdušas "biužas". Salīdzinoši ar vidējo statistisko bildīti no pasākuma, kur tauta kā nu māk, tā bildē, šīs jau ir ohoho, kur labas. Un par Ls 0.20 gabalā.
atlaushos aizstavet sho projektu jo arii dalja manis, kaut pagaidam laikam loti maza ir tur iesaistijusies, projekts ir izstrades procesaa.. un ka ziniet nekas no nekaa nedzimst!
Tieši tāpēc jau liekas ka ir ok...
Katram savs viedoklis, man pagaidām nekas labs par šo saiti nav radies - kad viņi sāks vismaz atlasīt bildes lai slēptu draņķus, tad bus labāks iespaids par viņiem - neviens nav ideāls, bet dažu meiteņu vietā es vienk. iesudzētu viņus tiesā - ka tik drausmīgas bildes var ielikt, tur nav meiteiņu vaina - fotogrāfs vienk. ir noķēris "īsto" brīdi...
bet beidzot var atļauties nevazāt kameru līdz uz pasākumiem un pierunāt draugus to nedarīt
Kaut kā jocīgi tas skan. Kur tad paša prieks paliek?
Kālab kādam būtu ceļojumā jāpērk kāda cita fotogrāfa darbus uz pastkartītēm, ja to izmērs ir tikai mikroskopiskais 9x14, iepretim taviem 8-10-12 Mpix? Arī tāds ieteikums cunftes atbalstam bieži izskan. Šķiet, ka tik augstu tēmēt tomēr nedrīkst. Tad vispārējais jaunais latviešu fotodigitalizācijas vilnis jau sāk pārsniegt normu.
Ir pasākumi, kuros man patīk cilvēkus vērot un fotogrāfēt, bet ir pasākumi, uz kuriem es eju izklaidēties ar draugiem un fotoaparāta uzmanīšana neietilpst plānā. Un atsevišķos gadījumos garā vakarkleita izskatītos smieklīgi komplektā ar fotosomu būtu pārāk ekstravaganti. Variet mani blondīnismā vainot, es tiešām esmu blondīne. :P
Šoreiz ar draugiem saprotam manus kursa biedrus un citus paziņas, kuri ar fotogrāfiju nav sasitīti vairāk kā vien ar faktu, ka ir maza aparātiņa īpašnieki. Un nereti ejot padejot nezina, kur tā drošāk atstāt, kam iedot paturēt. Tad jau labāk visi atstājam mājās, kopā aizejam uztaisam kopbildi, ko pie šiem pasākuma fotogrāfētājiem vienmēr ir iespējams izdarīt un visi apmierināti. Man var nepiekrist, katram mums ir savs.
Vispārināšana ir briesmīga lieta, zinu, bet man dažreiz sanāk un tad ir ilgi jāskaidrojas. :?