forum.gif
bildes no pasaakumiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / bildes no pasaakumiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.11.07 18:30
 citēt
Pieņemu, ka kāds varētu būt no fotoblog biedriem :)

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 04.11.07 18:43
 citēt
nu tur jau es aci iemetu, bet diemzeel reti kad kkas paraadaas :)

es domaaju vai easyget vieniigais tiesaam taads portaals? mazliet jokaini :)

Ir speciālas aģetūras, kas piegādā bildes visām letām, tvnet, apollo, delfi utt. Gan jau tie arī sastāda kādu daļu no fotogrāfiem.

www.afi.lv
Publicēts: 04.11.07 18:49
 citēt
tev baigi krata, ka šie bildē un nerāda tev??? varbūt puikas iemēģina roku un paplašina savus arhīvus ar pasākumu foto :wink:
Publicēts: 04.11.07 19:29
 citēt
Esenšuāļa lūpiņas gribi redzēt?:)
Publicēts: 04.11.07 19:49
 citēt
par kādiem pasākumiem vispār ir runa?
Publicēts: 04.11.07 22:59
 citēt
Publicēts: 04.11.07 23:13
 citēt
vai ir kaads, kurs zin kaadu portaalu, bez easyget.lv ,kur var apskatiit bildes no dazaadiem pasaakumiem?

nav tacu normaali, ka pasaakumaa ir kaadi 20 fotograafi, un nekur nav bilzu. Kam tad vinji tur ir?

lai man būtu tāds laiks rakņāties un meklēt...vai tad naf vieglāk uz vietas kontaktiņu taisīt un @-adresēm apmainīties...un pajautāt, kur katrs ganās.
Publicēts: 04.11.07 23:51
 citēt
[url=www.fotoo.lv]www.fotoo.lv[/url]
Publicēts: 05.11.07 19:41
 citēt
www.fotoo.lv

šis saits gan man liekas baigais draņķis, neesmu jau nekāds eksperts, bet jauniešiem atlases spējas ir deizgan zemas nerunājot par materiālu...
Publicēts: 05.11.07 21:09
 citēt
bet ir labi ka vismaz kaads censaas un cilveekiem kas pasaakumos ir bijusi no taa tikai prieks .

savā ziņā jā, bet varēja pacensties labāku iespaidu atstāt ja viņi to dara komercionāli, lai gan pašreklāma viņiem laba neskatoties uz bilžu kvalitāti - traukiem.lv der :))
Publicēts: 05.11.07 22:23
 citēt
www.fotoo.lv

šis saits gan man liekas baigais draņķis, neesmu jau nekāds eksperts, bet jauniešiem atlases spējas ir deizgan zemas nerunājot par materiālu...

atlaushos aizstavet sho projektu jo arii dalja manis, kaut pagaidam laikam loti maza ir tur iesaistijusies, projekts ir izstrades procesaa.. un ka ziniet nekas no nekaa nedzimst!
Publicēts: 06.11.07 00:31
 citēt
Es arī par fotoo.lv
Iespējams šis un tas vēl nav ideāli, bet beidzot var atļauties nevazāt kameru līdz uz pasākumiem un pierunāt draugus to nedarīt, lai no ziepja dabūtu zibspuldzes samaitātas "biužas" un zibspuldzes neesamībā izplūdušas "biužas".
Salīdzinoši ar vidējo statistisko bildīti no pasākuma, kur tauta kā nu māk, tā bildē, šīs jau ir ohoho, kur labas. Un par Ls 0.20 gabalā.
Publicēts: 06.11.07 01:53
 citēt
atlaushos aizstavet sho projektu jo arii dalja manis, kaut pagaidam laikam loti maza ir tur iesaistijusies, projekts ir izstrades procesaa.. un ka ziniet nekas no nekaa nedzimst!

Tieši tāpēc jau liekas ka ir ok...

Katram savs viedoklis, man pagaidām nekas labs par šo saiti nav radies - kad viņi sāks vismaz atlasīt bildes lai slēptu draņķus, tad bus labāks iespaids par viņiem - neviens nav ideāls, bet dažu meiteņu vietā es vienk. iesudzētu viņus tiesā - ka tik drausmīgas bildes var ielikt, tur nav meiteiņu vaina - fotogrāfs vienk. ir noķēris "īsto" brīdi...
Publicēts: 06.11.07 08:28
 citēt
viss jau naak ar laiku! :)
Publicēts: 06.11.07 11:29
 citēt
Es gan iepirku Anseļa Kalifornijas bildītes, jo pašam nebija gluži tik daudz laika uzražot tik interesantus 8Mpix :D
Publicēts: 06.11.07 11:47
 citēt
Tik pat cik 200 grami labi pagatavotas gaļas un glāze vīna.
Publicēts: 06.11.07 12:04
 citēt
bet beidzot var atļauties nevazāt kameru līdz uz pasākumiem un pierunāt draugus to nedarīt

Kaut kā jocīgi tas skan. Kur tad paša prieks paliek?

Kālab kādam būtu ceļojumā jāpērk kāda cita fotogrāfa darbus uz pastkartītēm, ja to izmērs ir tikai mikroskopiskais 9x14, iepretim taviem 8-10-12 Mpix? Arī tāds ieteikums cunftes atbalstam bieži izskan.
Šķiet, ka tik augstu tēmēt tomēr nedrīkst. Tad vispārējais jaunais latviešu fotodigitalizācijas vilnis jau sāk pārsniegt normu.

Ir pasākumi, kuros man patīk cilvēkus vērot un fotogrāfēt, bet ir pasākumi, uz kuriem es eju izklaidēties ar draugiem un fotoaparāta uzmanīšana neietilpst plānā.
Un atsevišķos gadījumos garā vakarkleita izskatītos smieklīgi komplektā ar fotosomu būtu pārāk ekstravaganti. Variet mani blondīnismā vainot, es tiešām esmu blondīne. :P
Publicēts: 06.11.07 13:29
 citēt
Šoreiz ar draugiem saprotam manus kursa biedrus un citus paziņas, kuri ar fotogrāfiju nav sasitīti vairāk kā vien ar faktu, ka ir maza aparātiņa īpašnieki. Un nereti ejot padejot nezina, kur tā drošāk atstāt, kam iedot paturēt. Tad jau labāk visi atstājam mājās, kopā aizejam uztaisam kopbildi, ko pie šiem pasākuma fotogrāfētājiem vienmēr ir iespējams izdarīt un visi apmierināti.
Man var nepiekrist, katram mums ir savs.

Vispārināšana ir briesmīga lieta, zinu, bet man dažreiz sanāk un tad ir ilgi jāskaidrojas. :?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):