forum.gif
Diapozitīvu filmiņa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Diapozitīvu filmiņa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.07 21:39
 citēt
Sveiki.
Kādam nav lieka diapozitīvu filmiņa? Es domāju tieši jau izblieztā un attīstītā. Tiešai tas melnais gals interesē.
Būšu pateicīgs par autsaucīgu publiku.
Publicēts: 05.11.07 21:48
 citēt
Ai, da nekāds tur baigais infrareds nesanāk...
tūlīt paprovēšu.. ir viens 6x9cm kadrs nenoeksponēts... :D
Publicēts: 05.11.07 21:53
 citēt
Ir jau izmēģināšanas vērts, bet nest attīstīt slinkums, jo jābrauc velti divas reizes uz Rīgu.
Publicēts: 05.11.07 21:55
 citēt
Ir jau izmēģināšanas vērts, bet nest attīstīt slinkums, jo jābrauc velti divas reizes uz Rīgu.

Un padārgi arī sanāks :)
lētākā filma pāri pa 3 latiem, attīstīšana 2,50 :)

Kādā rajonā atrodies? :)
Publicēts: 05.11.07 21:55
 citēt
man ir viena pilnīgi melna diapozitīva filmiņa. Tikai pasaki, kur piegādāt un tūlīt pat došos ceļā!!!
Publicēts: 05.11.07 21:56
 citēt
Rīt centrā, esplanādes rajonā varu iedot.
Laiki buutu vai nu no rīta (10:00-10:30), vai pusdienlaikā ap 14:00...
Publicēts: 05.11.07 22:02
 citēt
Rajons- Bauskas.

Filmiņa viena ir, atdeva man viens foto mīlis tādu, kuru viņam nevajag, bet tikuntā 2,50 + 3 + 3ls. (3ls par transportu ar bussu)

Un man tavu komentāru, sandij, jāuztver kā intelektuālu joku vai arī tu to darīsi. (pārāk netipiska rīcība Latviešu dabai)

Briedi, diemžēl man ir tāda lieta, kā skola, tāpēc nezinu vai rīt sanāks. Tikai 15:00 beidzas + 1,5 h ceļā. (bastos par daudz, tāpēc nevaru diemžēl) Ja ir kāda cita iespēja?
Publicēts: 05.11.07 22:04
 citēt
skaidrs :)

a cik pa pastu maksātu nosūtīt? :D
cik ātri nez aizietu...
Publicēts: 05.11.07 22:05
 citēt
skaidrs :)

a cik pa pastu maksātu nosūtīt? :D
cik ātri nez aizietu...

Ar balodi būtu vislētāk.
Publicēts: 05.11.07 22:06
 citēt
Aploksne kādus divus santīmus + kādi 22 santīmi par pastmarku. Ja nekļūdos. +/- divas dienas sūta.
Publicēts: 05.11.07 22:10
 citēt
imbacile, uztver to kā gribi, bet esi reāls - nu nebūtu grūti aiziet līdz durvīm un iedot ciemos atnākušam cilvēkam filmas galu un pacienāt ar aliņu, bet kādai gan vajadzētu būt motivācijai, lai kāds vesela cilvēka labad ziedotu vairākas stundas sava laika un ne tikai laika, lai piegādātu viņam kaut kādu sūduku.

Būtu tikai korekti, ja uzreiz pieminētu, ka esi kaut kur Bauskas rajonā un esi gatavs tik un tik kilometrus iet pakaļ :)
Publicēts: 05.11.07 22:17
 citēt
Nu protams ka es pats došos pie tevis uz mājām un es būšu tas, kurš uzcienašu ar alu.
Es biju izplānojis tā, ka pieteiksies tie, kuri būtu gatavi atdot tik dārgu lietu un personīgi ar viņu sarunātu laikus par aiziešanu pie viņa, ja ir pieņemamā attālumā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):