forum.gif
kontūras iekš PS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kontūras iekš PS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.11.07 00:36
 citēt
lieta tāda- bilde, kurā meitene stāv pie baltas sienas baltā džemperī. praktiski viņa saplūst pilnībā (džemperis ar sienu saplūst). Bte man vajadzētu dabūt kaut kādas kontūras. ar ko tieši to labāk izdarīt un kā?

paldies! :)
Publicēts: 16.11.07 00:50
 citēt
varbuut viegli ieburno sienu vai dzhemperi....
Publicēts: 16.11.07 00:53
 citēt
prosta ar otu? tur jau tā lieta, ka džemperis un siena ir viena liela masa...
Publicēts: 16.11.07 00:57
 citēt
tjipa nevari atshkirt?
Publicēts: 16.11.07 01:03
 citēt
anyway ir jaagriezh meitene no bildes aaraa un jaaliek atsevishkjajaa layerii... savaadaak nekaa
Publicēts: 16.11.07 01:05
 citēt
kr4 tad prosta nahaļavu paņemt uz izgriezt ar aptuvenām kontūrām t.i. izdomāt pašam savas? :)
Publicēts: 16.11.07 01:07
 citēt
nu uzliec levels mirkli paarspiileetus lai kontuuras redz - izgriez un no history izdzees tos leveljus.....
Publicēts: 16.11.07 01:42
 citēt
Ja ir kaut cik kontūras tad palielini kontrastu, paej soli atpakaļ un ar history brush parzīmē...

... a ja nav kontūras tad zīmē ... karoč tad ir pakaļā! :?
Publicēts: 16.11.07 01:47
 citēt
aizmirsu pateikt kāda ir ideja- tā meitene tur vnk tāpat nepaliks uz tās sienas. es pēc tam fonā likšu ko citu, bet kontūras ta paļubē vajadzēs...
Publicēts: 16.11.07 11:36
 citēt
ar gaismu. bildējot, saprotama lieta.
Publicēts: 16.11.07 22:27
 citēt
Nepareiza ekspozīcija. Baltajā (apģērbs) jābūt redzamai faktūrai un līdz ar to tas nesaplūdīs kopā ar fonu.
Publicēts: 17.11.07 00:16
 citēt
lieta tāda- bilde, kurā meitene stāv pie baltas sienas baltā džemperī. praktiski viņa saplūst pilnībā (džemperis ar sienu saplūst). Bte man vajadzētu dabūt kaut kādas kontūras. ar ko tieši to labāk izdarīt un kā?

paldies! :)

:D nekas nafideāli balts, un džemperis ar sienu naf viena baltuma...vai nu RAW un ekspozīciju uz džemperi, vai (ja RAW naf) divi kadri- vienu eksp. uz džemperi, otru uz vajadzīgo vietu un ar layer sapludinot.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):