forum.gif
ēnu diena..:)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ēnu diena..:)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.07 16:03
 citēt
tatad pavisam vienkārši..
06.12.07 ir ēnu diena!
Vai šeit ir kāds cilvēks kurš strādā Rīga par fotogrāfu un būtu ar mieru ka visu glūnu pār plecu?:)
nju nelaužās.. tas vienmēr ir jautri un forši!!
Publicēts: 27.11.07 16:43
 citēt
Ha , ceri ka buss ka Repsim varbut:)
Publicēts: 27.11.07 16:48
 citēt
ooooooooo LUNIS sveiks, zhel pa dienu neienaci, TAAAAADAS INTERESANTAS manuprat diskusijas noriteja, feini vienkarshi! papeti pedejas pardesmit bildes yo!
Publicēts: 27.11.07 16:57
 citēt
Man "Gada beigas" darbi 20h/7d nedelja visiem viskas + pedejie kalendari utt.
Publicēts: 27.11.07 17:22
 citēt
taatad??
Luni esi ar mieru?:D
Publicēts: 27.11.07 17:57
 citēt
Piedod neesmu aukle , un visjur kur eju vaig baaig krutos papirus:)
Publicēts: 27.11.07 18:18
 citēt

Nu šitā ņem un atšuj :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 27.11.07 19:21
 citēt
Nju kapec , vienkarsji saku ka ar mani pagruti buss daudz papiru vaidzes un darbi man pamata ne publiskai izradisjanai.
Publicēts: 27.11.07 19:39
 citēt
hm...
kadus tad papiirus piemeeram vajadzees?:)
esmu lieliska:P
un mani nevajadzees aukleet!:
Publicēts: 27.11.07 20:48
 citēt

tev jau neviens nav jaauklee, vnk valkaasies visur tev liidzi un skatiisies ko tu dari, vai arii tu Valsts izlukoshanas dienestaa straadaa vai arii otra galeejiiba Sasha Belijs (nu tas mafioznjiks no krievu seriaala)
Publicēts: 27.11.07 21:20
 citēt
ooooooooo LUNIS sveiks, zhel pa dienu neienaci, TAAAAADAS INTERESANTAS manuprat diskusijas noriteja, feini vienkarshi! papeti pedejas pardesmit bildes yo!

eu bilin kur palika bilde ar tvirto meiteni ????
Publicēts: 27.11.07 23:01
 citēt
miller31 : Man tapat valkajas lidz , ja es kautkur eju. Es gan parasti reti kur eju man brauc pakalj un ved kur vaig nav mums vakantu sedvietu LIEKIEM:) Kautka pats esmu pieradis izveleties kas man velkas lidz izejot no Lietderibas principa:)
Publicēts: 27.11.07 23:02
 citēt
martink : Bija Tvirta meitene? Atkal pac tvirtakais bez manis !!!
Publicēts: 27.11.07 23:53
 citēt
miller31 : Man tapat valkajas lidz , ja es kautkur eju. Es gan parasti reti kur eju man brauc pakalj un ved kur vaig nav mums vakantu sedvietu LIEKIEM:) Kautka pats esmu pieradis izveleties kas man velkas lidz izejot no Lietderibas principa:)

nu psc kas tad tu esi?
Publicēts: 28.11.07 10:31
 citēt
ir cilvēki, kas neslimo ar mazvērtības kompleksiem un kuriem pie iespējas patīk paspīdēt :D
Publicēts: 28.11.07 10:45
 citēt

eu bilin kur palika bilde ar tvirto meiteni ????

tas vietaa mums tagad ir KRABIS! :S www.fotoblog.lv...
Publicēts: 28.11.07 11:25
 citēt
Ahaa skaidrss , Rasa bij ko skaistu ielikusi a juss sjo apgrauzat:):) Buss jau labi vina razjiga meitene saliks jaunus.
Publicēts: 28.11.07 11:32
 citēt
miller31 : Neatkarigi kas es esmu mani nav velesjanas apgrutinat sevi un apkartejos ar nepiederosju parsonu . Meitene godigi atzinas ka vinai nav ne jausmas kas esmu ko daru un vina pat nav papulejusies ko uzzinat, ieprieksejo gadu vinja ta na haljavu "Pa operaciju esot palurejusi". Manuprat sads parsonazj man ir pilnigi nelietderigs un klientiem nafig butu jabauda "Grib paluret" sabiedriba. Butu kautkas sakarigaks varbut es ari padomatu bet sita jau kada otra kura bida bezsakara tekstus par "Ai nav ko darit PALURESJU" :)
Publicēts: 02.12.07 16:50
 citēt
spozais-zipsnis : Tu laikam Ments kam lielaka veiksme ka izlavas "Na haljavu" nokniebties ar Čakenes vai Rumbulas tantukiem?:) Mili haļavu skatos tapat ka sika enotaja.
Publicēts: 02.12.07 23:06
 citēt
nemetiet mieru!!!TURPINIET, superīgi sanāk ko lasīt :) . Bet meitēns zin ko grib...agrāk zeļļi tikai pār plecu amatu apguva...un tikai tad, kad meistars to neredzēja. Pār plecu skati viemēr kad iznāk, nevis kaut kādā spec dienā. Pat man patīk pār pecu :shock: , bet neuzprasos, tāpat zinu, ka Lunis mani pasūtīs un pelnīti vien būs :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):