forum.gif
fonu turetaji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fonu turetaji
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.12.07 11:36
 citēt
Jautajums - kadus studijas fonu turetajus izmantojiet pashi jeb kadus ieteiktu? man vairak interesee parnesajamie...
Publicēts: 01.12.07 11:45
 citēt
Jautajums - kadus studijas fonu turetajus izmantojiet pashi jeb kadus ieteiktu? man vairak interesee parnesajamie...

Ar pārnēsājamiem jau viss vienkāršāk, tur izvēle ir diezgan ierobežota - 2 statīvi un kāts :)
Publicēts: 01.12.07 11:53
 citēt
nu jaa bet vienalga, kaatu es gribu teleskopisko jo cik sapratu tas ir izturiigaks utt... tie - saliekamie, ko piedava piem walimex itkaa neesot labi bet pats izmeginajis neesmu...
Publicēts: 01.12.07 11:59
 citēt
Ir man tas walimes. kvalitātes ziņjā kā jau viss walimex bet par izturīgumu gan neko sliktu neteiktu. statīvi tak tādi paši teleskopiski vien i. Uz tā kāta ja pašam nekārties tad jau arī viņš ir izturīgs. Cenas ziņā ir labs. Chakarēšanās sanāk ar uzstādīšanu. Ja audumus pārvadāt līdz tad tos pēc salikšanas ir jāgludina bet papīru diezgan grūti pārvadāt ja nav gara mašīna.
Publicēts: 01.12.07 13:05
 citēt
nu jaa kajas jau vinam ir teleskopiskaas tas jau man arii walimex gaismaam taa ir.. bet kas tiesi ir cakariigs tajaa uzliksanaa? Tos stienus likt kopaa?
Publicēts: 01.12.07 13:27
 citēt
āmurs, divas naglas, veļa šnore izbraukumā :D
pie sienas stiptināmie ruļļi studijā
Publicēts: 01.12.07 22:12
 citēt
Stipri jazin KO grib darit ar tadam lietam:) Dazadam vajadzibam dazjadas sistemas :) Kopa kadas 4-5 dazjadas:) Janodefine vajadzibas PIRMKART. Nav lietderigi nemt sistemu kas domata daudz cilveku bildesjanai ja doma knipset kolegju vai personala portretus. Vai kautkadu smagu stativu stienju komplektu ja doma bildet tikai telpas kur pieteik ar ko vieglaku. Vai vel jautyrak ja paredzts bildet pamata daba nemt kautko monumentali studijisku:) TATAD pirmkart janodefine VAJADZIBAS un perspektivas , vel janem vera kadi axsesuaru izmeri REALI ir piejami un populari:) Es pieram lietoju sistemu kurai lidzigi parametri bez manis ir tikai vel Marim Bogustovam un ta nu mes ar sevi tik vien varam rekinaties kur preti CITI lidzigi ka Canon Nikon lietotaji ar daesmitiem un simtiem LIDZIGU PARAMETRU VELMJU izpaudejiem tatad CENA/PIEDAVAJUMS variacijam:)
Publicēts: 03.12.07 13:11
 citēt
kad maza bildēšana, meitai apm 1m2 devu turēt.
Publicēts: 03.12.07 22:51
 citēt
nu taatad doma ir par sho sistemu..
www.bhphotovideo.com...
arzemju saitos ieteica par labu esam jo esot viendaliigais augsejais stienis... man reali vajag tikai izbraukum foto, grupam max 5 cilv.. 3m platums butu ok
Publicēts: 04.12.07 15:36
 citēt
nu taatad doma ir par sho sistemu..
www.bhphotovideo.com...
arzemju saitos ieteica par labu esam jo esot viendaliigais augsejais stienis... man reali vajag tikai izbraukum foto, grupam max 5 cilv.. 3m platums butu ok

Funkcionāli tas pats walime xtikai dārgāks
Publicēts: 04.12.07 15:43
 citēt
Ha nju tas gan dargucis un ilgi jagaida
Reku tepatas LV dabojama tada pati un pat SAVADI letaka
www.mdfoto.lv...
Man tada ir uz 4m atskiras ka viena truba vairak
Tam MD cik maniju SJITAIS ir pat uz vietas
Ja nav uz vietas panem sjite
foto-walser.biz... mp;IT=364&CT=35
~Nedeljas laika atgada uz majam LV
Publicēts: 04.12.07 19:47
 citēt
ok paldies! bet es sapratu ka atskiriiba ir tajaa ka tam stienis ir teleskopiskais - tipa viena dala un itkaa izturiigaaks... sito walimexu es biju jau sen noskatijis bet nevareju saprast kads samais ir... nu bus jamegina.. izksatas ka no taa pasa md var nemt jo cenas starpiiba ipasi liela nav...
Publicēts: 06.12.07 02:14
 citēt
TELESKOPISKS nevar but IZTURIGAKS vinam tatad viens gals tievaks otrs resnaks savadak tak NEVAR SABIDIT:) WLIMEX vismaz tas kas ir man ir RIKTIGA TRUBA ar pamatigam kilskruvem saskruvejama ar specialu atslegu. NOTEIKTI izturigaks par TELESKOPU:):) Vispar tada parupja paraupja aluminija trubu un lejumu konstrukcija ieks somas PASMAGA soma ~8Kg.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):