forum.gif
vai zagle?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vai zagle?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.07 10:25
 citēt
netīši atradu fotoblog.lv autores lx bildi draugos, protams bez norādes uz autoru!

www.draugiem.lv...
Publicēts: 06.12.07 10:31
 citēt
netīši atradu fotoblog.lv autores lx bildi draugos, protams bez norādes uz autoru!

http://www.draugiem.lv/friend/?910687&selectedTab=2#d.g.p|910687|11664202|hdl3qho

jau izdzēsa!
Publicēts: 06.12.07 11:01
 citēt
nesen atradu brieža "zemes enģeli" draugos, nu ne es, bet bija tāda lieta... tur nvk vajag uzreiz pa seju
Publicēts: 06.12.07 11:20
 citēt
Es parunāju ar to tanti :)
26gadi un viņa nezina, ka nedrīkst vākt citu bildes :D
Publicēts: 06.12.07 11:28
 citēt
Es parunāju ar to tanti :)
26gadi un viņa nezina, ka nedrīkst vākt citu bildes :D

man viņa to pašu teica :D
Publicēts: 06.12.07 11:32
 citēt
Ar dzelzs zābaku? :D
Publicēts: 06.12.07 11:48
 citēt
Jā jā:)
es noteikti gribu ar zābaku:)
Nu paklausies, nav jau pirmā reize.. kaut gan, OKEJ, ja mēs skatamies no manas puses, tiešām kapeč lai mani uztrauktu, ka citam kaut ko zog.. tāpat kā, kapēc man uztraukties, ja uz ielas kādu sit nost.
Publicēts: 06.12.07 14:34
 citēt
Nju gan jau nebij PROFILA:) Man ik pa bridim gadas bildes no mana un kliensju albumiem kuras saliktas PROFILA nju tipa "Sjitaa es!" pietam ar ne vienmer tas ir mazas punkjainas meitenites bet gadas ar pa kadai TANTEI pec 20 :)
Publicēts: 06.12.07 14:59
 citēt
Nju gan jau nebij PROFILA:) Man ik pa bridim gadas bildes no mana un kliensju albumiem kuras saliktas PROFILA nju tipa "Sjitaa es!" pietam ar ne vienmer tas ir mazas punkjainas meitenites bet gadas ar pa kadai TANTEI pec 20 :)

šoreiz dabas foto :)
Publicēts: 06.12.07 17:37
 citēt
Es pats diezgan bieži ķeru uz muļķi iepazītgribošos pasažierus visādos portālos, tjipa oho, draugi, etc, uzdodoties par pupainu vidusskolnieci. Taisni jābrīnās, cik dikti daudz onkuļu ap 30 grib ar mani "tikai draudzēties", un pārsteidzoši, cik sirsnīgi un ar kādu regularitāti viņi mani aicina uz "silta kakao tasīti šajā vēsajā laikā"!
Un zin ko? Es operēju ar svešām bildēm šajos nolūkos.

P.S. Ja redzi "draugos" meiču, kurai gribas uzrakstīt, zini, ka tā var būt spalvains pretīgs vecis! :) (Es, toisķ...):)
Publicēts: 06.12.07 17:42
 citēt
Portreti - un kaifs no tā kāds? Saprastu, ja informācija tālāk tiktu nodota atbilstošajām struktūrām, bet prikola pēc - nu nez...
Publicēts: 06.12.07 17:47
 citēt
Es pats diezgan bieži ķeru uz muļķi iepazītgribošos pasažierus visādos portālos, tjipa oho, draugi, etc, uzdodoties par pupainu vidusskolnieci. Taisni jābrīnās, cik dikti daudz onkuļu ap 30 grib ar mani "tikai draudzēties", un pārsteidzoši, cik sirsnīgi un ar kādu regularitāti viņi mani aicina uz "silta kakao tasīti šajā vēsajā laikā"!

P.S. Ja redzi "draugos" meiču, kurai gribas uzrakstīt, zini, ka tā var būt spalvains pretīgs vecis! :) (Es, toisķ...):)

Interesantas izklaides tiem fotogrāfiem.. mjā :D
Publicēts: 06.12.07 17:49
 citēt

es tādam aizdomīgām meičām nerakstu :twisted:
Publicēts: 06.12.07 18:47
 citēt
devotion: a varbūt tas 30gadnieks ir Tevi izskaitljojis un grib tieshi TAVU spalvano *
:)
Publicēts: 06.12.07 18:54
 citēt
šoreiz dabas foto :)

da 3/4 ne foto portālu iemītnieki domā, ka tās bildes nu tā, par zīmi, ka tu labu gaumi uzrādi savelkot no tīkla. gadās ka 1 no 5 windowsu sampļu bildēm.
Izdari otram to, ko gribi lai izdara tev..... :lol:

nū, a ja es dzeru kafiju ar cukuru un viņš bez? /īstenībā otrādi/.
Publicēts: 06.12.07 20:48
 citēt

sākumu izstastīji...gaidām turpinājumu :shock: ...kad satikies :D :D :D
Publicēts: 06.12.07 23:24
 citēt
Nu labi, varbūt es bišku pārspīlēju ar to "diezgan bieži", bet vispār tā darījis esmu.:)
Publicēts: 06.12.07 23:46
 citēt
nu pastāsti, pastāsti vēl kko....baigi interesanti! :D
Publicēts: 07.12.07 01:17
 citēt
un kā bija pēc tam :oops: :P :P :P
bet skatos Lunis jaunu modi ienesis blogā...nikbilde uz kailu meiteņu fona...Lunim divas, Bormanim trīs, 4-ras jaf būs problēma, ja nepasteigšos no spalviņas nokāpt, būs jaf jāmeklē 8-ņas :P :P :P
Publicēts: 07.12.07 13:48
 citēt
Es pats diezgan bieži ķeru uz muļķi iepazītgribošos pasažierus visādos portālos:)
nu, tas cits sporta veids!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):