Jā jā es noteikti gribu ar zābaku Nu paklausies, nav jau pirmā reize.. kaut gan, OKEJ, ja mēs skatamies no manas puses, tiešām kapeč lai mani uztrauktu, ka citam kaut ko zog.. tāpat kā, kapēc man uztraukties, ja uz ielas kādu sit nost.
Nju gan jau nebij PROFILA Man ik pa bridim gadas bildes no mana un kliensju albumiem kuras saliktas PROFILA nju tipa "Sjitaa es!" pietam ar ne vienmer tas ir mazas punkjainas meitenites bet gadas ar pa kadai TANTEI pec 20
Nju gan jau nebij PROFILA Man ik pa bridim gadas bildes no mana un kliensju albumiem kuras saliktas PROFILA nju tipa "Sjitaa es!" pietam ar ne vienmer tas ir mazas punkjainas meitenites bet gadas ar pa kadai TANTEI pec 20
Es pats diezgan bieži ķeru uz muļķi iepazītgribošos pasažierus visādos portālos, tjipa oho, draugi, etc, uzdodoties par pupainu vidusskolnieci. Taisni jābrīnās, cik dikti daudz onkuļu ap 30 grib ar mani "tikai draudzēties", un pārsteidzoši, cik sirsnīgi un ar kādu regularitāti viņi mani aicina uz "silta kakao tasīti šajā vēsajā laikā"! Un zin ko? Es operēju ar svešām bildēm šajos nolūkos.
P.S. Ja redzi "draugos" meiču, kurai gribas uzrakstīt, zini, ka tā var būt spalvains pretīgs vecis! (Es, toisķ...)
Es pats diezgan bieži ķeru uz muļķi iepazītgribošos pasažierus visādos portālos, tjipa oho, draugi, etc, uzdodoties par pupainu vidusskolnieci. Taisni jābrīnās, cik dikti daudz onkuļu ap 30 grib ar mani "tikai draudzēties", un pārsteidzoši, cik sirsnīgi un ar kādu regularitāti viņi mani aicina uz "silta kakao tasīti šajā vēsajā laikā"! Un zin ko? Es operēju ar svešām bildēm šajos nolūkos.
P.S. Ja redzi "draugos" meiču, kurai gribas uzrakstīt, zini, ka tā var būt spalvains pretīgs vecis! (Es, toisķ...)
da 3/4 ne foto portālu iemītnieki domā, ka tās bildes nu tā, par zīmi, ka tu labu gaumi uzrādi savelkot no tīkla. gadās ka 1 no 5 windowsu sampļu bildēm.
Izdari otram to, ko gribi lai izdara tev..... :lol:
nū, a ja es dzeru kafiju ar cukuru un viņš bez? /īstenībā otrādi/.
un kā bija pēc tam :oops: :P :P :P bet skatos Lunis jaunu modi ienesis blogā...nikbilde uz kailu meiteņu fona...Lunim divas, Bormanim trīs, 4-ras jaf būs problēma, ja nepasteigšos no spalviņas nokāpt, būs jaf jāmeklē 8-ņas :P :P :P