forum.gif
"Pārāk cieši iekadrēts"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / "Pārāk cieši iekadrēts"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.12.07 08:42
 citēt
Vot, tikko paskatījos fotogaleriju, atkal kārtējie pasažieru komentāri par tēmu "pārāk blīvi iekadrēts", "žēl, ka sālstraukam mala nogriezta" utt.

Davai, tagad fiksi sameklējam Gūglē (fotosaitā, fotonetā) smukas un izcili smukas bildes, kurā mākslinieks ne tikai nav centies sterili savietot priekšmetus kadrā, bet gan pat speciāli ir nogriezis kādu ķermeņa vai priekšmeta daļu, lai padziļinātu efektu, ka bilde IT KĀ NAV speciāli inscinēta, resp., dabiskākai, līdz ar to vieglākai, uztverei!
Publicēts: 21.12.07 08:45
 citēt
Vo!

www.photosight.ru...

Bloga pasažieris: " Nu jā, bilde jau laba, bet žēl, ka kājiņa nogriezta!"

Un tagad padomājiet- vai bildē, kuras radīšanai tante pavadījusi ilgu laiku šopā, toč šamā nebūs "kājiņu" pamanījusi!?:) Un ja būs, tad kāpēc viņa to kājiņu speciāli ir nogriezusi?
Publicēts: 21.12.07 08:48
 citēt
O! Šiten ar blogeristiem un šuteristiem būtu ko pakritizēt!:

www.stevenlippman.com
:)
Publicēts: 21.12.07 09:17
 citēt
Tajā fotosigjht bildē - nu man liekas ka stulbi ir, ka nogriezta :D Neredzu iesmeslu lai viņas tur nebūtu :)

Kur tad ir tas visuvarenais pamats griezt nost locekļus? Ja vien tas nav portets līdz elkonim, krūtīm vai celim..
Publicēts: 21.12.07 13:22
 citēt
Tajā fotosigjht bildē - nu man liekas ka stulbi ir, ka nogriezta :D Neredzu iesmeslu lai viņas tur nebūtu :)

Kur tad ir tas visuvarenais pamats griezt nost locekļus? Ja vien tas nav portets līdz elkonim, krūtīm vai celim..

Lai radītu priekšstatu, ka bilde nav speciāli sterili inscinēta. /Pacietīgi paskaidroju.../
Publicēts: 21.12.07 13:24
 citēt
Nu skaidrs, tagad tikai bildēšu dabiskās bildes :)
Publicēts: 21.12.07 14:54
 citēt
Nu skaidrs, tagad tikai bildēšu dabiskās bildes :)

Tev nesanāks, ar tādu domāšanu!
Publicēts: 21.12.07 14:54
 citēt
acīmredzot tev arī nesanāk, ja jau cilvēkiem nepatīk :)
Publicēts: 21.12.07 14:56
 citēt

Acīmredzot, acīmredzot...

P.S. Runa vispār nebija par mani un manām bildēm, puis, izlasi topiku!
Publicēts: 21.12.07 18:19
 citēt

ar vinu uzmaniigi, vins nav puis kaut kaads, vins ir GOD! :D
Publicēts: 21.12.07 18:34
 citēt
Portreti
Necīnies ar vēja dzirnavām :) ! Tas pats pats būs ja ieliksi speciāli šķobītu bildi vai fotogrāfiju ar tele objektīvu un atvērtu diafragmu vaii arī kādam nepatiks kāizgaismota bilde un vēl daudz visādu variantu .... :) . Kritikas būs pilns. Es šeit esmu izlicis kādas 3-4 bildes kuras pats uzskatu kaut cik normālas. Pārējās vairums nesaprātīs :)
Publicēts: 21.12.07 20:11
 citēt

ar vinu uzmaniigi, vins nav puis kaut kaads, vins ir GOD! :D

Onkuls jau ar nekāds vēl nav.
Publicēts: 21.12.07 21:39
 citēt
fotosaita bilde kaju neprasa.
ka Shadow uz pohaam teica - ir bildes, par kuram nav jautajumu - Kapec? jo ir dafiga sajuutu, emociju.

a to, ko raksta blogaa - tas biezhak ir pie shvakam bildem kuras veidotas pec kadiem kanoniem un standartiem, bet bez emocijam, paljaujoties uz modeljiem un tehnikas piedavatajam iespejam.
vot tajas bildes, kad nav ko pateikt, bet zina ka nepatik, tad ari sak meklet kur piekasities. vairuma gadijumu jau taa kaaja nogriezta neko nemainiitu.

bet, Portreti, IMHO, var atrast DAUDZ vairak bilzhu, kur tiesham nevajadzigi nopgriezts :D un dazhas pat speciali...
Publicēts: 21.12.07 21:44
 citēt
jo fotograafs vai maakslinieks sasniedz augstaaku liimeni, jo vairaak cilveeki vinu nesaprot !
Publicēts: 21.12.07 22:07
 citēt
jo fotograafs vai maakslinieks sasniedz augstaaku liimeni, jo vairaak cilveeki vinu nesaprot !

:lol: :lol:
Publicēts: 21.12.07 23:01
 citēt

kameer dziivs laikam noteikti ne :wink: bet ir jau kaada saals tajaa, vai taisa maakslu tautai , citiem saprotamaa formaa jeb vienkaarshi pashapliecinaas ar dzilju doma kuru saprot tikai paaris indiviidi ar liidziigu domaashanu, pasniegt taa lai saprot ikviens arii jaaprot, un izdabaat katram plencim jeb intelektuaalam plaanaa galdinja urbeejam arii nav praata darbs... moraale? shaa vai taa "maakslu" paarsvaraa reaali noveertee shauri specifiska publika atliek tikai izdaliit prioritaates, un varbuut nevajag aizmirst iemeslu kaadeelj to dara, lai izpaustos jeb "desai".....
Publicēts: 22.12.07 01:17
 citēt
Vot, tikko paskatījos fotogaleriju, atkal kārtējie pasažieru komentāri par tēmu "pārāk blīvi iekadrēts", "žēl, ka sālstraukam mala nogriezta" utt.

Davai, tagad fiksi sameklējam Gūglē (fotosaitā, fotonetā) smukas un izcili smukas bildes, kurā mākslinieks ne tikai nav centies sterili savietot priekšmetus kadrā, bet gan pat speciāli ir nogriezis kādu ķermeņa vai priekšmeta daļu, lai padziļinātu efektu, ka bilde IT KĀ NAV speciāli inscinēta, resp., dabiskākai, līdz ar to vieglākai, uztverei!

un ko tu gribi ar to pateikt???20-tajos krievs Rodčenko jaf sen to visu izdarījis, slaveno bildi Pionieris- no apakšas portrets, gāztie horizonti, griezumi kur pagadās, ka tik dabūt ekstravagantumu...un bilžuki bija super (toņu bagātības zinā), un cik tagad no jums viņu zin...elkdievība nosliecas uz rietumiem :D
Visam , ko ar bildi dari ir jābūt pamatotam un izsvērtam, un nekad nebūs pārmetumu par slikto...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):