forum.gif
Ādas izlīdziāšana uz cs2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ādas izlīdziāšana uz cs2
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.12.07 19:17
 citēt
Sveiki!
Man atkal viens jautaajums radies... Kaa uz Photoshop cs2 liidzinaat cilveekam aadu, lai vinja kljuutu taada ziidainaaka... :oops:
Publicēts: 25.12.07 19:19
 citēt
haha. ne to domāju. ir fotoskola par šo .
Publicēts: 25.12.07 19:31
 citēt
Sveiki!
Man atkal viens jautaajums radies... Kaa uz Photoshop cs2 liidzinaat cilveekam aadu, lai vinja kljuutu taada ziidainaaka... :oops:

Normāli būtu to "noslīpēt" ar "clone stamp", tomēr blogerists vai šuterists laikam gaida kādu brīnumfiltriņu...nu, nospied "surface blur"!:)

Izlasi Oļega Dou rakstiņu vienā no Foto Masterskaja pagajušā gada numuriņiem par šo tēmu, un tu sapratīsi, ka esi par slinku, lai to izdarītu kvalitatīvi!
Publicēts: 25.12.07 19:35
 citēt
Nu taadu zhurnaalu(?) es diezvai dabuushu, bet nu,ja gribas, tad es varu arii veltiit daudz laika apstraadei, lai darbs buutu labs... Bet paldies...
Publicēts: 25.12.07 19:40
 citēt
...Normāli būtu to "noslīpēt" ar "clone stamp"...
tak a savu znaju, ALT+knakš uz virsmas tādā pat lenķī un tā, nu, ar iejūtību. "healing brush" a var līdzēt pret pumpām un tā. un jāatmin, ka pindzelēm ir opcijas "if lighter", "if darker", "normal"!
Publicēts: 25.12.07 19:52
 citēt
Paldies!
Publicēts: 25.12.07 21:49
 citēt
Lunis piedaavaaja shaadi: www.fotoblog.lv...
esmu meegjinaajis, rezultaats interesants un tiikams :)
Publicēts: 25.12.07 22:52
 citēt
šitais pasākums baigi uz izjūtām jādara, bet īsumā apmēram tā, photoshopā paņem nodublē layeri, tad uzliekam 1. filter-> noise-> dust and scraches apm 8 mpix radiusu 15 pix otru lauciņu 1 level tālāk gausian blur apmēram 10 pix tad add noise 5 %, tad ja vajag ar photo filter pielabojam ādas krāsu, nepievērs uzmanību matiem, acīm lūpām, galvenais āda!!! Tad liekam layes -> layer mask -> hide all , tad ar balto otiņu opacity 30% smuki uz sajūtām krāsojam, ādu, lūpas ,acis matus neaiztiekam!!!! un tala-lāa gotovs, bet jebkurā gadījumā nav receptes, še ieliec ķeksīti un būs gatavs, visus tos parametrus ko iedevu tas apmēram liekot uz vienas bildes, tu atvērsi citu un tur viss daudz savādāk prasīsies, tā ka sāc eksperimentēt un tad jau sāksi manīt sapratīsi ko tik nevar dabūt gatavu ar ps!!!
Publicēts: 25.12.07 23:19
 citēt
Sveiki!

Normāli būtu to "noslīpēt" ar "clone stamp", tomēr blogerists vai šuterists laikam gaida kādu brīnumfiltriņu...nu, nospied "surface blur"!:)

Izlasi Oļega Dou rakstiņu vienā no Foto Masterskaja pagajušā gada numuriņiem par šo tēmu, un tu sapratīsi, ka esi par slinku, lai to izdarītu kvalitatīvi!

DIGITAL PHOTO decembris...praktiski no A-Z par sejas uzlabošanu
Publicēts: 25.12.07 23:44
 citēt
pirms fotografesanas nogrimmee ;)
Publicēts: 25.12.07 23:47
 citēt
... uz izjūtām jādara ... 8 mpix radiusu 15 pix otru lauciņu ... - > add noise 5 % ... nav receptes ...
tā jau var, kad mīļotajai meitenei vai priekš izstādi!
Publicēts: 26.12.07 01:08
 citēt
... uz izjūtām jādara ... 8 mpix radiusu 15 pix otru lauciņu ... - > add noise 5 % ... nav receptes ...
tā jau var, kad mīļotajai meitenei vai priekš izstādi!

nuuu skatoties kāda izstāde un netikai mīļotai meitenei, piem studijas portretam 99% sejas izlīdzināšana, ir nepieciešama, meitenēm it īpaši, sūdīgi ka es tāds amatieris un bieži studijas apgaismojumā nesanāk, bet reiz nācās bildēt, vīrieti ar sievietu un tad gan džekam to pašu efektu liku kādus 20% jo ja uzlika tāpat kā meiteni pilnīgi zilais palika :lol: ja nemaz tad likās ka tas džeks ne tur trāpījis!!! Reportāžal protams, šis pasākums ir garām!!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):