forum.gif
Manfrotto aksesuāri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Manfrotto aksesuāri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.08 13:00
 citēt
Kam Latvijā uz vietas var būt šādi tādi aksesuāri?
Domāju pleca siksnas, statīvu somas? Gribās aptaustī pirms pirkt.
Un kam ir uz vietas statīvu kāju uzgaļi, kas no mīkstās gumijas izbīda dzelkšņus?
Šī ir tā reize kad ebay nebūs nedz ātrk, nedz btiski lētk...
Publicēts: 06.01.08 14:40
 citēt
Domāju ka kļūdies.Nesen iegādājos monopodu ar galvu.Ar visu sūtīšanu 27,-EUR :shock: sanāca 100,-EUR(Latvijā 100,-LVL + galva tāpat nebija,bija jāpasūta!)Protams jāsalasa viss pie viena pārdevēja,nāca manta kaut kādas 10 dienas.
Publicēts: 06.01.08 15:03
 citēt
man gan Latvijā trijkājis ar lodveida fikso galvu sanāca ~ tikpat cik tur, plus dabonams nkamajā dienā.
ielūri 1a.lv cenas... ;)
bet viņi nepiedāvā aksesuārus :(
Publicēts: 06.01.08 15:27
 citēt
Kaut kad bija doma sūtīt statīvu no bhphoto, bet, lai cik tas nebūtu jocīgi, tur pat bez sūtīšanas cena bija lielāka nekā te!
Laikam pie mums tirgo Bolderājā taisītos :D
Publicēts: 06.01.08 15:55
 citēt
Manfrotto ir Itālijas firma, kas automātiski nozīmē, ka ASV tas ir dārgāks kā Eiropā. Bet dēļ tā, ka pie mums manfrotto tirgotājs ir spējīgs tik pašas populārākās lietas sagādāt, tad visas galvas esmu sūījis no bhphoto, lai arī dārgāk
Publicēts: 07.01.08 18:58
 citēt
tad sanāk aptaustīt somas, pleca siksnas un kāju uzgaļus īsti Latvijā nevar? :(
Publicēts: 07.01.08 19:45
 citēt
Latvijaa to visu var mekleet paardaugavas baazee, tur ja tiek ielaists iekshaa var arii aptaustiit un ne tikai to vien.. :D
Publicēts: 07.01.08 19:59
 citēt
Latvijaa to visu var mekleet paardaugavas baazee, tur ja tiek ielaists iekshaa var arii aptaustiit un ne tikai to vien.. :D

Pārdaugavas bāzē būs skolas somas, falšās Dorogo&Glupo jostas un cūkas kājas... ;)
Publicēts: 07.01.08 20:27
 citēt
Tad jau laikam mums katram cita baaze padomaa..
Pienjemshu ka esmu saveejo nosapnjojis..

p.s. maneejaa Muukusalas ielaa..
Publicēts: 07.01.08 20:29
 citēt
Nu tad pačuksdti to bāzi, kura var Manfrotto statīvu aksesuārus aplūkot un pēkšņas gribēšanas gadījumā iepirkt... :roll:
Publicēts: 07.01.08 22:55
 citēt
Es priekš tās plecu siksnas priekš statīva pielāgoju parastus iksnu no nolietas plecu somas...
Publicēts: 07.01.08 23:43
 citēt
Es priekš tās plecu siksnas priekš statīva pielāgoju parastus iksnu no nolietas plecu somas...

bet ja sagribās somu?
un dzelkšņus ievelkamos kāju galos?
soma kādi Ls 35-40 varētu būt, dzelkšņiem šķiet vairāk par 17-20 latiem diez vai būtu jāmaksā...
Publicēts: 08.01.08 01:19
 citēt
Vispār man arī ir šī problēma, tikai ar Giottos...
Publicēts: 08.01.08 01:31
 citēt
manfrotto jau tipa piedāvā pasuti.lv, jebšu = baltijas foto serviss
bet gribas pirms pirkuma aptaustīt...
giottos jamie piedāvā tikai statīvus, manfrotto vismaz aksesuāri sarakstā ir atrodami...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):