Iesakiet kādu tipogrāfiju, kurā varētu iespiest nelielas grāmatiņas -25lpp. lielā daudzumā arii nevajag, tāpēc LIELĀS tip., kas prasa vismaz k-kādus 100 eksemplārus un tad tikai grib iespiest uz papīra, lai vinjiem sanāk $$ - nebuutu iiistaas. varbuut sapratāt, varbūt nē. Nū, iesakiet vnk firmas, kas taisa k-ko liidziigu grāmatiņām un darbojas ar iespiešanu, linkus, ja ir. :roll:
PALDIES :wink:
DISKUSIJA SLĒGTA!
______________________________________________ Gudrus padomus un ieteikumus pieņemu DON'T SPAM!
vari pameginat uz [url=www.dardedze.lv.es]www.dardedze.lv.es[/url] ka neka stradaju relamas-poligrafijas firma,tad mes ar viniem sadarbojamies.ir nacies so to drukat mazas partijas pie viniem.vel varu teikt,ka cenas ir loti draudzigas,bet kvalitate super.
vari pameginat uz [url=www.dardedze.lv.es]www.dardedze.lv.es[/url] ka neka stradaju relamas-poligrafijas firma,tad mes ar viniem sadarbojamies.ir nacies so to drukat mazas partijas pie viniem.vel varu teikt,ka cenas ir loti draudzigas,bet kvalitate super.
kada spanu kompanija?dardedze ir uz latvijas Fizikas instituta bazeta poligrafijas firma,protams ar arzemju investoru investeto piki.viniem vienigajiem ir viena no labakajam kvalitatem.Pats savam vajadzibam esmu printejis plakatus 1m*2mm,kvalitate ir papirmo.
SIA "drukātava"! piesakies pa adresi "Laima - lasiet" <laima@lasiet.lv>. drukā kaut vienā eXemplārā. a ja vaiug maketētāju - kaketētāju - iveta@balticag.lv