forum.gif
HELP - tipogrāfija un veel viskas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / HELP - tipogrāfija un veel viskas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.08 19:59
 citēt
Iesakiet kādu tipogrāfiju, kurā varētu iespiest nelielas grāmatiņas -25lpp. lielā daudzumā arii nevajag, tāpēc LIELĀS tip., kas prasa vismaz k-kādus 100 eksemplārus un tad tikai grib iespiest uz papīra, lai vinjiem sanāk $$ - nebuutu iiistaas. varbuut sapratāt, varbūt nē.
Nū, iesakiet vnk firmas, kas taisa k-ko liidziigu grāmatiņām un darbojas ar iespiešanu, linkus, ja ir. :roll:

PALDIES :wink:

DISKUSIJA SLĒGTA!

Publicēts: 09.01.08 21:34
 citēt
kāda lielā Tev 100 taisīs. operātīvā poligrāfijas saucas. izprintē uz lāzera un vai nu sien pats vai sasien.
Publicēts: 09.01.08 21:47
 citēt
vari pameginat uz [url=www.dardedze.lv.es]www.dardedze.lv.es[/url] ka neka stradaju relamas-poligrafijas firma,tad mes ar viniem sadarbojamies.ir nacies so to drukat mazas partijas pie viniem.vel varu teikt,ka cenas ir loti draudzigas,bet kvalitate super.
Publicēts: 09.01.08 21:56
 citēt
vari pameginat uz [url=www.dardedze.lv.es]www.dardedze.lv.es[/url] ka neka stradaju relamas-poligrafijas firma,tad mes ar viniem sadarbojamies.ir nacies so to drukat mazas partijas pie viniem.vel varu teikt,ka cenas ir loti draudzigas,bet kvalitate super.

spaanju kompaanija?
Publicēts: 09.01.08 22:16
 citēt
kada spanu kompanija?dardedze ir uz latvijas Fizikas instituta bazeta poligrafijas firma,protams ar arzemju investoru investeto piki.viniem vienigajiem ir viena no labakajam kvalitatem.Pats savam vajadzibam esmu printejis plakatus 1m*2mm,kvalitate ir papirmo.
Publicēts: 09.01.08 22:21
 citēt
kāda lielā Tev 100 taisīs. operātīvā poligrāfijas saucas. izprintē uz lāzera un vai nu sien pats vai sasien.

vismaz, kad talsu tipograafijaa prasiiju vinjiem - bija skaits noteikts
Publicēts: 09.01.08 22:51
 citēt
[url=www.dprint.lv]www.dprint.lv[/url]
Publicēts: 09.01.08 23:04
 citēt
esmu printejis plakatus 1m*2mm,kvalitate ir papirmo.

1mx2mm tas it tāda kā ponorāma ? :shock:
ok, ok, es tik irgojos...
Publicēts: 10.01.08 23:44
 citēt
SIA "drukātava"! piesakies pa adresi "Laima - lasiet" <laima@lasiet.lv>. drukā kaut vienā eXemplārā. a ja vaiug maketētāju - kaketētāju - iveta@balticag.lv
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):