forum.gif
Tiesības nobalsot 10x dienā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tiesības nobalsot 10x dienā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.08 11:41
 citēt
tad jau drīzāk ierobežot bilžu likšanu vai pastirpināt cenzūru
Publicēts: 25.01.08 11:43
 citēt
klau - ir ok - bet tas noziimeetu, ka no videeji 150 bildeem dienaa es noveerteeju procentuaali nelielu skaitu.. ;)
Publicēts: 25.01.08 11:45
 citēt
tad jau drīzāk ierobežot bilžu likšanu vai pastirpināt cenzūru

cenzoram būt - tas tā kā laia pliecinātos? :D
Publicēts: 25.01.08 11:48
 citēt
nē nu agrāk man liekas, ka bija kāds, kas iemaldījušās bildes dzēsa ārā..
Publicēts: 25.01.08 11:55
 citēt
ha ha, 3. opcija ir jautra :D

Ja tā padomā, tad balsojums 555 šobrīd fotoblogā nav ne sūda vērts :)
Publicēts: 25.01.08 11:57
 citēt
Tikai ko tas mainīs, ka būs balsošnas limits? Drīzāk jau bilžu limits ir jātaisa, lai retāk nāk klāt bildes un tiešām pietiek laika iedziļināties vairāk bildēs un pamācīt pokemonus :wink: savādāk kad esi beidzis pētīt pēdējās 10 pievienotās, jau 10 desmit ir atkal jaunas vietā :evil:
Publicēts: 25.01.08 11:58
 citēt
sandij, tad mēģini labot situāciju!
Publicēts: 25.01.08 12:02
 citēt
Nu varbūt viena divās dienās... vai kaut kā ar reitingiem nodalīt, jo mazāks reitings jo retāk var pievienot, un balsošanas tiesības piešķirt nevis no bilžu skaita bet no kaut kāda noteikta reitiniga????
Publicēts: 25.01.08 12:03
 citēt
...Pirts man ir pašam, ar daudz lielākām telpām tusiņiem. :twisted:...

Meitenes buus? Ja jaa, tad atsaucu savu vertejumu par tresho punktu :roll:
Publicēts: 25.01.08 12:03
 citēt
1) Es jau nobalsoju aptaujā!
2) Es dienā vidēji ar 555 novērtēju 2 - 5 bildes;

sandij, tad mēģini labot situāciju!
Publicēts: 25.01.08 12:08
 citēt
Bet, ja nopietni, tad kaut kadus ierobezojumus es atbalstu.
Publicēts: 25.01.08 12:11
 citēt
® versatile

:twisted:

Aha, vai nereti liek vairākas reizes dienā, no vienas sesijas, nosaucot tās par versijām, kamēr sabalso pietiekami augstu.
Publicēts: 25.01.08 12:17
 citēt
Nū,es negribētu vērtējumu skaita ierobežojumu - es ar labi ja 2 bildes vidēji dienā novērtēju uz 555. Trojkas gan gribētos salikt vairāk par 10 :D

Būs laikam jābalso par to trešo variantu, jo cita sakarīga neviena nava..
Publicēts: 25.01.08 12:23
 citēt
Mana ideja par limitiem nedaudz atšķiras.
Piemēram, ļaut dienā izdalīt kopumā:

1) 15 pieciniekus (5 bildes var saņemt 555);
2) 30 četriniekus (10 bildes var saņemt 444);
3) 60 trīniekus;
4) 60 divniekus;
5) 15 vieniniekus;

Iespējams, pie tādas sistēmas cilvēki sāks domāt, ka 555 jāliek bildei, kas tiešām patīk, nevis pirmajai, kurā ir redzams pups.
Publicēts: 25.01.08 12:34
 citēt
ja kāds ir piereģistrējies oho.lv tad var papētīt - tur ir ļoti sarežģīta balsošanas sistēma - līdzīgi tam ko apraksta sandijs, tikai vēl niansētāka...
Publicēts: 25.01.08 12:41
 citēt
Kāpēc ir jāierobežo balsošana? Uz kuru lietotāju grupu tas attieksies?

Uz tiem, kas viesiem pēc kārtas liek 555 ? Cik gan tādu ir? ~ 10 useri?
Publicēts: 25.01.08 12:44
 citēt
nu jā bet fotoblogā neviens nereģistrējas ar 20 nikiem, lai balsotu un arī nebalso par konkurentiem mīnusā, lai uzvarētu nedēļas balvu..
es runāju par pašu sistēmu.. tur ir iespēja balsot ar visām atzīmēm, bet viņas var iztērēt. taatad nevar balsot tikai ar 5.. nu labi neiešu aprakstīt, varat paskatīties. manuprāt ļoti labs risinājums
Publicēts: 25.01.08 12:45
 citēt
Lai kā arī censtos izmainīt (ar mērķi kustināt smadzenes) bilžu likšanas, vērtēšanas metodes un citas fīčas - ir un būs cilvēki kas vienmēr atradīs risinājumu slinkai balsošani, jēlu builžu likšanai, "ģimenes albūmu" pievienošanu reportāžām utt. un tā joprojām...man liekas ka jāliek uzsvars uz to, lai kaut kā "ierobežotu" nenormāli lielo jauno saucamo "fotogrāfu" pieplūdumu fotoblogā u.c...Fotoblog funkcija nav bilžu arhīvs kā fotki utl. kur var gāzt da jeb kādas uzņēmtās bildes vienkārši lai kaut kur tās uzglabātu - vai es ne tā ko saprotu...
Publicēts: 25.01.08 12:46
 citēt
un vispār būtu labi, ja balsotu vairāk nevis mazāk!!!
tad jau labāks variants ir balsot nevis ar atzīmēm, bet atdot savu balsi PAR bildi... un ja ir kādi "ieteikumi", tad tos rakstīt komentāros...
Publicēts: 25.01.08 12:48
 citēt
Lai kā arī censtos izmainīt (ar mērķi kustināt smadzenes) bilžu likšanas, vērtēšanas metodes un citas fīčas - ir un būs cilvēki kas vienmēr atradīs risinājumu slinkai balsošani, jēlu builžu likšanai, "ģimenes albūmu" pievienošanu reportāžām utt. un tā joprojām...man liekas ka jāliek uzsvars uz to, lai kaut kā "ierobežotu" nenormāli lielo jauno saucamo "fotogrāfu" pieplūdumu fotoblogā u.c...Fotoblog funkcija nav bilžu arhīvs kā fotki utl. kur var gāzt da jeb kādas uzņēmtās bildes vienkārši lai kaut kur tās uzglabātu - vai es ne tā ko saprotu...

Piekrītu...

Varētu aizlietgt blogot, repotāžas, skolas, ja userim nav fotogrāfa reitings virs 5 :?:

P.S. Un balsot arī! :D
Publicēts: 25.01.08 12:53
 citēt
Kādēļ tā satraucies?

P.S. muldēt jau varam, tāpat nekas nemainīsies :)

Kāpēc ir jāierobežo balsošana? Uz kuru lietotāju grupu tas attieksies?

Uz tiem, kas viesiem pēc kārtas liek 555 ? Cik gan tādu ir? ~ 10 useri?
Publicēts: 25.01.08 13:03
 citēt
Tas reitings vispar, manuprat, nav galva njemams, jo tas, ka uzrakstu kaut kadu bla bla bla par to kaa vakar padzeru mani pacelj virs parejiem. Neredzu jeegu.
Publicēts: 25.01.08 13:03
 citēt
Mans pēc var arī likt limitu - piemēram man tāpat nesanāk dienā novērtēt 10 bildes ar 555.
Publicēts: 25.01.08 13:32
 citēt
jau nez kuro reizi uzrodās kāds izstumtais, kuram kāds cits/a noceļ reitinga punktus. vēl nesen visiem pretojās Alloxa, bet pēc pāris dienu pukstēšanas samierinājās un apklusa. domāju, šeit būs kas līdzīgs :wink:
Publicēts: 25.01.08 14:23
 citēt
es dienā tāpat balsoju par 0-15 bildēm apmēram (atkarīgi no tā cik man patīk) :) . Bet par limitēšanām es vienreiz rakstīju ka cilvēkiem nu ļoti nepatīk kad šos ierobežo bet citus tie gan labprāt ierobežotu :)
Publicēts: 25.01.08 14:30
 citēt
piekritīšu rez - jāierobežo bilžu likšanu ne vērtēšana.
Publicēts: 25.01.08 14:35
 citēt
® versatile

:twisted:

Es ari Tevi miilu :)

/ka saka, nav nav negativas publicitates, ja esmu atminja palicis - tas jau ir gerai/

ja bilde community nepatik, neatstaju :p

bet jau pirms gada Kasparam (Shadow) teicu, ka butu svetigi neljau vairak par 2x dienaa likt bildes - tjip, dzest un likt citu.
pasham ir gadijies failus sajaukt.

photosight vai lensart, neatceros kursh, neljauj peivienot vel bildi, ari tad ja izdzesh to, kas ielikta.

10 balsojumi dienaa ir fine, bet.. tad tauta tusies tikai vakaros. sanak dumi, no rita nevertet, un "taupit" balsojumus...
katra gaidjuma, IMO, jauan sistema, kaut daudziem varbut nepatiks, sho to pa plauktiem saliks.
Publicēts: 25.01.08 14:39
 citēt

kur ta nu vēl robežot? 1 bilde 2 dienās ? 3 4 5 dienās? :) te nav krievu fotosaits kurā online ap 500 lietotāju :)
Publicēts: 25.01.08 14:45
 citēt
Rez rakstīja >
Piekrītu...
Varētu aizlietgt blogot, repotāžas, skolas, ja userim nav fotogrāfa reitings virs 5 Question
P.S. Un balsot arī! Very Happy
===

Spilgts piemērs.

16. AliseKOko 385 5 35 5 0 0 1645

Meitene (pēc Haiduka kritērijiem) daudz raksta, foto tikai 5, bet reitings ļoti augsts. Un tas viss vietā, kur primārais ir foto.

Es arī par to 3. punktu, šķiet, nobalsošu.

Balsojumā trūkst sadaļas normālas par ko varētu balsot...ceļazīme uz Tvaika ielu.

Kritēriji ir redzami te, un tie naf Haiduka, bet mums labi zināmā Zinošā ... zem segvārda ng_blog
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
...te gan viņš stingri atkāpies no saviem deklarētajiem principiem, un pat ir redzamas plikpupbild (arī ng_bloga leksika).
bro-tip pareizi raksta:- "jau nez kuro reizi uzrodās kāds izstumtais, kuram kāds cits/a noceļ reitinga punktus. vēl nesen visiem pretojās Alloxa, bet pēc pāris dienu pukstēšanas samierinājās un apklusa. domāju, šeit būs kas līdzīgs "...neuzklausītās dvāselītes agonija.
Kaut ko pats izdari, noorganizē, un pēc tam māci saimniekus...ir jaf tāda mode bradāt pa svešu īpašumu (mantojums no PSRS laikiem).

un ceturtais balsojuma punts ir tiešā norāde, par manu pirmo teikumu
Publicēts: 25.01.08 14:54
 citēt

kur ta nu vēl robežot? 1 bilde 2 dienās ? 3 4 5 dienās? :) te nav krievu fotosaits kurā online ap 500 lietotāju :)

atkarīgs no fotogrāfa reitinga... teiksim virs 6 - 1 bilde 1 dienā
virs nezin ... 5.8 - 1 bilde 2 dienās utt.

Reāli varētu nedaudz samazināt to bilžu daudzumu, kas nāk iekša un varbūt kāds arī sāktu skatīties kas tiek likts un kā izskatās.

kādreiz staigāju pa galeriju un skatījos, vērtēju, bet tagad tur labi ja 2 bildes pa lapu labas.. un uzreiz zūd vēlme meklēt tās labās.

un visp - 500 lietotāji nav.. bet 150 bildes dienā gan ir .
Publicēts: 25.01.08 14:54
 citēt
...Pirts man ir pašam, ar daudz lielākām telpām tusiņiem. :twisted:...

Meitenes buus? Ja jaa, tad atsaucu savu vertejumu par tresho punktu :roll:

Meitenes ir tikai Lunim un Haidukam. Es domāju, ka sievietes ir labākas. Paldies par iznākšanu gaismā. Fotogrāfam gaisma piestāv.

man ir bildes ar nosaukumiem, bet tev???
Skatīt norādes uz manu iepriekšējo komentu.
Publicēts: 25.01.08 15:01
 citēt
Pēdējais runātājs pārsvarā ne par tēmu. Pareizi ir "pupandcisk bildes".
Administrācija neko nav atbildējusi, es to uztveru kā nevēlēšanos kaut ko mainīt, pareizi?

Papriekšu nopelni statusu, ka tev būtu jāsaņem atbilde, un pēc tam šķaudi :D , bet savās iedomās radītos nepiedēvē man, tad būs mierīgāk.
Publicēts: 25.01.08 15:08
 citēt
Pēdējais runātājs pārsvarā ne par tēmu. Pareizi ir "pupandcisk bildes".
Administrācija neko nav atbildējusi, es to uztveru kā nevēlēšanos kaut ko mainīt, pareizi?

Papriekšu nopelni statusu, ka tev būtu jāsaņem atbilde, un pēc tam šķaudi :D , bet savās iedomās radītos nepiedēvē man, tad būs mierīgāk.

Statusu? Ar ko te pelna statusu? Kas būtu piemērs, virs manis statusā esošā rakstniece Alise KOko?

Sāc cienīt citu darbu (konkrēti īpašnieku), un tevi arī sāks cienīt...un ko tad tev AliseKOko jaf nodarījusi, ka meties virsū :D :D :D tu taču laikam dienu nenodzīvosi kādu neaizskāris.
Publicēts: 25.01.08 15:21
 citēt
Neesmu kompromisu cilvēks, nespēšu. Jautājums ir gana aktuāls ne tikai man vienam, ja izlasīji. Vienkārši - ja nebūs atbildes, nodzēsīšu bildes un pārējo, un vairs neko nepublicēšu. Profils paliks.
Piemēri vienmēr ir tikai piemēri, arī tad, ja tie ir uzkrītoši. Ko tev viņa ir izdarījusi patīkamu, ka tu aizvieto Robinu Hudu, kad runa ir par visām,kam bruncis plīvo? :P

tikko izlasīju tavu saraksti ar SL pie vienas fotoreportāžās...man iepatīkās pat ļoti...viņa labi raksturo tavu darbību :D :D :D . Tu atkal stādi noteikumus, bet kam tu tos stādi??? Vai tomēr naf labāk bibi padomāt, pārstāt aiztikt cilvēkus, un visu savu enerģiju un zināšanas veltīt foto, un nevis noniecināšanai, bet analīzei un pat ieteikumiem, ko redzi , kā uzlabot...un pats no sevis tavā galvā izzudīs jautājums par balsošanu.

p.s. un šoreiz tur tavam aizrādījumam Dambim piekrītu un atbalstu: "To pašu varētu jautāt arī par dambja reportāžas pirmajiem kadriem. "
Publicēts: 25.01.08 16:05
 citēt
Vai, cik mēs tomēr esam aizskarami, kā izrādās :)
Pat jaunu profilu izveido =]
Hm, manas domas apstiprinājās, lai gan vienbrīd likās, ka esi gana stiprs savā nostājā un viedoklī.
Publicēts: 25.01.08 16:07
 citēt
ehh.. sacepaas tauta, sacepaas, bet konkreetais jautājums un problēma pazuda pupu/nosaukumu un personību "cīņās"...

blogs ik pa laikam pazaudē pa kādam visnotaļ savdabīgam lietotājam un to nomaina pieci neizteiksmīgi..
Publicēts: 25.01.08 16:17
 citēt
Mans viedoklis ir pietiekami stiprs. Man labāk patīk vienreiz ņemt un izdarīt, nekā runāt par darīšanu. Nekas no bilžu izdzēšanas te man nemainās. Grūti bija katrai no ~ 150 atsevišķi uzklikšķināt.

...es vairākas reizes esmu manījusi, ka savu viedokli dzēs/labo.... ;))
Neteiktu, ka Tev sekoju, bet tā k-kā sagadās pamanīt.
Publicēts: 25.01.08 16:20
 citēt
Hm, kapec mans pedejais koments izdzests? Es neko nepareizu nebiju pateicis. :roll:
Publicēts: 25.01.08 16:25
 citēt
lietotaaju droshiibai...
Publicēts: 25.01.08 16:45
 citēt
lietotaaju droshiibai...

wtf? te kkada CIP vai FBI institīucija?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2