Tu gadījumā neesi pāris diennaktis pavadījis bezmiegā? Aizej paguli un izkāp no gultas ar labo kāju pa priekšu. (jā, versatile, es Tev to saku) Man kaut kā ne pārāk patīk Tavi stulbie izlēcieni. Kāds sakars ar emo te vispār? Izdzēst savas visas bildes, lai var sākt pa jaunu likt un likt tikai tās, kuras arī patīk, jo pārāk daudz drazas man tomēr šeit ir. Un dažu bilžu, kuras arī patīk, dēļ nav jēgas atsevišķi dzēst. Ja nav, tad skaidrs. Tad arī jāpārtais profilu un viss.
imbacile, met uz melnrakstiem, nafig szeest? dzehsana ir stulbakais izgajiens kads var but. un tavs pirmais posts izskatijas pec tiira emostyle. pedeja laika ar mazgadigajiem daudz darishana, tapec zinu ko runaju.
imbacile, gatavo davanas, man 22.ajaa paliek 22 un par mazgadiigu tevi nesaucu tik izgajieni tadi. velies par to parunat? a vai ta nav pofig, ka adminji redz?
virtuālā buča derēs? Jā. Es tiešām vēlos par to parunāt. Kāpēc dzīve ir tik netaisna un kāpēc es vispār stāvu ar kājām gaisā? Un kas pie vella tur kasa manu galvu? Vai rīt es redzēšu paradīzi? Īstenībā atklāju ka baigi feini un ērti arī var izdzēst.
Imbacile, tev tak to bilžu nava tik daudz Pa vienai arī var, pāris minūšu žēl? Parēķini cik aizgāja šajā diskusijā laika, un cik vajadzētu lai visas izdzēstu pa vienai
Delete ir laba izvēle balsojumam. Galu galā, publicējot, ir jārēķinās, ka skatītājs drīkst būt citās domās. Piemēram, all-marss ar šo balsojumu būtu jāiepazīstina biežāk, tas noteikti palīdzēs ņindzai.