ja nemaldos inbox automātiski uzlabo ieliktās bildes.Blogā kvalitāte pazūd, citreiz vairāk citreiz mazāk, man ir aizdomas, ka tas ir saistīts arī ar bildes sagatavošanas darbiem šopā.800px rekomendācija nav slikta, bet es to neievēroju, jo vienalga ir gadījušies brīnumi
FB tik tiešām bildes bojā. Tas novērojams, ja liek max pieļaujamā izmēra (1024x768) bildes. Mana aizdoma, ka ir iecepts, ka nedrīkst pārsniegt šo max izmēru, bet pats FB pieliek baltās malas un tad par šo daudzumu bildi attiecīgi samazina (t.i., bilde+malas=max izmērs), zaudējot bildes asumu. Ieliekot 800x600 rezultāts ir labāks.
Samazinot bildi 800pix peec garaakas malas nekad nav bijis probleemu. Peedeejaa meenesha laikaa saaku samazinaat liidz 900pix peec garaakaas malas, protams, sekojot liidzi faila izmeeram - suudzuubu nav.
Bildes apskatu tikai atsevishkjaa logaa, ljoti nepatika kaa tas rezhiims ar melno fonu bildi brutaali saspieda lai ietilptu mana nieciigajaa monitoraa.
Annir, tas neiet kopaa ar tekstu, kas lasaams pie Bildes augšupielādes - "Vēlamais bildes izmērs ir 900px pēc garākās malas".
Varbuut admini var sho komenteet - 1) kaadam jaabuut max bildes izmeeram peec garaakaas malas un 2) kaadam jaabuut max faila lielumam lai bilde netiktu samazinaata ?
Kvalitaate jau zudiis tik un taa, jo tiek gjenereets jauns ateels ar fotobloga watermarku.
Schnircks:Ieliku identiskas bildes (700pix pa GARĀKO malu) te un photodom.com- atverot abus blakus atšķirība acīredzama un ne par labu fotoblog- pazudis asums un košums, bilde tāda nedzidra..(