Nav iespeeja kadaa nebuut veidaa fikseet IP adreses, no kuraam ievieto bildes?.. diezvai kaads arii zogot un kraameejot iexshaa sraidiis pa pasauli mekleejot kaadas citas piesleegumvietas???
Nu labi, teorētiski jau skaitās, ka vainīgs ir tikai tad, kad ir vaina pierādīta.Tā kā var jau to saukt par linča tiesu, bet ja galerijā ir zagtas bildes, tad laikam jau preizāk ir nobanot lietotāju ar visām bildēm, nekā tērēt laiku un meklēt par katru bildi un prasīt orģinālus arī no 1., 2., 5., 9.,12., 24. un 36. bildes. Man ir darba formas cepure (ellīgi cieta), afro galerijā, pēc "visu" zagto bilžu izdzēšanas, bija vēl 3 bildes, kuras tik ļoti atšķirās no viņa pārējiem darbiem gan pēc satura, gan apstrādes, ka es esmu ar mieru to savu cepuri apēst, ja tās tiešām izrādītos viņa bildes. Bet meklēt internetā orģinālus... man ir sakarīgākas lietas ko tai laikā darīt.
Nu gan tautai patīk cepties ... varētu domāt ka par blogā izvietotām bildēm kāds naudu maksā. Protams, ka smuki nav, bet tādā laikmetā dzīvojam. Autoram pašam jādomā kā savus darbus pasargāt.
cheetot katraa zinjaa nav smuki. ja neproti fokjeet, tad maacies nevis zodz. es atbalstu banu un autoram nav jaadomaa kaa savus darbus pasaragaat. Visu var nozagt. sheit vairaak principa jautaajums.
sviesc! es jau sen teicu, ka shis atpakalj raadiijies, ( www.fotoblog.lv...- /#Item_14 ), manis meetaajaas teema, ar visaam bildeem un skreeniem no taa, ka paraadiijies tas pats lietotaajs afro zem nika mashine un publicee bildes, tik neviens jau nenjeema galvaa, teema tika novirziita un adminji noignoreeja. tad bija meenesi klusums, tad atkal paraadiijaas taas pashas bildes zem lietotaaja maxy un saaku zem bildeem teikt, ka nav ko vinjam te dariit ar zagtaam bildeem. tad privaataa sarakstee man taisnojaas, ka esot labojies un ka nekad vairs nepublicees neko sveshu. lol. es arii apklusu un noticeeju skaidrs ar to chali... dirst vinjsh skaisti maak
Vai nevar tā ieprogrammēt, ka bildi liekot fotoblogā, tā paralēli ielādejas taja tineye.com lapa un nebūs sasaram te jāiespringst. Tik tā, skaļi domāju.
Annirs:nu samazini bildei par paaris pikseljiem vienu malu nesaglabaajot proporcijas un viss - nekaadi tineye vairs nedarbojas. aamen
ei nu? nesen te pameklēju kājas vienai bildei no saita milijonsiemeslukāpēcLatvijairkastur..com tipa divas velosipēda riepas atstātas pie loga restēm pieķēdētas.. ne vairs rāmja, nekā no velosipēda.. nu lūk, pubilcētājs acīmredzot gribēja to prezentēt kā Latvijas vizītkarti, ar TinEye gan atklājās, ka bildes pirmavots ir portāli Ķīnā... tā pati bilde, cits izmērs, citas proporcijas, pat krāsas daudz dzīvākas...
pats vēl neesmu jūzējis, bet viena programma taicās atrast duplikātus arī, ja tiem mainīti nosaukumi. citādi jēga ta kāda - failus ar vienādiem nosaukumiem var bez īpašām programmām atrast.
Sveicināti, lūdzu, nosūtiet zemāk redzamo bilzu oriģinālus ar EXIF datiem (otro - bez dator-apstrādes) uz info@fotoblog.lv līdz piektdienas, 5.jūnija 20:00: www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv...
Lietotājs sakaunējās un pašizdzēsās. IP - proxy. Paldies par vērību. Mani joprojām nomoka jautājums par tādu cilvēku motivāciju... laikam bērnības trauma...
lunis jau tīri labi paskaidroja reiz kur tas prikols slēpjas:
''Nuuu vinš vienkarši slims cilvēks , ir tāda slimība saucas "Kleptomānija" kad pats nesaprot bet zog , tādi nemainās viņi vienkarši "Izliekas" bet kad nedomā tad notiek tas pats vecais "ņem un nesaprot" ''
o sasar, bljin es jau noblokjeeju Bonds... jāsaka gan, ka 90% varu apgalvot, ka Bonds ir lietotāja DestinyQ klons, kas ir izveidots ar nolūku balsot par savām bildēm.
Pagaidām abi lietotāji ir nobloķēti, gaidīsim lietotāja atbildi uz meilu!