forum.gif
FOTOblogs sāk palikt riebīgs.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / FOTOblogs sāk palikt riebīgs.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.08 18:33
 citēt
Sweiki dārgie kolēģi, domu biedri un pārējie!
Vai tikai man vienam sāk šķist, ka fotoblog.lv sāk palikt riebīgs? Riebīgs no savu negatīvo lietotāju puses.
Paskatieities, kas darās forumā - uzsākot jebkādu tēmu ir keksi, kas to pārverš savstarpējā attiecību skaidrošanā. Cilvēki pat uzsāk tēmas lai blogeri biku pozitīvaki paliktu, bet....
Pie bildēm kritika - Debesis riebīgas, zāle kkā šķībi stāv vai vēl sūdīgāk kad sāk braukt augumā modelim (šķībi pupi, greizas acis utt.. (saprotat par ko iet runa) Nu bļin....

Diemžēl, bet admini šeit ar neko nevar darīt !!!
Publicēts: 09.11.08 18:41
 citēt
nu un tu ar shito negatiivo postu sajaaji man visu vakaru.
Publicēts: 09.11.08 18:41
 citēt
vienkārši vajag ignorēt tās negācijas :D
Publicēts: 09.11.08 18:46
 citēt
iignjas vienmeer un visur bija un buus! NU UN? vinjiem pashiem slitkaak! P.S> Bet ja zaale shkjiiba - kaapec to neapteikt?;-pp;_))))
Publicēts: 09.11.08 19:13
 citēt
nu man gan liekas, ka fotoblogaa viss irkaartiibaa- taa tam jaabuut :face-grin:
Publicēts: 09.11.08 19:41
 citēt
dansiga:iignjas vienmeer un visur bija un buus! NU UN? vinjiem pashiem slitkaak! P.S> Bet ja zaale shkjiiba - kaapec to neapteikt?;-pp;_))))

tu domā tāpat, kā es :D

Tālāk lasīt visu, kā mīļu joku!!!
bet vai autors par mums domā tāpat, kā mēs par sevi?
Tāpēc daži jautājumi autoram
Haiduks- negatīvais lietotājs (tas skaidrs)
Dansiga- ??? lietotājs (tas jānoskaidro)
Lutuks- ??? lietotājs (pie kuriem pieskaiti sevi, jo raksts ir vispārināts, un attiecināms uz jebkuru ...kur gan skatās admini :D)

Viss ir labi, un ja ir par traku, admini rīkojās!!!
Publicēts: 09.11.08 19:42 labots
 citēt
Lutum, zini, dzīve jau vispār nav nekāds medus pods ;)

Nu, pakasīsies kādu laiki daži personāži, gan jau pierims ;)

Par kritiku - nu, katrs maun kā prot, cits spēj saskatīt tikai to, ka "Debesis riebīgas, zāle kkā šķībi stāv" vai "šķībi pupi, greizas acis", cits kaut ko vairāk. Bet, manuprāt, labi, ka vispār kritizē vai vismaz to mēģina darīt. Es personīgi nekad neesmu atzinusi variantu, kad "uh un ah" un "uķi puķi" bliež pie katra sūda, tāpēc, ka tā labāk, skaistāk un draudzīgāk. Labāk kā tajā aņukā "Šitie jāsit kamēr maziņi!" ;)
Publicēts: 09.11.08 19:58
 citēt
+++ ievish
Publicēts: 09.11.08 20:03
 citēt
ievish:Lutum, zini, dzīve jau vispār nav nekāds medus pods ;)

Par kritiku - nu, katrs maun kā prot, cits spēj saskatīt tikai to, ka "Debesis riebīgas, zāle kkā šķībi stāv" vai "šķībi pupi, greizas acis", cits kaut ko vairāk. Bet, manuprāt, labi, ka vispār kritizē vai vismaz to mēģina darīt. Es prersonīgi nekad neesmu atzinusi variantu, kad "uh un ah" un "uķi puķi" bliež pie katra sūda, tāpēc, ka tā labāk, skaistāk un draudzīgāk. Labāk kā tajā aņukā "Šitie jāsit kamēr maziņi!" ;)

+100
Publicēts: 09.11.08 20:20
 citēt

Par kritiku - nu, katrs maun kā prot, cits spēj saskatīt tikai to, ka "Debesis riebīgas, zāle kkā šķībi stāv" vai "šķībi pupi, greizas acis", cits kaut ko vairāk. Bet, manuprāt, labi, ka vispār kritizē vai vismaz to mēģina darīt. Es personīgi nekad neesmu atzinusi variantu, kad "uh un ah" un "uķi puķi" bliež pie katra sūda, tāpēc, ka tā labāk, skaistāk un draudzīgāk. Labāk kā tajā aņukā "Šitie jāsit kamēr maziņi!" ;)

+256,21
Publicēts: 09.11.08 20:30
 citēt
man liekas, ka ir jūtams procents blogeru, kas dziļi sirdīs ir diezgan vientuļi cilvēki, tāpēc savu ES ar pilnu komplektāciju cenšas izgāzt pie pirmās izdevības... viena otra tēma te vispār no parastas diskusijas par, piemēram stiklu, pārvēršas par kaut kādu pašapliecināšanās farsu vienam vai otram indivīdam.

bet no otras puses, nekur jau nav akmenī iecirsts, kāda seja šai vietnei būtu jāieņem. Blogs jau tomēr sastāv no cilvēkiem, nevis masas... masa ir cepumiem. Man šodien piparkūku vietā iznāca kaut kas līdzīgs medus cepumiem :face-crying: parunāsim labāk par to?
Publicēts: 09.11.08 21:54
 citēt

+2.876345 E98
Publicēts: 09.11.08 22:02
 citēt
Attieksmes jautājums. Lai gan piekrītu, kad tas ir apnīkoši un liek uz neilgu laiku šo vietu pamest. Itkā negribot, bet tā sanāk.
Publicēts: 09.11.08 22:40
 citēt
SL : Toties atgriesjanas ir SALDA gluzji ka "Velreiz pirmoreiz" :):) Vaaane?!
Publicēts: 09.11.08 22:56
 citēt
4ot pie sirds Tu esi piekjeeris to bloga padariishanu..
..veesu praatu, siltu garu un aidaa, laij d***sh tie kas d***sh
jo skaljaak bljaus, jo mazaak jeegas! :)
Publicēts: 09.11.08 23:06
 citēt
Lutum, negācijas būs vienmēr... Vairāk vai mazāk, bet būs... Toties kā uz šo negāciju fona izceļas pozitīvais! :)
Neklausies tik daudz tajos negatīvajos ;) Suņi rej, bet karavāna iet tālāk... :)

Runājot par dažiem, kuri šeit parādījušies nesen, bet jau uzskata sevi par kritiķiem, kuros būtu vērts ieklausīties - lai vispirms parāda, uz ko paši ir spējīgi un tad kritizē citus prasmes un neprasmes... :)
Publicēts: 09.11.08 23:17
 citēt
ERA:

Runājot par dažiem, kuri šeit parādījušies nesen, bet jau uzskata sevi par kritiķiem, kuros būtu vērts ieklausīties - lai vispirms parāda, uz ko paši ir spējīgi un tad kritizē citus prasmes un neprasmes... :)

Par to parādīšanu - tas ir koks ar diviem galiem. No vienas puses - OK, ja pašam ir labas bildes, visticamāk kaut ko sajēgs arī par svešām, bet no otras puses ir arī tādi, kuriem bilžu nav, bet kuri sajēdz tāpat, piem., kritiķi, mākslinieki, kuri nav (vēl īsti) pievērsušies foto utt. Protams, ka tādu fotoblogā ja ir, ir visai maz, bet nedrīkst aizmirst šādu varbūtību. Bet tiem pēdējiem, ja to bilžu nav, tomēr jācenšas savs viedoklis, ja šamie to vēlas paust, izklāstīt tā cilvilizēti un kompetenti, lai tomēr kaut kāds ticamības moments būtu, nevis vien plika klaigāšana un visu saukāšana par idiotiem.

Tā man būs domāt :)
Publicēts: 09.11.08 23:30
 citēt
Talaviets :) nē, par Tevi to gan nedomāju - Tev taču ir bildes un pie tam visai labas bildes ;) Bet tiem dažiem pat vēl īsti bildes nav ieliktas... :)
Publicēts: 09.11.08 23:35
 citēt
Ievish :) Daļēji piekrītu Tavam viedoklim. Manuprāt, kritiķim, lai viņš prastu kritizēt, ir jāsaprot arī kā rodas tas, ko viņš kritizē. Tā teikt jāmēģina pašam radīt, lai prastu kritizēt :)
Publicēts: 09.11.08 23:49 labots
 citēt
ERA: Tā teikt jāmēģina pašam radīt, lai prastu kritizēt :)

Pilnīgi nepiekrītu! Tad Tu nesaproti, kas ir kritiķis. Jā, viņš var būt pats mēģinājis kaut ko tādu darīt, bet tas nav obligāti.
Lai būtu vieglāk saprast, iedomājies kaut vai mūzikas, filmu vai kaut vai ēdiena (restorānu) kritķus, reti kurš no viņiem ir nodarbojies ar radīšanu šajās jomās, bet viņiem ir attiecīga izglītība un/vai pieredze, kas ļauj vērtēt šos darbus.
Publicēts: 09.11.08 23:52
 citēt
Es esmu labs kritiķis, lai gan varu nobildēt galīgi šķērmi.

Lunis: pagaidām ne :)
Publicēts: 09.11.08 23:53
 citēt
nu, gudrinieces, vai zinies
Publicēts: 09.11.08 23:56
 citēt
nē, nē. par kritiķiem ir cita teorija. precīzi šobrīd nepateikšu, bet doma bija aptuveni šāda - kritiķis tāpat kā, piem., bilžukotājs ''pazīst drēbi'' un zin kā vislabāk to īstenot utt, tikai atšķirība tajā, ka kritiķis nepieļauj nekādu kompromisu attiecībā uz kādu iespējami neīstenojamu apstākli.

ļoti skaidri sanāca
Publicēts: 10.11.08 00:02
 citēt
Nejauciet kritiku ar viedokli... Pirmajām ir obligāti jāmācās.
Publicēts: 10.11.08 00:13
 citēt
Alloxa:Nejauciet kritiku ar viedokli... Pirmajām ir obligāti jāmācās.

Arī fakts. Šeit gan mēs šķiet runājam par abiem sabāztiem vienā maisā.
Publicēts: 10.11.08 00:15
 citēt
bro-tip:nē, nē. par kritiķiem ir cita teorija. precīzi šobrīd nepateikšu, bet doma bija aptuveni šāda - kritiķis tāpat kā, piem., bilžukotājs ''pazīst drēbi'' un zin kā vislabāk to īstenot utt, tikai atšķirība tajā, ka kritiķis nepieļauj nekādu kompromisu attiecībā uz kādu iespējami neīstenojamu apstākli.

Šitādu dzirdu pirmo reizi :)

Bet principā jau īsts kritiķis ir tas, kas attiecīgo lietu ir mācījies, un vai tur ir vai nav kompromisi, ir viņa darba ētikas un kompetences jautājums.
Publicēts: 10.11.08 00:21
 citēt
Piedodiet manu vulgārismu, bet es vienmēr esmu uzskatījis, ka kritiķi (un līdzīgi ir ar profesoriem specifiskās nozarēs) ir tie, kas visu zin, bet paši ņih** nevar uztaisīt... Ja dieviņš rociņas (actiņas, pirkstiņus utt) nav devis, tad vismaz var iegrožot kādu, kam ir... tīri subjektīvi...
Publicēts: 10.11.08 06:27
 citēt
jaa, ir gan riebigs. Skat manu pedejo ierakstu foruma notikumos
Publicēts: 10.11.08 07:10 labots
 citēt
Senders:Piedodiet manu vulgārismu, bet es vienmēr esmu uzskatījis, ka kritiķi (un līdzīgi ir ar profesoriem specifiskās nozarēs) ir tie, kas visu zin, bet paši ņih** nevar uztaisīt...
tā jau vairāk ar profesionāliem kritiķiem un i to ne 100%!
Publicēts: 10.11.08 08:42
 citēt
ai nu tak nav jāapmetās uz dzīvi te.
ja te kāds pasaka kaut ko tādu, kas tev neliek mierīgi ēst vai gulēt, tad problēma nav riebīgumā, bet attieksmē... tā jau ir tikai interneta vide.
ņem to nepieciešamo, pozitīvo, labo kritiku, interesantu viedokli, bet kaut kādus bubuļus atstāj malā.
Publicēts: 10.11.08 09:43
 citēt
Shadow:

+2.876345 E98

+ vēl 0,1 :D:D:D:D

ja nopietni, tad es neko īpaši sliktu neredzu. Un bez negatīviem jau foto būtu beigts :D:D:D:D:D:D
Publicēts: 10.11.08 09:45
 citēt
"The critics who, Can't break you
They somehow help to make you"

(You Know I Couldn't Last - Morrissey)
Publicēts: 10.11.08 09:56
 citēt
NilsS, skaidrs, ka Tu neko neredzi, jo ir jau pamanīts, ka esi no tiem tipāžiem, kas citu acī skabargu redz, savā baļķi ne :)
Publicēts: 10.11.08 10:04
 citēt
SL:NilsS, skaidrs, ka Tu neko neredzi, jo ir jau pamanīts, ka esi no tiem tipāžiem, kas citu acī skabargu redz, savā baļķi ne :)

/slaukot asaras/ es labošos :face-grin:
Publicēts: 10.11.08 10:57 labots
 citēt
...
Publicēts: 10.11.08 11:04
 citēt
Annir:Un kāpēc cilvēki, kas uzskata, ka, lai kritizētu ir jāmācās, liek bildes kritikai, turklāt apvainojas par jebko kas zemaaks par 555 vai izcili? Cik te ir "mācītu" kritiķu?

Annir, mēs zinām, ka Tev ir kašķis ar Alloxa ;)
Publicēts: 10.11.08 11:26
 citēt
Annir:Ievish - Man? Man nav. Vinjam ir - jo esmu atljaavies ielikt zemaak par 555. sorii. Paraadi man VIENU vietu, kur es buutu uzsaacis kashkji!

Ta es jau neteicu, ka Tu kaut ko esi sācis, es teicu, ka JUMS IR KAŠĶIS ;)
Man ir pilnīgi vienalga, kas ko ir sācis :D
Publicēts: 10.11.08 11:29
 citēt
talavietis::face-grin:

-------------

Viens gan jāsaka, blogs ir interesants!
Pirmais iespaids bija- te visi mīl visus... draudzīgi viens otram ar rotaļu lāpstiņu, pa galviņu... tas nekas, ka kāds kādam aiz pārskatīšanās, iegāž ar lielo lāpstu.. :face-grin:

+++

Viss tā kā dzīvē ;)
Publicēts: 10.11.08 11:40
 citēt
talavietis:
ievish:

------------------

Vislabākais ko ir gadījies redzēt, ka tie, kuri iet šķirt kašķi, sakasās savā starpā un tad jau iet vaļā divās blicēs :D::D

Ir arī tā, nu tā kā kautiņā, tas, kurš iet šķirt, nereti pats pa aci dabū, un tad jau atkarīgs, cik karstasinīgs tas pa aci dabūjušais ir ;)
Publicēts: 10.11.08 11:41
 citēt
talavietis:
ievish:

------------------

Vislabākais ko ir gadījies redzēt, ka tie, kuri iet šķirt kašķi, sakasās savā starpā un tad jau iet vaļā divās blicēs :D::D

gada cīņa - Dreef versus Lunis :) pretendē arī uz gadsimta cīņas statusu :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas