Ha hā,džekiem ir humora izjūta.Varu iedomāties kā fotogrāfi ,kas bildēja kāzas vēl pirms dažs labs loceklis bija dzimis,nesīs savas bildes un aprakstus un ar drebošu sirdi gaidīs kaut kādu tirliņu(atvainojos,nekā personīga,tikai profesionalitātes kontekstā) lēmumu,vai viņš vispār ir tiesīgs saukties par to kas viņš ir ~20 un vairāk gadus. Priecē jaunās organizācijas logotips.Tas vienkārši ideāli attēlo tās būtību:dizains-figņa,izpildijums-h..ņa,fonts-p...ģec. Lai veicas jaunajai organizācijai.
60uz5komats6:Ha hā,džekiem ir humora izjūta.Varu iedomāties kā fotogrāfi ,kas bildēja kāzas vēl pirms dažs labs loceklis bija dzimis,nesīs savas bildes un aprakstus un ar drebošu sirdi gaidīs kaut kādu tirliņu(atvainojos,nekā personīga,tikai profesionalitātes kontekstā) lēmumu,vai viņš vispār ir tiesīgs saukties par to kas viņš ir ~20 un vairāk gadus. Priecē jaunās organizācijas logotips.Tas vienkārši ideāli attēlo tās būtību:dizains-figņa,izpildijums-h..ņa,fonts-p...ģec. Lai veicas jaunajai organizācijai.
Nezinu par pārējiem, bet Imanta U vietā paaicinātu to 60-5,6 "aiz stūra uz pāris vārdiem" noskaidrot, kurš no viņiem ir "tirliņš"!
Imanta U bildes man patīk,bet kā jau rakstiju-profesionalitātes kontekstā.Jo manuprāt,profesionālas organizācijas dibinātājiem vajadzētu būt arī attiecīgas profesionālas izglītības dokumentiem un ilggadējai pieredzei šajā jomā.Visādu jaunizceptu fotokursu-skolu-universitāšu-koledžu-akadēmiju-meistarklašu-utt,papīri manuprāt kaut kā nevelk...
Kur tad LV ir reāli kvalitatīva un profesionāla fotoizglītība? Ja šī organizācija kādreiz palīdzēs darbiņu atrast- kādēļ gan nē? Nezinu kā citiem, bet man tās dažas kāzas sezonā ir labs atspaids vaļasprieku (un ne tikai) tēriņiem. Bet tiem, kas lielās, ka visas brīvdienas mēnešiem uz priekšu rezervētas- īsti neticu- vai nu baigie pofiga haltūristi, jebšu pa kluso algo "nēģeri melnajam darbam"...
Ak,jā kautkā uz brīdi biju piemirsis,ka runa ir par LV profesionālu fotoorganizāciju,lai to uztvertu nopietni protams vajag labi attīstītu melnāhumoraizjūtu.Ok,ja jau LatvijasKāzuFotogrāfu Asociācija ir nodibināta,tad es saskatu arī nepieciešamību dibināt Latvijas Lēto Kāzu Fotogrāfu Asociāciju ar biedra naudu Ls5 gadā un Latvijas Dārgo Kāzu fotogrāfu Asociāciju ar biedra naudu Ls 1000 gadā.Latvijā šāda profesionāla organizācija būtu nepieciešama lai atsijātu visādus tirliņus,kas par lētu/dārgu naudu jau pjankas laikā sacep ripā tūkstoti neatlasītu draņķbilžu un pasniedz pasūtītājam kā kruti padarītu darbu,diemžēl gan par organizāciju sniegtā informācija,gam pieredze saka,ka tieši tādi tirliņi būs pirmie un masveidīgie šīs organizācijas uzņemtie biedri.Ja šī organizācija nez kāpēc tiešam pildīs to tirliņu atsijāšanas funkciju ,tad būšū ļooooti pārsteigts.
orks:Par kāzu fočēšanu neko nezinu un sakāms man nav nekas, bet tas logo.... un fonts... hm, varbūt viena garumzīme lieka?
He he laikam varētu būt gan lieka tā garumzīme,es arī sākumā domāju ka tie draņķigi uzzīmētie ovāli ir domāti gredzeni,bet tie tak varētu būt arī draņķīgi uzzīmēti ragainu pārnadžu pēdu nospiedumi
šitie incognito tipi, kas tikuši web vidē, slēpjoties aiz nenosakāmiem profiliem, nebeidz pārsteigt Skaic, ka tas komats60 pats ir tirliņš, tas visiem skaidrs, kaut spriež kā nobriedis cilvēks, bet zaņķi gāž kā tīnis. Mums ir biedrošanās brīvība, nevienam neliek šajā asociācijā stāties, un pārējos, kas neiestāsies, tāpēc neuzskatīs par kāzu fotogrāfiem-lūzeriem. Tak dibini pats savas čmošņiku un snobu asociācijas un ok, darbojies!
Diez kurš Te vairāk "velk" uz tirliņu (daiļd...sēju, plānā galdiņa urbēju, tūtiņdreijeru utml???:))
Bet tādu ar 0-lēm ir daudzi... un 95% uzvedās riebīgi... te būtu laiks adminiem uzlikt burtu ierobežojumu... naf bilžu- naf ko dzesēt muti. Un dabīgi iznīktu ng, wmwmw paveidi!!! pedejais ir vasuntli ... jauzprasa adminiem , ko par to domā. Es jaf nopublicēju no PM saņemto, kad daudzi uzraksta, kāpēc pamet blogu.
Savu laiku strādāju BBB (Baltijas Biznesa Būvindustrija)... , tikai neviens nebija šo firmu pilvarojis pārstāvēt Baltiju , bet skanīgais nosaukums deva iespēju kārt "lapšu" pasūtītājiem uz ausim lielā , biezā kārtā. Te ir tieši tas pats jautājums... kas pilnvarojis šos cilvēkus pārstāvēt Latviju ( divus pazīstu labi un ir labi čomi)... un tūlīt citi trīs saies kopā un dibinās " Latvijas pareizo kāzu fotogrāfu asociācija " , citi dibinās "Latvijas kāzu pareizo fotogrāfu asociācija "... jo tiek izveidots katliņš, kurš prasa iebērt Ls, un lai būtu nopietnāk, vēl jāiesniedz bildes vērtēšanai Pavisam cita lieta, ja tas būtu kaut vai VID paspārnē- naf REĢISTRĒJIES kā nodokļu maksātājs, un naf BIEDRĪBAS šēnes... no kāzām siltu savākt prom ... bet tādiem mērķiem te likumi ir par īsu, un šī biedrība galvenokārt ir katliņa dēļ Bet turu īkšķi , lai puikām izdodas... Paliek pēdejais jautājums- kur jaunais ņems šos darbus ko iesniegt pie asociācijas jāliek klāt, ka asociācijas biedriem jāņem uz kāzām līdzi divi jaunie censoņi... ja neiemācīs, vismaz pabaros
Diez kurš Te vairāk "velk" uz tirliņu (daiļd...sēju, plānā galdiņa urbēju, tūtiņdreijeru utml???:))
Bet tādu ar 0-lēm ir daudzi... un 95% uzvedās riebīgi... te būtu laiks adminiem uzlikt burtu ierobežojumu... naf bilžu- naf ko dzesēt muti. Un dabīgi iznīktu ng, wmwmw paveidi!!! pedejais ir vasuntli ... jauzprasa adminiem , ko par to domā. Es jaf nopublicēju no PM saņemto, kad daudzi uzraksta, kāpēc pamet blogu.
Jā,kāzas es nebildēju ,jo uzskatu ka navaru droši garantēt kāziniekiem vislabākās iespējamās bildes,savukārt vidēji statistisko drazu negribu bildēt un pasniegt kā nezin ko.Tas pats attiecās uz nullītēm,to ko bildē pēc pasūtijuma,nav korekti izlikt internetā.Savukārt ir jāiedomājas sevi par baigi kruto mākslinieku esam,lai pieļautu domu,ka tas ko bildēju sev var vēl kādu interesēt.Dažnedažādas interneta fotolapas jau tā ir pilnas ar visādām drazām bez manas palīdzības.
> sekmēt kāzu fotogrāfijas žanra attīstību nezināju, ka tas eXtrā žanrs. bēru fotogrāfu biedrība varētu sekmēt bēru fotogrāfijas žanra attīstību. nebūtu slinks kā maita, nodibinātu fotogrāfu, kuriem riebjas bildēt pasūtījuma darbus, tajā skaitā kāzas, bet kuri to pa reizei nabadzības dēļ tomēr dara, biedrību.
60uz5komats6: ... fotogrāfi,kas bildēja kāzas vēl pirms dažs labs loceklis bija dzimis, nesīs savas bildes ...
viss jau relatīvi. viens mana fātera frends ar to pašu FED-2, ko no ļoti agras bērnības atminu.
Kāpēc nav nopietni , lai tak puiši apvienojas Ja šiem tā vieglāk kāpēc nedibināt visādas apvienības un alianses Es piemēram ar esmu kauzdē visādu nodibinājumu un gandrīz visji man ness tādu vai citādu GANDARIJUMU Es piemēram KĀZAS nebildēju jau dauzdus gadus jo tas man NESNIEDZ radošu gandarijumu Kādreiz bildēju ļoti intensīvi un APRIEBĀS kā tad ja pārēdās saldumus SĀK ŠĶEBINĀT Ar ImantuU esmu pietiekami ilgi pazīstams ai teiktu ka IZCILI bildē kāzas un ne tikai , nju Hameleona kazu bildes ar esmu manijis un biju vispār pārsteigtss bija stingri virs vidējā. Nju ja bija tāda vajadzība tad tak lai puiši dibina ko paši uzsskta par vajazdīgu. Es ar piemēram stipri izvēlos ar ko čomoties kautkāds infantīls Janbo man Draugos jau kādas 5-6 reiz parasijies un nekādi nepielec šim ka NAFIG MAN AR TĀDU komunicēt , tad arī šie izliek noteikumus lai NETĪKAMI pie šiem nelien tā teikt paši izvēlās AR KO ČUPOJAS
bildes jau dažam labam no šiem "kloniem" var atrast citos portālos. Un neteikšu, ka fotogrāfijas sliktas. Varbūt vairums bloga lietotāju nav gatavi tādām fotogrāfijām. Nevajag spriest no ievietoto bilžu satura/daudzuma te par cilvēku kopumā. Gribu publicējos te, gribu ne. Cik daudz/bieži to dara, lai paliek katra paša ziņā. Un neba nu pieminētie vīri vienmēr runātu pilnīgu sviestu...
Uztaisīja cilvēki projektiņu kurš palīdzēs viņiem pelnīt naudiņu, kas tur slikts? Atrādās bariņš kuram likās ka vajag to projektu nogānīt, un kas tur slikts? Vai tad nezinām ka ja Tu sāksi kko darīt tad Tevi noteikti gānīs, īpaši i-netā, kur anonīnī un neklātienē var vervelēt kamēr slikta dūša paliek, cita lieta ja kāds liek atbildēt par vārdiem, tad jau atkal cita dziesmiņa aiziet!
bet kamēr tai kantorī nav kautvai Valdis Brauns kam par kāzu bildēm medāļi kā brežņevam tikmēr vārdu "Latvijas" velti vazāt nevajadzētu
un loguci puiši ar nekad vairs nevienam nerādiet - tas ir pilnīgs ārprāts - Matkules atraitņu pūču knipelētāju pulciņam tāds ir par baigu
Trāpiji desmitniekā.Tieši Valdi es iztēlojos pierādam asociācijas dibinātājiem savu kāzu bildētmāku.Un vēl ir tāda nianse,ka kāzu fotogrāfs nav tikai reportieris,tas ir arī salona fotogrāfs(nejaukt ar manirstudijaslampas fotogrāfu) un klasiskai salonfotogrāfijai jāatbilst konkrētiem kritērijiem un šeit ir spēkā jēdzieni pareizi un nepareizi.Un kā reizi asociācijas dibinātāji,cik zinu,nav kompetenti vērtēt šo kāzu fotogrāfijas žanru.
"Piedalīšanas Asociācijas rīkotajos pasākumos (semināri, plenēri un citi pieredzes apmaiņas pasākumi)" Vai parastie mirstiigie no malas nevarees piedaliities pleneeros utt.?
////Un vēl ir tāda nianse,ka kāzu fotogrāfs nav tikai reportieris,tas ir arī salona fotogrāfs(nejaukt ar manirstudijaslampas fotogrāfu) un klasiskai salonfotogrāfijai jāatbilst konkrētiem kritērijiem un šeit ir spēkā jēdzieni pareizi un nepareizi.Un kā reizi asociācijas dibinātāji,cik zinu,nav kompetenti vērtēt šo kāzu fotogrāfijas žanru.////
es nesaku, ka Imants un ko nejēgtu bildēt kāzas iekšā-ārā-studijā tādā līmenī, lai saņemtu par to naudu, vai arī, ka viņiem nav labi dibināt šādu kantori un atsijāt dalībniekus, lai vismaz kautkāds līmenis būtu - apsveicami
saku, ka ir smagāki puiši arī kas veic šo darbu - tāpēc smaidu izsauc "Latvijas" vārds nosaukumā un "testēšanas" piedāvājums šīs valsts vārdā
nosauciet kantori "kāzu fotogrāfu asociācija /Flashflex/" (vai Marymex u.t.t.) plus pasūtiet normālu loguci un viss bumbās - testējiet un šancējiet ar diewpalīgu - super
Maris:bet kamēr tai kantorī nav kautvai Valdis Brauns, kam par kāzu bildēm medāļi kā brežņevam tikmēr vārdu "Latvijas" velti vazāt nevajadzētu
ja nu konsīlijā vai kā. ceru, ka Brauns var atļauties kāzas nebildēt. a varbūt aicināja ar visiem brežņeva medāļiem, a nenāca. bet nelietīgi valkāt nevaig gan ne-1-u vārdu. īpaši postpadomju Latvijas.
Hahaa, gandriiz nokritu no kreesla!!! Labs nosaukums lapai... BEST-PHOTO.EU da jobtvai, kaadas seenes jaaprij lai ieliktu sev taadu lapas nosaukumu...TAS IR PIZDEC!!!
A taa, ceru ka shiem izdosies taa stelle ar asociaaciju!
Matkules atraitņu pūču knipelētāju pulciņam tāds ir par baigu ... Maris.Nekad nebildēšu kāzas profesionāli,nav ko piebilst par šo tēmu vispār, BET, nu C vitamīnu gan man šovakar sagādāji!Ne šajā tēmā vien. Es gan painteresējos, knipelēšana baigi smalkā un grūtā lieta īstenībā ir,spec.galdu vajagot un t.t.
Hahaa, gandriiz nokritu no kreesla!!! Labs nosaukums lapai... BEST-PHOTO.EU da jobtvai, kaadas seenes jaaprij lai ieliktu sev taadu lapas nosaukumu...TAS IR PIZDEC!!!
A taa, ceru ka shiem izdosies taa stelle ar asociaaciju!
Spilgts koments, C vitamins uz 5 min.
p.s. a ko darit, bizness tak kaut kaa jakrukjii, kada auditorija, tadas metodes.