....jā, un pēc laika šī brīža patīkamās, klūs par rītdienas nelabajām, ko atkal nāksies aizēnot ar jaunām- patīkamajām... :0... tāds neverendings... ja grib pilnvērtīgi dzīvot ....
kaapec jaamokaas?!?!?! kas izdariits - izdariits un dziivojm taalaak ;-))) netaceramies - ok, atceramies - pasmejam ;-)) (tas gan neattiecas ja nu kaut kas apzinaati slikts/ljauns dariits)
negatIvs:nav jau tik vienkārši visu atcerēties. Daiga vienmēr aizdomājusies, Stingam sarežģītas trepes, laikam divas durvis.................
divas durvis.... nez vai var aršiem zināmajiem faktiem, izskaitļot iespējamo daudzstūru kombinācijas...? Daigas gadījumā grūti - tur jau fraktāļos viss aiziet...
dansiga:negativs, HAAA ..... naivie ;-p;-) neviens jau nezina, kad es atgrieziishos;-ppp;-)
kam mums tas jāzin - atslēgas tik iedod - viss būs uz ūsiņu
tā jau viņa dos....nebūtu es to pulksteņa afēru pieminējis, vēl būtu kādas cerības. tagad jānobīda kas cits, tjipa, sāls brūcē...... tinos vakariņas taisīt......
Tu laikam neiebrauci par to sāli.....kods bez dansigas piedalīšanās ir = ar sāls bēršanu viņas "brūcēs", un tur vairs nav nozīmes, kož tajā kOdā, vai nekož.....
kji kji kji - ak naivie - da es tikai aizskrieshu liidz vienai pilseetinjai un tuuliit apakaljam ... juus ij pagreizties nepaspeetu manaa dziivoklii ;-pppp
dansiga:kji kji kji - ak naivie - da es tikai aizskrieshu liidz vienai pilseetinjai un tuuliit apakaljam ... juus ij pagreizties nepaspeetu manaa dziivoklii ;-pppp
Maris:laikam jau ved kaadu nabaga Janeku sievai atgriezt
tas ir ticams iemesls. dansiga, izrādās, Purčikā dzīvo, turpat kur aktīvais Stinga zondētājs. nez vai tas jau atgriezts atpakaļ, jeb vēl nav ticis dansigas nagos...