dansiga:neveinu nekur es neatgriezu ;-pp ij nezinu, kas stingam tie par susljikiem ;-pppp P.S> Nu un kaapec mans dziivoklis netika pieskatiits?!?!??!!?
stings:jauki! es netieku aizmirsta no daža laba puses... atceras mani
te neviens netiek aizmirsts, sevišķi, ja viņu var saistīt ar apspriešanai pateicīgiem momentiem, piemēram, Purčiks......vai sarežģīto kāpņu telpu, ar divām durvīm
stings:jauki! es netieku aizmirsta no daža laba puses... atceras mani
te neviens netiek aizmirsts, sevišķi, ja viņu var saistīt ar apspriešanai pateicīgiem momentiem, piemēram, Purčiks......vai sarežģīto kāpņu telpu, ar divām durvīm
varu vēl pasviest tēmas, ko pusgadu vismaz varēs apskatīt un pieminēt jebkurā kontekstā..
es reizēm lietoju šitādu ir Eiropas, Baltijas kartes, vienīgi krīt uz nerviem, ka nepārtraukti, tā kaste bļaustās par ātruma pārsniegšanu....nopērc tādu[ 99ls ], visur vari līdz paņemt[ kabatā ], no meža arī izvedīs.... Tev, ja izmanto savu auto kārbiņu, jālūkojās šeit www.ss.lv... .......
stings:negatīv, sieviete vai vīrietis Tev tur bļaustās?
Siliņš jau parasti
parasti jau var izvēlēties, ir varianti, kad sieviete tādā stingrā balsī komandē, " tagad pa labi" " jūs pārsniedziet atļauto ātrumu" .... tai sievietei klausa visi vīrieši
negativs, njifiga .... tikai es un karogs, nebuus nekaadi vientuljie karogi bez manis ;-pppp;-) (veelss - paljaavos tavai ietekmei .. apmeeraam, ka tam taa noteikti but .. ekk ... ;-))))
negatIvs:salūts nav problēmas, tikai iepriekšreiz kaimiņienei suns nomira, uz nervu pamata, no izbailēm.....bumbas nepiesēja, bet jau trešo gadu nesveicinās
kas to lai zina, vai tas, ka kaimiņiene sveicinātos, būtu labāk...