nēēē...., bet vaitad vārds cilvēkam tas galvenais? Man klasē bij baigi lādzīgs čigāns Agris - tik sakari pārtrūkuši - beidzamais ko dzirdēju šis pa Maskavas tirgu šiverējot
dansiga:negativs, taadi murgi mani sen kaa neintersee!!!!!! svineet galu galaa var arii savadaak ... ;-) UN - Londona tuvaak, nekaa Baku ;-ppp;-)))
Londonā, jā, pavisam cita lieta, vienīgi šķīvji no Baku būs ar steigu jāpārved uz Londonu. ja cilvēkam vajag iedzert jautrībai vai nervu atslodzej, viņš ir slims....ja viņš dzer trīs dienas no vietas, bezfilmā, tad IZBAUDA visas ar alkoholu saistītās lietas, no eiforijas līdz vākam, pilnu sajūtu gammu, ja vēl XYZ koordinātes finālā, tad nekas labāks vispār nav iedomājams
)))))) tu beigsi mani iedomaaties kaa bargu kundzi!?!??!?!?!?! (pat necerot uz tavu gultu) saku - neesmu es bargaa kundze .... tas ir pilniigi pret manu buutiibu!!!! jaa - man patiik striideeties, bet tas nenoziimee, ka es kaadam kaut ko uzspiezhu .... vienmeer tomeer cienu otra viedokli ....
Labrit! dansiga tik grib izlaviereties - iisteniibaa bargaas kundzes ar gultu neko nevar iesaakt - taam vajag plashumu atvezienam, taapeec taas trenkaa nelaimigos pa visu maaju
Maris augums neatļauj neapdomīgi lēkāt, kad vien ienāk prātā, viegli var atdauzīt pakausi (pret griestiem vai ābeles zaru). Viņš nav lecīgs.
Savukārt stāsti par mierināšanām, kas beidzas gultā, ir dzirdēti daudz. Viens no iespaidīgākajiem bija par čali, kurš mierināja sava labākā drauga meiču, stundu pēc tam, kad tas labākais draugs bija meičai pateicis "atā uz visiem laikiem". Bet detaļās neiedziļināšos, vismaz webā nē.
vakar liela slodze skype bija, imitēju < ģimenes konsultantu >, atradusi, kam prasīt........., tāpēc izlasot jauno notikumu pavērsienu versiju - Baku - Londona - gulta, apejot Purčiku, nebiju gatavs konstruktīvam darbam, tā virtuālā pleca sniegšana, bimbošanai, tomēr arī paņem daudz enerģijas un nervu....runa te ir par kādu X.
dansiga:ehh - nu kaapec jaakaapj uz varzhaciim!?!??!;-((((
Tev jau neesot varžacis. tas nebija uzbrauciens, varētu būt atklāsme, ka visi esam mirstīgi, neviens ne no kā nav pasargāts.....izlidot no darba ir kā 2p..............., sevišķi ja palaiž muti...