kaut kur, jau paliek arī, rotaļlietas citas, un bimbošanas prioritātes pamainās... kāds par, no mākoņiem nenokāpušo princesi, norij rūgtu kamolu, kāda par nesagaidīto princi pašņukst, kādam citas nebūšanas
stings:es te vairāk domāju par spēju priecāties kā bērniem... Pīteru Penu esi lasījis vai vismaz filmu redzējis?
negatIvs nav nekāds lunaparka bērns - viņam tuvāki ir /kukurūzas bērni/, /līgava līķis/ vai vismaz /šausmas pirms ziemassvētkiem/ - nu ja nav tad iesaku
šausmīgu sapni redzēju - bij tusiņš kautkādā debīlā, flīzētā pagrabā - pills a kautkādām kaulainām zilzeķēm māksliniecēm + vēl pulciņš dūšīgu, pavecu mammīšu ''kas mīl skaisto'' - un tādas vēlīgas... brr... un es figvinjzinkāpēc ietinies tādā paslapjā frotē deķī kā idiots - mēģinu notrīt no turienes a nesanāk - tāds kā pillā, kā vadātājs piemeties .... šausmas
ārprāts vobšem murgs
sods par gulēšanu no rīta - pamodos pirms astoņiem un nolēmu ''vēl pusstundiņu'' - vot i dabūju to murgu
Maris:šausmīgu sapni redzēju - bij tusiņš kautkādā debīlā, flīzētā pagrabā - pills a kautkādām kaulainām zilzeķēm māksliniecēm + vēl pulciņš dūšīgu, pavecu mammīšu ''kas mīl skaisto'' - un tādas vēlīgas... brr... un es figvinjzinkāpēc ietinies tādā paslapjā frotē deķī kā idiots - mēģinu notrīt no turienes a nesanāk - tāds kā pillā, kā vadātājs piemeties .... šausmas
ārprāts vobšem murgs
sods par gulēšanu no rīta - pamodos pirms astoņiem un nolēmu ''vēl pusstundiņu'' - vot i dabūju to murgu
varēja jau būt vēl trakāk - lai gan iespējams kļūdos. 'pilns ar zēniem, kam meitenes nepatīk, un Tu tādā paslapjā frotē deķī.... "D
vai cik mīļi, dansiga, ka mani kāds te atcerās... Man ir radošā pauze, kad fotoaparātu negribas ņemt pat rokā... ko tad te darīt, ja nefotogrāfēju...un spamoju es citur... Intensīvi nodarbojos ar personiskās dzīves uzlabošanu... dikti gribās cerēt, ka to ir iespējams izdarīt... Ka vēl neesmu tam par vecu ...
ko mācīt tad...nu ej iepazīšanās portālā kādā un pazīsties uz nebēdu... nu es ar kādu vienmēr sapazīstos... laikam neatceros,kad ar kādu būtu pēdējo reiz sapazinusies kaut kur citur... Bet nu...jābūt bez kompleksiem...un ar aknām! Jā un ,nekad nezini, kas kā var izvērsties... Bet nu ...čības noderēja...
es esmu par slinku daudzām lietām, bet ne man aktuālām, dansig... manā dzīvē ir skaidri nospraustas priritātes un izstrādāta vertību skala, kā arī ir taktiskie paņēmieni un tā... nesūdzos par pūt un palaid..varbūt tomēr līdzīgs pievelk līdzīgu...no tā arī vados.
negativs, nea...kurš tad gudrs cilvēks metīs ārā labas čības, kas vilktas knapi reizi... Bet nu jau ir vairāk pavalkātas... Jā, nu interesanti tik kāpēc man iedvesmas nav fotogrāfēt, bet nu...gan jau parādīsies vai arī... neparādīsies... viss jau notiek kā tam jānotiek,vai ne?
haralds, nu lielaaku viparu man bija bail saukt, bet ar to savlaik vienaa no ieprieskheejiem darbiem saskaaros ... jo tur bija jaanaak visiem (vismaz vienu reizi) ;-)
dansiga:lielaaku C(?)iparu man bija bail saukt ...
droši! es jau 1-kāršo darbaļaužu tekstus sen nekolekcionēju, izņemot SUPER - Truper geniālus! tikai žurnaļugu, Pē_eR-istu, diktoru, tulku, tulkotāju un deputātu. karroče to, kuriem valoda (arī!) darba instruments. un zinko? saliekas, ka tas aiz tam, ka ne ar vienu citu instrumentu neprot apieties.
negatIvs:te jau arī tāda kā draudzes avīze sanāk..........redaktors vajadzīgs
Iveta, nu nez ..... es varu noteelot puut un palaid kompaanijaa .... bet nu ne savstarpeejas tuvaakaas attieciibaas - tur man tomeer cita veertiibu skala .... Nu arii vecums tev bishk cits ... bet nu .. es jau saaku samierinaaties ar savu divvientuliibu ar kakji - vinjsh pat jau ir sacis man atbidleet ;-)))))
haralds, nu jaa - tiem jau kaut kas buutu jaazina, bet patrastaa tauta vispaar visparastaakaas 2 ailiites neprot aizpildiit!!! ;-(((( Bet kaut kur lasiiju, ka tas taa ir visur - ne tikai pie mums ;-)