forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 288
  5. 289
  6. 290
  7. 291
  8. 292
  9. 293
  10. 294
  11. 295
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.12.09 21:22
 citēt
haralds, nepiesienies pie sajauktajiem burtinjiem vietaam!;-ppppp
Publicēts: 11.12.09 21:33
 citēt
Dansiga, kaķis kā zini mani atstāja jau kādu laiku atpakaļ :(...un jaunu tā arī neiegādājos, bet vientulība nomoka...:)
Domā, ka man kaut kāda ne tāda skala tajās savstarpēji tuvākajās attiecībās? skala, ka ohoho...bet...
jā, nu gribi lai sanāk tā, bet sanāk šitā, tad jāmēģina otrādāk...:D jāgrib lai sanāk šitā, varbūt, ka sanāk tā...:)
Vismaz objektivitātes tonālā daudzveidība bagātinātāka!:) vē, kur ārā pelēki...sniedziņu gaidu...:)
Publicēts: 11.12.09 21:40
 citēt
Iveta, zini - ar laiku shiis speeliites apniik ....
Publicēts: 11.12.09 21:42
 citēt
ja nav iedvesmas bildēt, tad laikam visa aiziet jaunā čību valkātāja virzienā..........
Publicēts: 11.12.09 21:46
 citēt
es nespēlējos, es spēlēju...man tā vismaz patīkas domāt...ir starpība terminos, vismaz, manuprāt...:)
Spēlēt nevar apnikt, jo...var tikai rasties jautājums par tās jēgu...:)
Publicēts: 11.12.09 21:46 labots
 citēt
dansiga:... patrastaa tauta vispaar visparastaakaas 2 ailiites neprot aizpildiit!!!
un smejās un ķiķina anketā ārzemu valodā ieraudzījuši SEXXX! zinu, miliči parasti raksta paskaidrojumus pēc liecinieka / paskaidrojumu sniedzēja izteikām. raduši, ka darbaļaudīm švaki ar orfogrāfiju un ne tikai. bet miličiem a neiet viegli. es atriebīgi ļauju rakstīt. :D un tad viņi raksta un viņiem dzīslas deniņos pulsē! © Uldis Tīrons
Publicēts: 11.12.09 21:48
 citēt
Iveta, nu bet tur jau taa alieta, ka neredzi jeegu ....

haralds, un biezhi tu taa komunicee ar milichiem, kad vinjiem tava avietaa jaaraksta?!!??!?!?!
Publicēts: 11.12.09 21:51
 citēt
hm, negativs, nezinu kā tur ir...kur tā iedvesma aiziet, varbūt tas vienkārši ziemas slinkums uznācis un dienas īsums tā ietekmē, vai varbūt pie vainas tas, ka neredzu šajai foto spēlei jēgu...:) bet es nepārdzīvoju un mani nenomoka tās iztrūkums...ja nenomoka, tad nav jēgas daudz funktierēt, kur tā palikusi...:) nu, šodien sāku te komunikāciju, kas zin,varbūt sagribēsies arī ko nobildēt...:D bet es tik par to jēgu domāju,vai tāda ir ko tādu darīt...:)
Publicēts: 11.12.09 21:54
 citēt
dansiga:biezhi tu taa komunicee ar milichiem, kad vinjiem tava avietaa jaaraksta?!!??!?!?!
daudzus gadus nodzīvoju vienā dzīvoklī ar kretīniem, dzērājiem un plānprātiņiem un stāvu virs mūziķes ar hipertrofētu dzirdi. :D
Publicēts: 11.12.09 21:55
 citēt
harald, ooo - apsveicu tevi ;-))) man gan apkaart tik pensionaari gandriiz ;-)) un vienigaa dzeeraaj gjimene daudzaakus gadus atpakalj ka aizvaakausies ;-)
Publicēts: 11.12.09 22:01
 citēt
uldameita:Dansiga, kaķis kā zini mani atstāja jau kādu laiku atpakaļ :(...un jaunu tā arī neiegādājos, bet vientulība nomoka...:)

Pajem kādu rupuci, da pie muguras pielīmē štruntiņu, kas atsaucas uz svilpienu. Varēsi atrast kaut pēc nedēļas. Ēst ar šamajam kādu pieneņu lapu un kaste reti jātīra.
Publicēts: 11.12.09 22:01
 citēt
dansiga:man gan apkaart tik pensionaari gandriiz ;-))
un pakurli, cerams! :D
dansiga:vienigaa dzeeraaj gjimene daudzaakus gadus atpakalj ka aizvaakausies ;-)
es savus apindēju ar Bromu! :D
Publicēts: 11.12.09 22:04
 citēt
Pterodaktils, a Pterodaktils?!!?!? tu man saukliiti izdomaaji?;-ppp (es nee;-((( (... )

haralds, ak dies, cik tu izraadas esi brrriesmiigss|!!!!!!!
Publicēts: 11.12.09 22:09
 citēt
haralds:
dansiga:... patrastaa tauta vispaar visparastaakaas 2 ailiites neprot aizpildiit!!!
un smejās un ķiķina anketā ārzemu valodā ieraudzījuši SEXXX! zinu, miliči parasti raksta paskaidrojumus pēc liecinieka / paskaidrojumu sniedzēja izteikām. raduši, ka darbaļaudīm švaki ar orfogrāfiju un ne tikai. bet miličiem a neiet viegli. es atriebīgi ļauju rakstīt. :D un tad viņi raksta un viņiem dzīslas deniņos pulsē! © Uldis Tīrons

Runājot par vārdu ''SEX'' - kād sāku mācīties zviedru valodu, šausmīgi smieklīgi šķita tas, ka zviedriski ''sex'' = ''seši'' :D
Publicēts: 11.12.09 22:11
 citēt
zviedri jau, mazākā skaitā kā seši, pie lietas neķeras.... ko tur bakstīties pa sīkumiem
Publicēts: 11.12.09 22:12
 citēt
man smieklīgi liekas ka izrunā divdesmit zviedru valodaa

par to sex un 6 daudzaas valodaas taa man shkjiet ir

kautvai vaacu
Publicēts: 11.12.09 22:12
 citēt
Pterodaktils...:) nu negribu es nekādus rupučus...:D padies par padomu, bet nekas nav labāks par otra cilvēka sabiedrību,lai arī neideālu,jo kā tur ir teikts, neviens no mums nav perfekts, bet nu tomēr, kaut kā civilizētāk...ir kāds, kas Tev saka ņau un murr...:P
Publicēts: 11.12.09 22:16
 citēt
uldameita:Pterodaktils...:) nu negribu es nekādus rupučus...:D padies par padomu, bet nekas nav labāks par otra cilvēka sabiedrību,lai arī neideālu,jo kā tur ir teikts, neviens no mums nav perfekts, bet nu tomēr, kaut kā civilizētāk...ir kāds, kas Tev saka ņau un murr...:P

sazinkādu sagrābstīsi ar savām prioritātēm - tajau kāmis drošāk

sidraba karotes vēl ir?
Publicēts: 11.12.09 22:17
 citēt
uldameita:Pterodaktils...:) nu negribu es nekādus rupučus...:D padies par padomu, bet nekas nav labāks par otra cilvēka sabiedrību,lai arī neideālu,jo kā tur ir teikts, neviens no mums nav perfekts, bet nu tomēr, kaut kā civilizētāk...ir kāds, kas Tev saka ņau un murr...:P

Nez kapēc ienāca prātā vecs joks:
- kapeec sievietes simulee orgasmu?
- Tapeec, ka domaa, ka viirieshiem tas ir svariigi.. :))
Publicēts: 11.12.09 22:20
 citēt
Sievietes dazhreiz (dahzriez!!) simulee orgasmu, lai tas viiriec beigtu savas neprasmiigaakas darbiibas, kas pasham shkjiet gjeniaalas;-ppp;-)
Publicēts: 11.12.09 22:24
 citēt
tiešām, ļoti interesanti, kādā sakarā Tev prātā ienāca tas vecais joks...?

neko nezinu par simulācijām...personiskā pieredze šajā jautājumā izpaliek...

Maris, kas par sidraba karotēm? es neiebraucu....man tādas nekad nav bijušas...:)
Publicēts: 11.12.09 22:24
 citēt
ERA:kad sāku mācīties zviedru valodu, šausmīgi smieklīgi šķita tas, ka zviedriski ''sex'' = ''seši'' :D
somiski un dāniski un norvēģiski skaitīt mācījos, zviedriski ne. nav nianses pronunciācijā?
bet vāciski izrunā "zex"!
Publicēts: 11.12.09 22:26
 citēt
dansiga...:D:D:D:D sasmējos, bet nu hmmmm...vai labāk un efektīvāk nav pamācīt?(abu dēļ) ...?
Publicēts: 11.12.09 22:28
 citēt
uldameita, nu man taadi paris negadijumi ir bijushi ... tur nebija veerts ieguldiit puules, jo nebija nekaadas naakotnes ;-))))
Publicēts: 11.12.09 22:28
 citēt
uldameita:dansiga...:D:D:D:D sasmējos, bet nu hmmmm...vai labāk un efektīvāk nav pamācīt?(abu dēļ) ...?

domā uzmest pāris shēmas uz rūtiņu lapas?
Publicēts: 11.12.09 22:30
 citēt
vācieši, kad uzmet ar metamo kauliņu 6 saka:

Ooo! zex! zupāā!
Publicēts: 11.12.09 22:30
 citēt
dansiga:uldameita, nu man taadi paris negadijumi ir bijushi ... tur nebija veerts ieguldiit puules, jo nebija nekaadas naakotnes ;-))))

es tak teicu, ka airējas te bezjēgā
Publicēts: 11.12.09 22:32
 citēt
maris, kursh te aireejas bezjeegaa?!
Publicēts: 11.12.09 22:35
 citēt
Maris:Ooo! zex! zupāā!
tas "zupāā" no super! a kad viņi 1 vai 2 uzmet, laikam saka "šaize"? :D
Publicēts: 11.12.09 22:37 labots
 citēt
to /super/ jau šie nekad savādāk nesaka :D

nē pie viens un divi saka - šaise! - to z jau mok kādi holandieši izrunā (ja jamiem gadās vāciski gānīties)
Publicēts: 11.12.09 22:42
 citēt
Maris , :D nu nez..man mājā nav rūtiņu papīra...un ne visu var un vajag attēlot shematiski...:D
Publicēts: 11.12.09 22:42
 citēt
nu, tā fonētiskā transskripcija pārāk nabaga! jā, būs tuvāk "s" vai "ss". Hochdeutsh vai vācu čangaļi bavārieši - gan jau arī atšķiras! :D
Publicēts: 11.12.09 22:52
 citēt
dansiga:Sievietes dazhreiz (dahzriez!!) simulee orgasmu, lai tas viiriec beigtu savas neprasmiigaakas darbiibas, kas pasham shkjiet gjeniaalas;-ppp;-)

Žetons!
Publicēts: 11.12.09 22:55
 citēt
haralds:somiski un dāniski un norvēģiski skaitīt mācījos, zviedriski ne. nav nianses pronunciācijā?
bet vāciski izrunā "zex"!

Zviedriski ''sekss'' un ''seši'' izrunā un raksta vienādi - ''sex'' ;)
Varat iedomāties, cik aizdomīgi kādam, kas to nezina, izklausās telefona sarunā nosaukts tālruņa numurs, kurā ir kaut viens sešinieks? Domā, ka runā par seksu! :P :D
Publicēts: 11.12.09 23:31
 citēt
ERA:Varat iedomāties, cik aizdomīgi ... :P :D
gandrīz kā anglofōnajiem šitas un šito un šitam! :D
Publicēts: 11.12.09 23:34
 citēt
haralds:gandrīz kā anglofōnajiem šitas un šito un šitam! :D

He, he, varu iedomāties! :D
Publicēts: 12.12.09 14:02
 citēt
negatIvs: dīvaina diagnoze, parasti tiek galā izlidinot vainīgo mezglu , varbūt plati un taml. ......................

Latvijā nav SONY servisa, tādēļ plati nevarot samainīt...

hmmm man kādreiz bija draugs zviedrs, bet laikam izvairījās no "seši" lietošanas manā klātbūtnē :)
Publicēts: 12.12.09 14:34
 citēt
daiga, vai tad detaljs ne var iepirkt citur pasaulee un vai tad nu mums nav spechuku, kas labo visus kompjus?!?!?!
Publicēts: 12.12.09 14:41 labots
 citēt
dansiga, bet es taču tagad nebraukšu kaut kur speciāli, lai pirktu detaļu, tad jau vieglāk nopirkt jaunu datoru, un šis dators tā vai tā nav mans, tikai iedots lietošanā...
Publicēts: 12.12.09 14:43
 citēt
daiga, nav jau jaabrauc - priekh tam tachu eksistee internets;-)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 288
  5. 289
  6. 290
  7. 291
  8. 292
  9. 293
  10. 294