Dansiga, kaķis kā zini mani atstāja jau kādu laiku atpakaļ ...un jaunu tā arī neiegādājos, bet vientulība nomoka... Domā, ka man kaut kāda ne tāda skala tajās savstarpēji tuvākajās attiecībās? skala, ka ohoho...bet... jā, nu gribi lai sanāk tā, bet sanāk šitā, tad jāmēģina otrādāk... jāgrib lai sanāk šitā, varbūt, ka sanāk tā... Vismaz objektivitātes tonālā daudzveidība bagātinātāka! vē, kur ārā pelēki...sniedziņu gaidu...
es nespēlējos, es spēlēju...man tā vismaz patīkas domāt...ir starpība terminos, vismaz, manuprāt... Spēlēt nevar apnikt, jo...var tikai rasties jautājums par tās jēgu...
hm, negativs, nezinu kā tur ir...kur tā iedvesma aiziet, varbūt tas vienkārši ziemas slinkums uznācis un dienas īsums tā ietekmē, vai varbūt pie vainas tas, ka neredzu šajai foto spēlei jēgu... bet es nepārdzīvoju un mani nenomoka tās iztrūkums...ja nenomoka, tad nav jēgas daudz funktierēt, kur tā palikusi... nu, šodien sāku te komunikāciju, kas zin,varbūt sagribēsies arī ko nobildēt... bet es tik par to jēgu domāju,vai tāda ir ko tādu darīt...
harald, ooo - apsveicu tevi ;-))) man gan apkaart tik pensionaari gandriiz ;-)) un vienigaa dzeeraaj gjimene daudzaakus gadus atpakalj ka aizvaakausies ;-)
uldameita:Dansiga, kaķis kā zini mani atstāja jau kādu laiku atpakaļ ...un jaunu tā arī neiegādājos, bet vientulība nomoka...
Pajem kādu rupuci, da pie muguras pielīmē štruntiņu, kas atsaucas uz svilpienu. Varēsi atrast kaut pēc nedēļas. Ēst ar šamajam kādu pieneņu lapu un kaste reti jātīra.
Pterodaktils... nu negribu es nekādus rupučus... padies par padomu, bet nekas nav labāks par otra cilvēka sabiedrību,lai arī neideālu,jo kā tur ir teikts, neviens no mums nav perfekts, bet nu tomēr, kaut kā civilizētāk...ir kāds, kas Tev saka ņau un murr...:P
uldameita:Pterodaktils... nu negribu es nekādus rupučus... padies par padomu, bet nekas nav labāks par otra cilvēka sabiedrību,lai arī neideālu,jo kā tur ir teikts, neviens no mums nav perfekts, bet nu tomēr, kaut kā civilizētāk...ir kāds, kas Tev saka ņau un murr...:P
sazinkādu sagrābstīsi ar savām prioritātēm - tajau kāmis drošāk
uldameita:Pterodaktils... nu negribu es nekādus rupučus... padies par padomu, bet nekas nav labāks par otra cilvēka sabiedrību,lai arī neideālu,jo kā tur ir teikts, neviens no mums nav perfekts, bet nu tomēr, kaut kā civilizētāk...ir kāds, kas Tev saka ņau un murr...:P
Nez kapēc ienāca prātā vecs joks: - kapeec sievietes simulee orgasmu? - Tapeec, ka domaa, ka viirieshiem tas ir svariigi.. )
haralds:somiski un dāniski un norvēģiski skaitīt mācījos, zviedriski ne. nav nianses pronunciācijā? bet vāciski izrunā "zex"!
Zviedriski ''sekss'' un ''seši'' izrunā un raksta vienādi - ''sex'' Varat iedomāties, cik aizdomīgi kādam, kas to nezina, izklausās telefona sarunā nosaukts tālruņa numurs, kurā ir kaut viens sešinieks? Domā, ka runā par seksu! :P
dansiga, bet es taču tagad nebraukšu kaut kur speciāli, lai pirktu detaļu, tad jau vieglāk nopirkt jaunu datoru, un šis dators tā vai tā nav mans, tikai iedots lietošanā...