Ir padomā sieviņai uzdāvināt fotosesiju.. jau kādu laiku esmu sapratis, ka to viņa ļoti vēlas. Tad nu es gribētu zināt, kur tas iespējams.. vajadzētu tādu kā dāvanu kartes tipa.. lai es viņai uzdāvinu to karti, viņa aiziet un ar viņu tur ņemās 1-2h.. ar grimmu`n`other shit.. Gaidu ieteikumus!
VIP'iem, vismaz cik gadiijies maniit, tikai papuuderee shnaabeli, lai nespiid paarlieku, bet tas vai 10 Ls vai 25 naak, kas veel buus, kad saaks grimmeet.
slikts fotograafs ir tadsa kas saregulee gaismas spiezj tikai shutteri. labs fotografs apvieno sevii stillistu, makeupistu etc... tjipa - aizbrauc viens kaut kur un tu maaki visu kas saistiits ar cilveeka nobildeeshanu
labs fotografs apvieno sevii stillistu, makeupistu etc...
, sikologu /zoo- un parasto/, rezjisoru, shuveeju, kalnu sleeposhanas treneri, sunju dreseetaaju, kakshkjernieku un paartikas ruupnieciibas tehnologu. Pajokoju. Teijaaterii esmu i kraasojis i kraasojies i ljaavies kraasoties, bet vai tad tie fotograafi, kuri 20 Ls atdod makeupistam, aa, varbuut ne duriki, bet respektu, reitingu un ar to pashu cenjnjiku celj.
slikts fotograafs ir tadsa kas saregulee gaismas spiezj tikai shutteri. labs fotografs apvieno sevii stillistu, makeupistu etc... tjipa - aizbrauc viens kaut kur un tu maaki visu kas saistiits ar cilveeka nobildeeshanu
muļķības. ja cilveeks ir vispusīgs dažādās jomās tad viņš neko nesasniegs šajās jomās. īsts fotogrāfs ir tāds kurš pieprot perfekti savu lietu. uz bildēšanos sauc īstu profesionālu stilistu un vizāžistu, kas ir dažādas personas. padomā cik jātērē vienam cilvēkam laiks lai šijās visās trijās lietās būtu profesionāli. tas nav iespējams... katram jādara tas kas padodās un patīk vislābāk.
Tad jau sanaak ka dazjus gadus ir jaapavada ejot stilistu skolaa lai iemaaciitos make up, friziermaakslu un stilista darbu.. ak vai, tad jau sanaak ka par fotograafu var tikai ne aatraak kaa 35 gadu vecumu sasniedzot straadaat, jo liidz tam viss laiks paiet maacoties! :P
pensijas gados var kluut par kaut cik viduveeju fotograafu, stilistu, vizažistu, dator apstrādātāju... :lol:
Tad jau sanaak ka dazjus gadus ir jaapavada ejot stilistu skolaa lai iemaaciitos make up, friziermaakslu un stilista darbu.. ak vai, tad jau sanaak ka par fotograafu var tikai ne aatraak kaa 35 gadu vecumu sasniedzot straadaat, jo liidz tam viss laiks paiet maacoties! :P
pensijas gados var kluut par kaut cik viduveeju fotograafu, stilistu, vizažistu, dator apstrādātāju... :lol:
Es domaaju, ka labam fotograafam pasham nav jaabuut stilistam, make-up spec., vizāžistam u.t.t., bet vinjam shiis lietas labi jaapaarzin, lai saprastu, ko un kaa vinjsh var dabuut no foto...
nu viss atkarigs cik naudas pasutitajam, ja masai izlaidums jafoche un tetis nav bagaats, tad kursh njemsies ar meikapistiem, bet ja samaksaa labi (cik latvijaa maksaa? 1k, 5k?) tad var arii piedurties
andre : Ot par ko tu man patic , jo vairak MAKI jo raalak skaties uz lietam un iespejam Tik pilnigi lameri daoma ka VAR VISJU isteniba jo labaks profesionalsis jo labak zin savas iespejas un kadus vel vaig specus visjur VAJAG PROFESIONALJUS , Grimetajus , Stilistus , Frizierus utt Prieka !
cik gudri pateicu varetu apdomat es kaut ko saprotu :lol:
Nuu, kas "piedurties" var neiebraukt narkomaatu slenga nepazineeji, taapat kaa var nerubiit fishku, kas "necirst zivtinju".
... jo labaks profesionalsis jo labak zin savas iespejas un kadus vel vaig specus visjur VAJAG PROFESIONALJUS , Grimetajus , Stilistus , Frizierus utt !
Nuu ja, un pat ja maak, visu nedara. Kuri aarzemu lavieshi aptaisiijaas no briinumiem, kad Briedis salaboja lampai zjurku paargrauztu vadu - Tu tak esi aktieris, jebvai mees ko paarprataam un Tu iisteniibaa esi elektrikjis? Saasts par to, ka postpadomju Latvijaa mazliet savaadaak kaa pasaulee -padumjajaa laikaa fotograafam bija mazliet vairaak iespeeju piehaltuureet un neatkariigaaka buushana un daudzi vajadziibas spiesti ne iipashi specializeejaas, bet bildeeja visu, kas nekustaas un arii visu, kas ne paaraak aatri kustaas. Par tiem frizieriem - var jau gadiities, ka cilveeks grib bildi uz kuras izskataas ne kaa tikko peec friziera, nu, ne paraades / publicitaates foto.
Ho No personigas pieredzes varu padalities ka tiku pie superihas 19 gadsimta beigas celtas studijas izmantosjanas iespejam. Es vienkarsji savai dzivoklja saimniecei izlamajos par Idiotiem Francju santehnikjiem un stulbenjiem elektrikjiem pirmkart atnaca pec 2 nedeljam otrkart tizli no dargiem bet nepiemerotiem materealiem slikti satasija. Nacas pasjam sapirkt kranus instalacijas un satasit pasjam par ko rekinu piestadiju saimniecei. Tante bija mema jo zinaja ka esmu Fotografs nevis elektriklis vai santehnikjis , atzinos ka kemer macijios pamanijos vel ari zemas kategorijas elektrikja un atsledznieka pairus VEFa iegut Tad tante bij izplapajusies savai draudzenei ka mana sieva kolekcione Orhidejas un es esot Fotografs kurs prot Kranus un vadus mainit. Tantuki naca sapazities un Izradijas ka draudzenei vairaki ires nami kur vienam mansarda bijusi makslinieka darbnica kur tantes mazberni niekojoties ar gezniecibu un pati savu pukju hobiju piekopjot. Ot ta caur "Kuljibins" tiku pie iespejas izmantot intresantu ~ 150m2 lelu jumta studiju pasja metropples centra
Ho No personigas pieredzes varu padalities ka tiku pie superihas 19 gadsimta beigas celtas studijas izmantosjanas iespejam. Es vienkarsji savai dzivoklja saimniecei izlamajos par Idiotiem Francju santehnikjiem un stulbenjiem elektrikjiem pirmkart atnaca pec 2 nedeljam otrkart tizli no dargiem bet nepiemerotiem materealiem slikti satasija. Nacas pasjam sapirkt kranus instalacijas un satasit pasjam par ko rekinu piestadiju saimniecei. Tante bija mema jo zinaja ka esmu Fotografs nevis elektriklis vai santehnikjis , atzinos ka kemer macijios pamanijos vel ari zemas kategorijas elektrikja un atsledznieka pairus VEFa iegut Tad tante bij izplapajusies savai draudzenei ka mana sieva kolekcione Orhidejas un es esot Fotografs kurs prot Kranus un vadus mainit. Tantuki naca sapazities un Izradijas ka draudzenei vairaki ires nami kur vienam mansarda bijusi makslinieka darbnica kur tantes mazberni niekojoties ar gezniecibu un pati savu pukju hobiju piekopjot. Ot ta caur "Kuljibins" tiku pie iespejas izmantot intresantu ~ 150m2 lelu jumta studiju pasja metropples centra
velns.. šo Tavu stāstu biju palaidis garām! !!! ! :!:
Mārupes ielā pie Āgenskalna tirgus ir viens salons, kur var matus sakārtot, visādas skaistuma procedūras baudīt, meikapu uztaisīt un beigās vēl fotosesija pie laba fotogrāfa. Uzvārdu aizmirsu, bet zinu, ka bija bilžu izstāde ar sievietēm gaidībās.