forum.gif
Mirushaa drauga nikon d2x
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Mirushaa drauga nikon d2x
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.09 21:49
 citēt
Koleegis staastija, kad mirushaa drauga vecaaki izpaardevushi vinja mantas, kaa rezultaataa ticis pie nikon d2x laikam, pa apmeeram 240ls, teica, ka esot labs un aatrs, driftu bildeet esot forshi, bet kaut kaa stulbi.. es nez.. Kaa jums skiet?
Publicēts: 28.05.09 21:54
 citēt
aaaa, es arī gribu tikt pie D2x par 240! Pilnīgi vienalga, kam tā kamera bijusi pirms tam. :face-angel:
Publicēts: 28.05.09 21:55
 citēt
sava aura ir dros ka
Publicēts: 28.05.09 21:58
 citēt
man ir viena no mugursomām mantota no drauga kurš nositās...
Publicēts: 28.05.09 22:06 labots
 citēt
Tas bij vinja choms, ar moci nosities esot, izstaas, ka shim pilniig pofig tas, prieciigs, laikam norveegjis neuzko neiespringst

PS a Canon EOS-1D Mark II pa 600Ls ir leeti?
Publicēts: 28.05.09 23:09
 citēt
Kāds Canon EOS-1D Mark II lietotājs moci iegādājis?
Publicēts: 28.05.09 23:14
 citēt
AldisK:Kāds Canon EOS-1D Mark II lietotājs moci iegādājis?

Da nee, tirgojas vienkarshi
Publicēts: 28.05.09 23:33
 citēt
Kada problēma man 1/3 foto gramatu ir no miruša vācu kolēģa , sieva pa 100 EUR pārdeva ~50 grāmātas no kurām katra maksa vismaz savus 30-40 EUR :)
Publicēts: 28.05.09 23:41
 citēt
stulbi, bet zārkā likt līdz vēl stulbāk. :face-sad:
Publicēts: 28.05.09 23:55
 citēt
Nav buutiski,kam piedereejis,svariigaak,kaadaa veidaa ieguuts..
Publicēts: 29.05.09 01:02
 citēt
Tieši tā , daudziem cilvēkiem lietas no kurām vinji neko nesaprot nav nekadas vertibas :) Piemēram pēc kara Albertielā ar visju iedzīvi pamestajos Vacu kavartālos ievācās krievu armijnieku aizmugeures dalju visrsnieku pa lailai daljai tie bija cilveki no vidus krievijas un sibirijas. Vinji vesa miera kurināja krasnis ar dārgām grāmatām un vecmeistaru gleznām izcilām mēbelām :) Tie kas kautko saprata par polšiem un katrupeļiem mainija glaznas un greznas grāmtas mābeles no "Proletārijiem" :):)
Publicēts: 29.05.09 01:45
 citēt
Kā Haralds saka - stulbi, bet zārkā likt līdz vēl stulbāk
Publicēts: 29.05.09 09:28
 citēt
nav nekada pamata satraukumam, jo nopirka, ne nozaga. gan jau tiesi to ari butu velejies mirusais, nevis lai to kramu izmet krumos. ta tak tikai lieta
Publicēts: 29.05.09 11:57
 citēt
+aitinaa
labāk ja kādam tas viss noder!
Publicēts: 29.05.09 13:34
 citēt
ka nu kurš to uztver. labs draugs, laba pieminja. uzskati to par mantojumu, lai ari nopirktu, bet vecak iarii nav labdari. nav jau ķivere kuraa čalis bojaa aizgaja. ta ir tikai lieta, pie tam laba.
Publicēts: 29.05.09 14:00 labots
 citēt
nu, kad Bendikam sen sen atzinos, ka tagad ar F4 bildēju, viņš bilda, ka to jau zārkā līdz jāliek. tak racionālā doma laikam bija, ka ar to var līdz zārka malai bildēt. :face-smile:
Publicēts: 29.05.09 14:22
 citēt
kas ir bendiks?
Publicēts: 29.05.09 14:32
 citēt
ironia:kas ir bendiks?
neuztraucies - dziivs veel
Publicēts: 29.05.09 15:07
 citēt
kad viņu gribēju pieminēt intervijā, kā 2/3 LV fotogrāfu garīgo tēvu, viņš teica, ka tas būšot pārspīlēti, pietikšot ar 1/2! :face-grin:
Publicēts: 29.05.09 15:37
 citēt
haralds:
kad viņu gribēju pieminēt intervijā, kā 2/3 LV fotogrāfu garīgo tēvu, viņš teica, ka tas būšot pārspīlēti, pietikšot ar 1/2! :face-grin:

es laikam piederu OTRAI pusei, jo tādu nezinu. :)
Publicēts: 29.05.09 15:43
 citēt
harizmatisks cilveks
Publicēts: 29.05.09 15:43 labots
 citēt

nevaru piekrist šim apgalvojumam jo par tadu pat dzirdējusi neesmu
Publicēts: 29.05.09 18:37
 citēt
ironia:

nevaru piekrist šim apgalvojumam jo par tadu pat dzirdējusi neesmu

Lūk ciparu fotogrāfijas tumšā puse,ļauži sevi par fotogrāfiem dēvē,bet par Bendiku,Bucleru,Balodi,Bindi un vēl veselu lērumu tik pat mazpazīstamu cilvēku neko nav dzirdējuši.
Publicēts: 29.05.09 18:42
 citēt
Pēdējie divi dzirdēti (un ne tikai dzirdēti) daudz, pirmie divi gan nē.
Publicēts: 29.05.09 18:45
 citēt
ar nezināšanu nav jālielās.
Publicēts: 29.05.09 18:57
 citēt
lielīties vispār nav labi ;)
Publicēts: 29.05.09 19:17
 citēt
exsellents perfekcionists ieksh analogaa procesa! vinja riikotos kursus rekomeneeju. PS augstskolas maaciibspeeks kas nu pie fotograafiem kas pasniedz kursus iraid retums, protams veel Lielbriedis...
Publicēts: 29.05.09 21:14
 citēt
Lūk ciparu fotogrāfijas tumšā puse,ļauži sevi par fotogrāfiem dēvē,bet par Bendiku,Bucleru,Balodi,Bindi un vēl veselu lērumu tik pat mazpazīstamu cilvēku neko nav dzirdējuši.

lai prastu fotografet un devet sevi par fotografu nav obligati japieludz kadu citu.
ja es sevi saucu par makslinieku, bet neapmekleju galerijas un izstades, ka arii nezinu visu modernos makslinieku vardus, tas nenozimee ka nevaru but radosh cilveks ar kvalitativu izpildijumu savam idejam.
Publicēts: 29.05.09 21:16
 citēt
Tu nevari būt mūziķis, ja nezini, kas ir Mocarts un Bītli. :D
Publicēts: 29.05.09 22:12
 citēt
ironia:

lai prastu fotografet un devet sevi par fotografu nav obligati japieludz kadu citu.
ja es sevi saucu par makslinieku, bet neapmekleju galerijas un izstades, ka arii nezinu visu modernos makslinieku vardus, tas nenozimee ka nevaru but radosh cilveks ar kvalitativu izpildijumu savam idejam.

Vari,vari būt radošs cilvēks ar savām idejām,tikai var gadīties,ka šo tavu svaigo un ģeniālo ideju kāds cits maita vēl pirms 300 gadiem ir nozadzis un īstenojis.
Publicēts: 29.05.09 22:16
 citēt
nu rihtigs maita :D rihtiigs :D
Publicēts: 29.05.09 22:22
 citēt
Nu Bendiks VEFā Tautas Fotouniversitātē ar Kajonu bij tie labākie, es domāju atraktīvākie. Bet te jau FB viena jaunatne vien ..... Redz toreiz par kursiem nebija jāmaksā. Tagad katrs kurš sēdējis aparātam blakus grib prasīt piķi. Kapitaļizm.
Publicēts: 29.05.09 23:02
 citēt
Mucā ir jādzīvo, lai par Bendiku neko nezinātu. Jaunatne :D
Publicēts: 29.05.09 23:37
 citēt
nav jau noteikti jāpielūdz citi, bet pilnīga neinteresēšanās par to, kas notiek un ir noticis paša izvēlētajā jomā, tomēr liecina par zināmu aprobežotību...
Publicēts: 30.05.09 07:10
 citēt
Bendiks, tas kas maarcis?
Publicēts: 30.05.09 08:54
 citēt
Karlis70:Bendiks, tas kas maarcis?

Ir tikai viens Bendiks iekš foto,un vārds viņam-Mārcis :)
Publicēts: 31.05.09 09:52
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):