forum.gif
Gribu iegādāties 50mm 1,8
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Gribu iegādāties 50mm 1,8
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.12.09 11:58
 citēt
Sveiki, fotomīļi ! :)

Nesen finansiālu apsvērumu dēļ izpārdevu visu savu lielisko iekārtu...
Un taga saprotu ka es nevaru bez foto.

Tadēļ lūkoju pēc 50mm 1,8 canoniskā objektīva.
Ja gadījumā kādam fotosomā ir un ir gatavs šķirties par saprātīgu cenu, labprāt iegādāšu.

pa 85 lvl nepiedāvāt :face-monkey:

Jūsu Bumerangs.
Publicēts: 30.12.09 22:37
 citēt
62ls jauns, bet ir beigušies :D būs klātām 05/06.janvārī.
Publicēts: 30.12.09 22:42
 citēt
Bišku offtop, bet pie reizes- interesanti, vai reāli 50/1,8 pirmā versija (ar metāla bajoneti) atšķiras no otrās, plastmasīgās. Par metāla bajonetes izturību tā kā skaidrs, bet kā ar pārējo? Un kā ar vienlīdzīga stāvokļa objektīvu tirgus cenas atšķirību?
Man ir tā pirmā versija, tirgot pagaidām netaisos. Tik tā- ziņkāres pēc...:)
Publicēts: 30.12.09 22:54
 citēt
cik esmu manījis tad I versija Ebajā lietota aiziet dārgāk nekā jauna II :D kkam tur ir jābūt :D
Publicēts: 31.12.09 00:26
 citēt
es ar 1x peetiiju, kaapeec I daargaaks par II un gribeeju pirkt, bet tikai mehaaniski shis ir izturiigaaks (jo metaala) un ar fokusa attaaluma atziimeem saanos. vairaakos rakstos lasiiju, ka optiski II esot nedaudz labaaks un arii autofokuss II-ajam ir bik aatraaks. gandriiz nopirku I, domaadams, ja jau daargaaks, tad arii labaaks, bet nu nekaa. bet gan jau kaads te FB ir abus lietojis un zinaas, ko pateikt.
Publicēts: 31.12.09 00:48
 citēt
Frīdi, būtu uzzvanījis, pateiktu..
tas, kas bija ar metāla bajoneti bija daudz maz ok...te nav texts no google:)) pirmajam optiskā kvalitāte bija ok ok, savā laikā uz fin dzeki brauca paexperimentēt, daži exemplāri bija tuvu 1,4, un zīmējums bija ok,...mehānika bija paļurcīga, bet kvalitāti nemainīja uz af, mf bij problēma... paliela fāze...tas bija sen...un tad..pēc 10 g manās rokās nonāca sitais plastmasas suuc...ar plastmasas bajoneti...nu tā., kīta optiķu zīmējumu nevr salīdzināt, kaut gan, kā saka (v semje ņe bez urodu) arī kīti tajos laikos bija testēti., un arī daži labi neatpalika no L serijas... visām kanona ģešovkām problēmas ar ļurcīgumu, af motora inerci, utt...bija arī paspaidīts 50mm 1, ko nomainīja ar 1,2, un arī klasika 28-70, ne 24 -70, kuram cenu nometa, jo visas ieksas no suu plastmasas sataisīja...tā kā kanonists esmu no FD laikiem, tad..vēl turos pie šīs markas, kaut gan...pēc pāris naikonu ar gaisu stiklu paspaidīšanu sapratu, ka kanons ir pārvērties par smagu širpotrebu...žēl... varbūt jaunais gads ko mainīs...:))) priekā!:))
Publicēts: 31.12.09 00:52
 citēt
Poldīs, Puuu! Tev arī priekā!
Publicēts: 31.12.09 11:18
 citēt
Esmu lietojis šādus stiklus - Canona EF 50mm 1.8 II, EF 50mm 1.4 USM, un Sigmas 50mm 1.4 EX DG HSM.
Tieši pēdējais patīk vislabāk, Sigma beidzot tikusi vaļā no dzeltenīguma, šis stikls jau pie 1.4 ir gana ass, kanons pie 1.4 ziepēja diezgan nikni... un plastmasīgo kanona 1.8 otro versiju, tie man bijuši divi gabali, ar kitu protams nevar salīdzināt, bet arī nav nekas baigi labs, vienam bija briesmīgs backfokuss, otrs ar ziepēja, pat nepētīju vairs - front vai back... vobšim, labāk pameklēt lietotu sigmu, uz crop esot labs arī 30mm 1.4 kā pamatnieks :face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):