forum.gif
Jaunā reitingu sistēma. Pārdomas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jaunā reitingu sistēma. Pārdomas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.12.09 18:51
 citēt
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.3 (CentOS) Server at [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] Port 80
šito vēl kādam nepārtraukti met ārā, jeb man vienam.....reitingu fīčas ir pofig, galvenais, lai blogs veic pamatdarbības bez gļukiem...
Publicēts: 30.12.09 18:54
 citēt
tas saistīts ar to, ka mēs darbojamies. Tā ilgi neturpināsies
 citēt
man arii shito nupat izmeta;-(((
 citēt
skaidrs:face-smile:
Publicēts: 30.12.09 19:08
 citēt
''Būtu paņēmuši Photodom sistēmu un nelēkājuši kā .... :/'' - a vai tad nav vienkāršāk ielikt savus šedevrus tajā fotomājā?:face-smile:.:face-smile:
Publicēts: 30.12.09 19:14 labots
 citēt
Ja jau daudzi skatās Vanderfona profilu, tad es ar, masu psihozes ietekmēts, atļāvos tur iemest savas aces. Nu bet tiešām - tur nekā TĀDA nava!!.:face-smile:.:face-smile:
Publicēts: 30.12.09 19:31
 citēt
kad, kāda lietotāja teksti piesaista uzmanību, vai nav pretargumentu, un tamlīdzīgi, cietušie un vienkārši ieinteresētie metās uz galeriju cerībā atrast ķidājamu materiālu...ne visi panes kritiku, ko izteicis kāds bez bildēm galerijā, ar " neatbilstoša " stila bildēm utt. tekstam nav nozīmes, vajag galerijā labakās bildes, profilbildi, ar atsegtu pieri utt.
Publicēts: 30.12.09 19:45
 citēt
negatIvs labi pateica! +++ :face-glasses:
Publicēts: 30.12.09 19:48
 citēt
Ņemot vērā Vanderfona aktivitāti forumā, mani nemaz nepārsteidz, ka cilvēki apskatās aktīvista profilu. Pats vienu vakaru izrādīju nelielu aktivitāti forumā (turklāt, neradot nekādu jaunu tēmu, atšķirībā no Vanderfona), kā rezultātā uzreiz septiņi cilvēki apskatījās profilu.
Publicēts: 30.12.09 20:24
 citēt
un ko darit ja parasti balto par kas tik.. tagad bus bez iznemuma par visiem jabalso?
Publicēts: 30.12.09 20:50
 citēt
Būs jāsāk balsot arī par citām bildēm (arī 444 ir laba atzīme) un jāpievieno komentāri.
Neviens jums neaizliegs vērtēt, bet jūsu vērtējums dos mazāku efektu uz kopējo bildes vērtējumu. Kaut kādi upuri ir jānes dēļ slinkuma...

Jebkurā gadījumā vēl pie formulas tiek strādāts un ja kādam ir REĀLI ieteikumi dodiet ziņu.

Tiek risināts arī jautājums par galējībām tā kā par to neuztraucaties.
Publicēts: 30.12.09 20:50
 citēt
es par anonīmo balsošanu un nebūs jācepās, kas kuram kā nobalsoja:face-wink:
Publicēts: 30.12.09 20:53
 citēt
Tad nezinās, kura ir drauga bilde un nebalsos ne par vienu :D jeb stipri pieaugs iekšējo vēstuļu skaits :)
Publicēts: 30.12.09 21:05
 citēt
Ko var cepties- par to reitingu jau naudu nemaksā...:)
Patīkami jau, protams ir, ka bilde citiem patīk, bet galvenais takš- process...:)
Publicēts: 30.12.09 21:07
 citēt
ha,ha,ha.
Publicēts: 30.12.09 21:17
 citēt
Tomēr es neesmu tik lētticīgs, pārskaiti man kādus FL, lai statistiku varu izkopēt.

lai labi kopējās ;)
Publicēts: 30.12.09 21:28 labots
 citēt
,,Mērķis ir lai visu topu neaizņem tikai tādi autori, kuriem daudz draugi un visi par visiem balso 556 un citiem autoriem ar ļoti labām bildēm tur iekšā tikt nav reāli. Pret slinkumu cīnīties nav jēgas un ja jūs maz balsojiet, tad mēs tur palīdzēt nevarēsim.,,

O je kas par sviestu.

Visus aizdomīgos pie sētas nošaut :)
Pārējiem pārbaudīt kabatas.
Publicēts: 30.12.09 21:33
 citēt
Reitings un labs foto-divas dažādas lietas.Vēlams to reitingu kaiti izslimot bērnībā......
Visiem F1.0 Jaunajā gadā!:face-grin:
Publicēts: 30.12.09 21:36
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 30.12.09 21:38 labots
 citēt
es pilnibaa piekritu NilS par to ka tiem kas nonstopaa vertee vienkarshi automatiski visas bildes pec kartas, reitings nevar augt.. nu tas ir stulbi.. var redzet ka novertets biezhi vien 555 / patiik pie katras bildes laba vai slikta.. es sho atsevishko autoru verteshans sistemu nesaprotu, lai gan zinu dazhu labu personiskas ambicijas.. vertet lai butu tieshi reitinga augshejaa galaa..

joprojam nesaprotu KADAA jeegaa ir autoru reitings fotoportalaa.. kapec primarais nav fotografa reitings? m?
Publicēts: 30.12.09 21:44
 citēt
Laikam jau autora reitings domāts, lai aktivizētu ne tikai bildēšanu, bet arī visādas "klačas"....:)
Publicēts: 30.12.09 21:46
 citēt
nu tas laikam man liekas ir nedaudz nevietaa.. man tomer gribeetos li cilveki tiektos uz fotografijas limenja paaugstinashanu blogaa un savaa personigajaa albumaaa, nevis klachu baabu titulam..
Publicēts: 30.12.09 21:53 labots
 citēt
"Jedem das seine"...:)))
Publicēts: 30.12.09 21:58
 citēt
Jolan, paldies par 10 FL. Visu cieņu!
Izrādās, neizskaidrojamo skatītāju plūsmā ir arī Friidis. Tas ir tas kungs, kas visu mēra savas cieņas-necieņas kortelīšos/verstīs/pudos (minu, jo nezinu).
Ko tad šis meklē tukšā profilā, iespēju no-hakerēt/nozagt manu profilu? :) Parole ir ļoti īsa, var mēģināt.

Fotas nebūs. Friidi, skaties rīt atkal, bet fotas nebūs. Portreti, tu arī skaties, droši. :)
Publicēts: 30.12.09 22:01
 citēt
Patīkami jau, protams ir, ka bilde citiem patīk, bet galvenais takš- process.

Jaunajā gadā tieši tev tad novēlu nevīpsnāt par lomogrāfijas entuziastiem un nevienu draugiem.lv forumos neatrunāt no analogā foto praktizēšanas. Jo citādi tu uzreiz nonāksi pretrunā pats sev.

Galu galā, arī zivis uz plāna ledus nevienam nav jāķer. Veikalā to netrūkst ne svaigu, ne žāvētu.
Publicēts: 30.12.09 22:02 labots
 citēt
Eu, a par muldēšanu forumā kaut kādus AR dos? ;)
Publicēts: 30.12.09 22:06
 citēt
Eu, a par muldēšanu forumā kaut kādus AR dos? smartins

varbūt tikai pa degunu
Publicēts: 30.12.09 22:08
 citēt
Smartin, vari mani nomainīt. Tiesa, būs jāprot rakstīt.

Es attālinos no foto - šīs bezmērķīgās nodarbes, kas pulcē daudz gadījuma rakstura cilvēku. Ir labāki un senāki vaļasprieki.

Laimīgu Tīģera gadu, lauvas, kucēni un aitiņas! :D
Publicēts: 30.12.09 22:17
 citēt
Eu, a par muldēšanu forumā kaut kādus AR dos?

man liekas tas butu punkts virs i...
Publicēts: 30.12.09 22:22
 citēt
ar jauno reitingu sistemu tiks izlidzinata neplanota balsojumu koncentracija, kas neatbilda fotobloga ieceretajam merkim, bija nepieciesams veikt modifikacijas.

versatiil, tavs piemers ar 555 balsotaju reitinga samazinajumu nozimetu, ka mes neatbalstam atzinibas izteikshanu. protams, var trakteet ari preteji, ka mes atbalstam kritiku, bet ari pashlaik tas tiek stimulets (obligats komentars, pateiciba par komentaru utt)

savukart fakts, ka kads ienak katru dienu lai nobalsotu tikai par vienu un to pasu autoriu (neskatoties uz shi autora konkreto darbu un neskatoties uz citiem citu autoru darbiem) ar balsojumu izcili, un taa dara grupa cilveku, pec buditas diskredite un vienkarsi saboja balsojuma sistemu (kas, starp citu ietekme ari autokonkursa uzvaretajus). tika pienemts lemums veicinat uz fotografiju nevis fotografu balstitu balsojuma sistemu, pati formula gan vel ir testa stadija, bet jums patiks ;)

ja ir kadi konkreti piedavajumi vai shaubas, rakstiet (piemeram, papildus koeficienti netiek piemeroti balsotajam, kam ir mazak ka noteikts skaits balsojumu utt).

taka tas ir eksperiments, rekinieties ari ar sekam (caureja, nieze aciis, bezmiegs, smagi aknu darbibas traucejumi utt), bet rezultats buss forss, par to mes parupesimies ;)

laimigu visiem jauno 2010 un tiekamies bloga dzimenee :face-kiss:
Publicēts: 30.12.09 22:26
 citēt
Jaunās reitinga formulas ietekmi pamanīsiet tikai pēc laiciņa (ja pamanīsiet) - nav Latvijas serveriem tādu resursu, lai pārrēķināt tos miljonus 555 ko esat sabalsojuši 3 gadu laikā pēc jaunās formulas. Reitingu aprēķini stāsies spēkā tikai jauniem balosjumiem.

P.S. Paldies visiem par atbalstu! Tas tiešām motivē mūs turpināt strādāt un uzlabot priekš Jums šo portālu :)
Publicēts: 30.12.09 22:29 labots
 citēt
Shadow, un ko darit ar tadiem pakaljreitingiem skrejejiem? nu piemeram vienu bridi (tagad aktivi bloga nepiedalos un nesekoju notikumiem pie bildem) bet vasaraa 150% bija lietotaaji, kas pie visam bildem lika 555 patik utt.. , domaju dazhi sapratushi kursh/a tas ir.. to nebiju noverojusi tikai es un par to pat no dansigas bija komentars.. "reizem nesaprotu tavus vertejumus" kas bija pie izcili drankigas bildes...
es verteju bildes, bet ne kvantumaa.. ja nevaru bildei ielikt dzest jo ta neatbilst nekam, tad es to nemaz neveru valja no maza tumbnaila.. parasti pie saviem vertejumiem uzrakstu ari tehnisko skaidrojumu ja tas ir nepieceshams un zinu ka to dara ari citi.. zinu ka tadiem gruti izsekot.. vieglak ir spiest uz masu, bet tiehi shadei vertejumi ar komentaru ..tas tapec un tapec ir vertigi,nevis pie 555 komentars PTK.. 555.. ir... utt..
kada vertiba shadiem komentetaajiem?
Publicēts: 30.12.09 22:29
 citēt
Man jau šķiet, ka ideja ir Ok! Kādam laiciņam jau jāpaiet, lai redzētu, kā un vai tas tiešām strādā.
Visiem jau nekad nebūs labi, bet katrā ziņā, šķiet, ka kaut kādas pārmaiņas un svaigums (pat ja ne vizuāls) bija nepieciešams un tas viss kopumā ir tikai uz labu - tāteikt ilgstoši iestrēgt kādā attīstības punktā nav labi + it īpaši, ja vecais kods savas iespējas jau bija izsmēlis.
Laimīgu 2010 arī adminiem! :D
Publicēts: 30.12.09 22:30
 citēt
Publicēts: 30.12.09 22:17

Eu, a par muldēšanu forumā kaut kādus AR dos?

man liekas tas butu punkts virs i...
:face-grin: tas der!
Publicēts: 30.12.09 22:35
 citēt
nezin,man blac neko paari nav nodarijis :D
Publicēts: 30.12.09 22:44
 citēt
cik ta AR un FR punktus par katru balsojumu dos pēc jaunās formulas? ;)
Publicēts: 30.12.09 22:46
 citēt
ironia, man ari blac neko nav nodarijis .. vinjs mani uzlieliija!!!!! nosauca par TALANTIIGu!!!! un bliezh 111 ;-))))))
Publicēts: 30.12.09 22:51
 citēt
dansig, tos kuriem buvee pimineklus parasti dzives laikaa nenovertee :) (domaju kautrejas)
Publicēts: 30.12.09 22:52
 citēt
kaut ko juus te bishku saputrojushi. Par to, ka cilveeks balso, vinsj punktus nesanjem, punktus sanjem tas par kuru sabalso, liidz ar to nekaada labuma tam nabadzinjam nav, kas dienaam seezh un spiezh podzinju balsot.
Publicēts: 30.12.09 22:54
 citēt
ak shitaa Elik, nu tad tas priecee!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6