forum.gif
Jaunā reitingu sistēma. Pārdomas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jaunā reitingu sistēma. Pārdomas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.12.09 22:56
 citēt
A līdz šim par katru "patīk" balsotājam deva 0,01 AR, ja pierakstīja kaut ko no sērijas tipa "ptk" vai "555", tad pat 0,11 AR varēja dabūt ;)
Publicēts: 30.12.09 23:23 labots
 citēt
Hehe - man škiet, ka Eliks pats kaut ko būs saputrojis, jo pareizi ir tā kā smartins raksta: 0.01 vai 0.11 AR par vērtējumu saņem vērtētājs atkarībā, kāds komentārs pievienots. Nevelti snapijs kopš maija, vērtējot vairāk kā 30 tūkst. reizes šobrīd ir otrais ar 3924 AR punktiem ...;)
Smartins - Tu neatceries, kurā forumā tēmā bija aptuvena formula AR punktiem aprakstīta? Nu tas tā, lai atsvaidzinātu atmiņu par pašreizējo vērtēšanas sistēmu ...;)
Publicēts: 30.12.09 23:27
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 30.12.09 23:29
 citēt
Tas bija sen, es pat neatceros, kurā sadaļā bija :D
Publicēts: 30.12.09 23:41 labots
 citēt
Vēlreiz par vērtēšanu. Es gan ļoti sen neesmu vērtējis, bet ir daži favorīti, piemēram: ekoists, pluume, eltons, ironia. eos, reno, itaeta, Vavers, Mumins, agriss, ilmar7, Ienakusi, diikis, E-E, Pentax, ....... Pieņemsim, ka man pilnīgi pietiek ar saviem nosauktiem un nenosauktiem favorītiem. Kas tagad sanāks? Ja es novērtēšu, tad mans vērtējums tiks novērtēts zemāk par to, ka man ir savi favorīti? ...;)
Ja grib balsot par bildēm, tad zem tām nav jāparadās, ne autoram, ne arī reitingu punktiem, lai tas neietekmē vērtējumu ....;)
Publicēts: 30.12.09 23:42
 citēt
nu jaa jo tu balsosi tikai par saviem draugiem
Publicēts: 30.12.09 23:45
 citēt
tas tipa tā kā šuterī autors var paslēpties, tikai daudzi savas bildes liek gan tur, gan te, kur autors ir redams.
Publicēts: 30.12.09 23:52
 citēt
Neredzu favorītu jautājumā problēmu - man arī ir favorīti, jo ir fotogrāfi, kuru darbi man saista. Taču es nebalsoju par visām viņu bildēm.
Līdz ar to jautājums slēpjas tajā vai cilvēks balso par visām savu favorītu bildēm (ienāk blogā, uzspiež favorītus un saliek 555/patīk pie jaunajām viņu bildēm un galerijas apskate līdz ar to beidzas) , vai tomēr arī no tās favorītu lapas nobalso tik par tām bildēm kuras patīk - tātad vērtē objektīvi. Pirmajā gadījumā jau tomēr tā ir tā pati balsošana pa "draugam" un varētu saprast to atzīmes "svara" samazināšanu.
Publicēts: 30.12.09 23:57 labots
 citēt
dubļu posts.
Publicēts: 31.12.09 00:05
 citēt
Shadow, mana doma bija, ka jaskatas lietotaji, kam balsoshanas intesitaate un 555 skaits ir neadekvaati - respektiivi, ja lietotajs liek dazhadas atzimes, vinja ietekme palielinas. ta gribot negribot ari spameri bus spiesti vertet citas bildes, ari tas, kuram paiet garam.
talak vajadzetu spama kjerajus - zadralji šņabijs ar savām sirdīm, un citi. Daudz bildem vienadi komenti - automatiska anuleshana, jo spams ir un paliek spams.
butu tikai normali, ja slinkie lietotaji kas verte tikai bildes kas viniem patik, nepamacot jaunos, un spameri-pokemoni butu ar mazaku ietekmi, neka cilveks kas ieliek 435, piemeram, kadai bildei.
Publicēts: 31.12.09 00:11
 citēt
versatile, nu un tu zini, kas seko, kad ieliec kaadam 434 , konsturktiivi pamatojot?!?!?!?!?!
Publicēts: 31.12.09 00:12
 citēt
tiesham.... kas ta par diskrinimaciju ja draugu loka verteshanaa?
es atverot galeriju pirmkart redzu bildes, nevis autoru vardus.. tad ja patik kaada, atveru,nobalsoju.. nezin kapec beigaas vienalga sanaak ka verteju vienu un to pashu autoru bildes... pa draugam vai ne. bet ja diena pievienoto bilzhu skaits ir 100 un no tam gribas atvert tikai 10 un novertet, tas tikai liecina par to ka parejas vienkarshi nesaista..
Publicēts: 31.12.09 00:12
 citēt
jaa, zinu, esmu licis, ne reizi vien, ne reizi vienam.
vispsihaakaa, ja neskaita Janbo, bija helta - vismaz no tam, ar ko saskaros.
ar tadiem jakaro, nevis jaauklejas. ja vinji bus spiesti likt ari kadu 434, tad gribot negribot smadzenes naksies iedarbinat.
Publicēts: 31.12.09 00:13 labots
 citēt
haha. ieliec kadai sudigai pokemona bildei 333/// preti sanemsi pie labam bildem gan dzest gan 111 utt./. vari kaut 300reizes pamatot.. pretii bus tikai strupa bljaushana.. pati neko nerubii tad nekomentee :)
Publicēts: 31.12.09 00:13
 citēt
Vai jums ir idejas kā panākt, lai nebūtu atriebības balsojumi? Anonīmi komentāri? Vai tad nebūs otra galējība, ka visi izliks komentāros to, kas sakrājies pa dienu uz sirds?
Publicēts: 31.12.09 00:14
 citēt
ar tadiem jakaro, nevis jaauklejas
ar tadiem jakaro, nevis jaauklejas. ja vinji bus spiesti likt ari kadu 434, tad gribot negribot smadzenes naksies iedarbinat.

Tieši tā!
Publicēts: 31.12.09 00:15
 citēt
ka tos pokemonus apturet.. hvz.. iesaku nevis atvert un pakluset un ielikt sliktu vertejumu bet atklati pateikt kada ir vaina.. as attiecas uz tiem kas tiesham skatas visas bildes un verte
Publicēts: 31.12.09 00:22
 citēt
versatile, es jau 10to reizi atkaartojos .... man mans miers ir svariigaaks, nekaa karot ar pokemoniem, ja man par to nekas nav ;-ppp tb kaa otraa diskusijaa rakstiiju - konstruktiivie komenteeteeji jaastimulee!!! Un mazaakais buutu atiebiibas baalsojums - par tiem es tikai pasmeju, bet lasiit riebekliibas PM - tas gan nogurdina ....
Publicēts: 31.12.09 00:25
 citēt
dansiga - bet pastāsti kā to PM būšanu var ietekmēt admini? Salasīt no visiem dzīvesvietas adreses un tiklīdz ienāk kāds ziņojums par atriebīgu PM tā izsūtīt Shadowu un Eliku, lai salauž vainīgajam pirkstus, lai vairāk riebeklības nevarētu rakstīt? :D
Publicēts: 31.12.09 00:26
 citēt
Shads piebrauks ar bumeru un uztaiisiis vertushku :D
Publicēts: 31.12.09 00:27
 citēt
hahaha.. vertushka// tas jau ritikova stils. vertuško ar muti un taa :D
Publicēts: 31.12.09 00:32
 citēt
jaanosaka robezha - 10 bildes un FR ne zemaaks par 6.1. kameer neesi sasniedzis - nah balsot...
 citēt
cerambyx, ja manu konstruktiivo kritiku noveertee aadminji/moderatori - tad var pieciest arii tos PM. Bet ja rezultaataa par manu censhanos otram paliidzeet es da buuju tikai visaads riebekliibas .... man mans dveeseles miers ir svariigaaks;-)
 citēt
Tiko pa LNT bija filma Dubultnieks ar Vandami galvenajā lomā, baigās virtuškas taisīja. Beigās tomēr novāca visus sliktos čainīzerus.
Publicēts: 31.12.09 00:34
 citēt
laciz versija man arii patiktos
Publicēts: 31.12.09 00:35
 citēt
dansigas konstruktīvā kritika? kas tas tāds?
Publicēts: 31.12.09 00:35
 citēt
dansiga - Un kā Tu vēlies lai viņi Tevi novērtē? Ar rozā zvaigzni? :)
Publicēts: 31.12.09 00:36
 citēt
6,1? 6,3 vismaz vajag, vai pat vēl vairāk.
Publicēts: 31.12.09 00:40
 citēt
zo piemeeram shaada :

Gudris@78.84.175.231 | 23:41 30.12.2009 [ paldies par komentāru ]

Ideja: 2, Izpildījums: 2, Sajūtas: 2.
tonis neder....kadrējums dirsā...rakurss tapat...pirmais kas krīt acīs roka ar matiņiem...gaismu vajadzeja no otras puses

:-)))))

Nu tak vai ta nav skaidrs? Nu ir cilveeki, kas ljoti smuki komentee - kaut vai tas pats vanderfons!!!!

Cermabyx, neee - man rozaa kraasa nepatiik ;-pppp neesi slinks un palasi otraa topikaa par sho teemu ;-)
Publicēts: 31.12.09 00:40
 citēt
6,1, 6,2 6,3 vai 6,4 ir tikai tehnikas jauutaajums. vienmeer buus zelta vidusceljsh.
veel opcija ir kandidaats. kad meenesi jaanovveertee 10 bildes dienaa, piemeeram. tad arii redzees kas aiz aadas
Publicēts: 31.12.09 00:42
 citēt
ps. Gudri - Tu arii esi miskastee. sorii. peec reitinga :D:face-devil-grin::face-kiss:
Publicēts: 31.12.09 00:43
 citēt
Atcerieties, ka fotoblog.lv nav pro portāls un arī vienkāršajiem lietotājiem te ir jājūtas mājīgi.
Publicēts: 31.12.09 00:45
 citēt
peec buutiibas. :face-monkey:
Publicēts: 31.12.09 00:46 labots
 citēt
dansiga - arī otrā topikā Tu nekādus konkrētus (pat Gudris tikko padeva konkrētu ideju par bonusiem :D) ieteikumus no Tevis neredzu ;)
Bet būšu Tevi atkodis - tik jūtīgas un mākslinieciskas personas kā Tu šķeit nevar būt par labiem kritiķiem par kādu centies uzdoties. Kritiķis tomēr vispirms ir jābūt ar biezu ādu, jo loģiski, ka tas ko viņš saka daudziem var nepatikt. Līdz ar to lai arī kāda būs sistēma, kaut vai pakārtota tikai un vienīgi, lai dansiga varētu konstruktīvi komentēt un par katru komentāru saņemtu 3 medāļus un 17 uzsitienus uz pleca, tik un tā atradīsies taču kāds, kurš Tev nepiekritīs un pateiks, ka esi muļķe un uzreiz Tava dvēsele tik sagrauta un atkal admiņi būs vainīgi pie tā :D
Publicēts: 31.12.09 00:51
 citēt
Cerambyx, es neparko neuzdodos ... es vispar blogaa esmu peleekaa viduveejiiba, ja paskataas peec reitinga ;-pppp un ne uz ko nepretendeeju. Un manu dveeseli nav tik viegli sagraut - mana nervu sisteema ir pietiekami stabila, bet tik un taa nav veelmes ar raudoshos autoru skaidroties ...
Par kritiku runaajot, ja palasiitu komentaarus pie manaam bildeem, tad neteiktu, ka esi mani taa atkodis ;-pppp
Ja nespeej izlasiit ko piedaavaaju - pats vainiigs .. ox3r gan saprata;-ppp;-)
Publicēts: 31.12.09 00:55
 citēt
Nu bet neskaidrojies ar tiem raudošajiem autoriem un problēma atrisināta - urāaa! :D

Lab - dzīvos redzēs kā ar tiem reitingiem :)
Publicēts: 31.12.09 08:53 labots
 citēt
jaanosaka robezha - 10 bildes un FR ne zemaaks par 6.1. kameer neesi sasniedzis - nah balsot... (c)Laciz
+++

...Kā arī varētu bilžuka autoru dabūt redzēt tikai tad, kad esi nobalsojis!!! - tas motivētu balsot, jo varētu dabūt zināt, kurš ir autors šedevram/grabažai...:D

...Kā arī Fotogrāfa reitingā varētu iekļaut, piemēram, 15-20 labāko darbu vidējo vērtējumu - tādā gadījumā jaunieši(:D), kas sazinātos ar savām vēstulēm, lai noskaidrotu kam kura bildīte ir, varētu neiespringt...uzkačājot simtiem bilžu uz 6.2 - TAS NEKO NEDOTU:D

p.s.
Un nevajag taisīt sistēmu pārlieki domājot par reitingu onānistiem.

Laimīgu Jauno gadu!:face-wink:
Publicēts: 31.12.09 08:59
 citēt
Man doma derētu uzlabot mazo thumbnailu kvalitāti.
Nav man laika atvērt visas dienā ievietotās bildes. Tāpēc pievēršu vairāk uzmanības zināmiem autoriem vai interesantām mazbildēm.
Dudzkārt vērtējums 322 ar pamatotu kritiku ir vērtīgāks par 555, bez komenta. Kaut gan ja bilde vnk patīk 555, komentam laika neatliek, zinu pats tā daru:face-angel:
Neapbižosim jaunos lietotājus
Mūsdienās dzīvei strauji tempi.
Simpatizē Photodoma autoru sadalījums, līdz ar to arī vērtēšanas punkti. Ir tomēr atšķirība vai 555 no Janbo ( nekā personīga) vai tomēr no kādas autoritātes fotogrāfa.
Publicēts: 31.12.09 09:46 labots
 citēt
- tiem kuriem nav taas 6.1 atziimes var dod iespeeju atklikshkjinaat pie bildes patiik un ielaadeet bildi pats var uz TIKAI patiik/dzeest.
- tiem kuriem ir 6.1 (nu tas tikai piemeers no Laciz) paraadaas iespeeja iemest bildi uz kritiku, paraadaas iespeeja bildei atklikot dzeest un likt atziimes.
- kad ir iespēja dzēst, tad lai ir uz vairākām reizēm dienā (nu piem 3) un bilde, kas savāc piem 5 dzēst, tiek automātiksi dzēsta.
- arī sava profila personalizēšana noderētu atriebīgos/nevēlamos utt gadījumos ar iespēju bloķēt lietotāju. nobloķē lietotāju un lietotājs nevar tavā profilā balsot par bildēm, komentēt bildes (apskatīt var būt pilnīgi pieļaujami),
- atstāt iespēju nosūtīt vēstuli, tam, kurš tevi nobloķējis :)
- arī - viesu grāmatas koriģēšana. zinu, ka neesmu vienīgais - te jau bez maz vai kolekcija aizgājusi - kādai 'mazai meitenītei" pie bildes kaut ko pasaki un ieliec 332 vai dzēst un ta sākās, kā standarts, ir jāatnāk un kaut kas jāiekakā viesu grāmatā kip ar gudru zinju - a Tu pats neko nejēdz.
- balsojumiem ar obligātu komentāru palielināt zīmju skaitu (nu teiksim uz 15 vai kā), bet tos 5555555555555555, ////////////////////////, kjchygxneybebubycbyc8 automātā dzēst (ko tur kodus ģenerēt - paņem kādus 3-5 FB lietotājus, kam vienkārši KRETINĒ tādi balsojumi un palaiž lai strādā ar funkciju dzēst/anulēt balsojumu)

kau kā tā
Publicēts: 31.12.09 09:49
 citēt
Lai cik objektīvs būtu sliktais vērtējums, jābūt morāli gatavam, ka pats autors to uztvers ļoti sāpīgi un no viņa skatu punkta patiesi...nevajag kļūt īpaši jūtelīgam...:D Kurš gan vispār tās viesu grāmatas lasa un uztver nopietni!?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: