forum.gif
Jaunā reitingu sistēma. Pārdomas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jaunā reitingu sistēma. Pārdomas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.01.10 18:07
 citēt
haralds:gan jau viss beigsies laimīgi!:face-smile:

Viss ir sācies arī laimīgi - Statistika apkopota 29.12.2009 03:00:17 - kopš šī laika nekādas izmaiņas par pieminēto jauno formulu nav manāmas ...;)
Publicēts: 01.01.10 19:24
 citēt
Starp citu - atradu veco formulas aprakstu:
- fotoblog raksts: +10 AR
- fotoreportāža: +5 AR
- fotoskola: +25 AR
- zvaigznīte par komentāru +1 AR ???
- kāds nokomentē tavu reportāžu: +0,1 AR par katru komentāru
- pats kaut ko nokomentē (bildi vai reportāžu) +0,01 AR
- pliks "patīk" vai "dzēst" +0,01 AR
- "patīk" vai "dzēst" kopā ar komentāru* +0,11 AR
- balsojums par kritikai ieliktu bildi +0,11 AR
* par komentāru uzskata arī visus "555" un tamlīdzīgus ierakstus
Šai summai vēl tiek pievienots
- fotogrāfa reitings reiz 5 - tas gan laikam summējas klāt kādai citai summai un būtiski nemaina kopējos AR.
- favorīts +1 AR (un attiecīgi -1 AR, ja kāds izņem no favorītiem)
Publicēts: 01.01.10 19:31
 citēt
.............būtu pavisam labi, ja mani pievienotu autoru sarakstam......:face-grin:...citādi es jūtos kā aizspogulijā.....:face-grin::face-grin:.....i kā esmu...it kā ne.....:face-grin:
Publicēts: 01.01.10 19:33
 citēt
_aipeija_:.............būtu pavisam labi, ja mani pievienotu autoru sarakstam......

Kādam autoru sarakstam? (Jaunās vai vecās) formulas autoru sarakstam vai kādam citam rakstam ...:)
Starp citu - kur Tu tagad dzīvo Liepājā vai Rīgā? ...;)
Publicēts: 01.01.10 19:34
 citēt
vaardi, kas saakas ne ar burtu jaunajaa autoru sarakstaa nav. zem # sadaljas tikai viens pats onkulis.....
Publicēts: 01.01.10 19:44
 citēt
..Vilberto...es tagad dzīvoju Rīgā....un jā...atver sadaļu autori-pie burta A...manis tur vienkarši nafff....:face-grin:....reitingu līknes profilā ari naff.....tā, ka man pat nav vairs vērts par reitingiem šūmēties:face-smile:......admiņi visu nokartojuši pa savam....:face-grin::face-grin::face-grin:.....pie vainas esot svītriņas nikam.....:face-wink::face-wink:...bet esnu gan nepirkšu tagad fotolatus, lai ko mainītu......
Publicēts: 01.01.10 19:46 labots
 citēt
_aipeija_: ...atver sadaļu autori-pie burta A...manis tur vienkarši nafff....:face-grin:...

Tagad jau ir pie autoriem - tikai vajag nomainīt pie filtra labā pusē - Visi lietotāji!!! ...;)
Bet kur mocis - arī Rīgā? Un uz ilgu laiku Rīgā? Vai tikai uz šīm svētku dienām? ...:)
Publicēts: 01.01.10 19:48
 citēt
:face-grin:...nea..es pa Rīgas ielām parvietojos ar sniega zābakiem....te tak var citādi noslīkt.....:face-grin:...kāds vel mocis......:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.01.10 19:49
 citēt
Vilberto:Starp citu - atradu veco formulas aprakstu:
- fotoblog raksts: +10 AR
- fotoreportāža: +5 AR
- fotoskola: +25 AR
- zvaigznīte par komentāru +1 AR ???
- kāds nokomentē tavu reportāžu: +0,1 AR par katru komentāru
- pats kaut ko nokomentē (bildi vai reportāžu) +0,01 AR
- pliks "patīk" vai "dzēst" +0,01 AR
- "patīk" vai "dzēst" kopā ar komentāru* +0,11 AR
- balsojums par kritikai ieliktu bildi +0,11 AR
* par komentāru uzskata arī visus "555" un tamlīdzīgus ierakstus
Šai summai vēl tiek pievienots
- fotogrāfa reitings reiz 5 - tas gan laikam summējas klāt kādai citai summai un būtiski nemaina kopējos AR.
- favorīts +1 AR (un attiecīgi -1 AR, ja kāds izņem no favorītiem)

Un kā ta mainīsies šie cipari pēc jaunās sistēmas ieviešanas?
Publicēts: 01.01.10 19:50 labots
 citēt
_aipeija_:... kāds vel mocis......:face-grin::face-grin::face-grin:

Es tikai padomāju - cik traka Tu esi - vai šajā laikā ar moci brauc vai nē ...;)
Tā arī Tu neatbildēji - cik ilgi Rīgā? ...;)

smartins:Un kā ta mainīsies šie cipari pēc jaunās sistēmas ieviešanas?

Diskusijas vēl turpinās ... droši vien līdz 4. janvārim ...;)
Publicēts: 01.01.10 19:53
 citēt
Vilberto:
_aipeija_:... kāds vel mocis......:face-grin::face-grin::face-grin:

Es tikai padomāju - cik traka Tu esi - vai šajā laikā ar moci brauc vai nē ...;)
Tā arī Tu neatbildēji - cik ilgi Rīgā? ...;)

Vienu gadu ceļu satiksmes negadījumu statistikā pirmā ceļu avārija ar iesaistītu motociklu bija 1. janvārī :D
Publicēts: 01.01.10 19:55 labots
 citēt
Lqaimīgu Jauno, kas neredzēti!

Aipeija... uzdāvināšu FL, maini vesela niku bez tām tīņu svītriņām.
Publicēts: 01.01.10 19:59
 citēt
...pagāšgad braucām pa Liepāju 31.12:face-winkVilberto šogad ..nja:face-sad:......bet Rīgā....man tak brīvlaiks:face-wink:.....to arī izmantoju svinībam un fotojaukumiem....kopā ar interesantiem cilvēkiem.....gan jau drīz parādīsies reporti......:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.01.10 20:01
 citēt
.....Elton....es atrados...:face-grin:...kolēģi norādija pareizo azimutu.....:face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.01.10 20:03
 citēt
Nu ja, jāieklikšķina tik uz "Visi lietotāji"
Publicēts: 01.01.10 20:25
 citēt
Eltons:Aipeija... uzdāvināšu FL, maini vesela niku bez tām tīņu svītriņām.

Mjā - es arī labprāt redzētu aipeija bez svītriņām ...;)
Aipeija - parādies bez svītriņām, lūdzu ...;)
Publicēts: 01.01.10 20:27
 citēt
Vilberto:
Eltons:Aipeija... uzdāvināšu FL, maini vesela niku bez tām tīņu svītriņām.

Mjā - es arī labprāt redzētu aipeija bez svītriņām ...;)
Aipeija - parādies bez svītriņām, lūdzu ...;)

Tad vēl bez drēbēm arī sagribēsi...
Publicēts: 01.01.10 20:32
 citēt
......kā jau teicu...nika maiņa maksā 50 FL.......neredzu jēgu tērēties....:face-wink:......smartin...mani FB var redzēt pietiekami daudz foto....tas vairs nav nekāds aizliegtais auglis.....:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.01.10 20:33
 citēt
He, he, piedodiet par tēmai neatbildtošiem komentāriem!
Bett... no savas puses varu tik piebilst, ka man Aipeijas niks vairāk interesē par reitingiem.
Tāpēc novirzos no tēmas...

P.S. Kā Jums mans humors savā profīlbildē?
Publicēts: 01.01.10 20:33 labots
 citēt
Aipeija, kaut kā nebūšu piefiksējis. Varētu palūgt kādu linku? :)
Publicēts: 01.01.10 20:35 labots
 citēt
_aipeija_:......kā jau teicu...nika maiņa maksā 50 FL.......neredzu jēgu tērēties ...

Mīļā meitene, vai Tu lasīji, ka Eltons piedāvāja 50 FL? Eltonam ir tūkstošiem FL (tas tač redzams profibildē) un viņš skaistām sievietēm ne to vien atskaitīs ...;)... Izmanto izdevību!!! Vai tad divu vīrīešu dēļ Tu nenoņemtu bez maksas savas strīpiņas ...;)
Publicēts: 01.01.10 20:43
 citēt
:face-grin::face-grin:......nu tad jau būs tā jādara......varbūt.......:face-grin:
Publicēts: 01.01.10 20:50
 citēt
Eltons - vai es drīkstētu aipeijas vietā palūgt pārkaitīt šai jaukajai būtnei 50FL, lai viņa noņem savas strīpiņas ...;)... Paldies jau iepriekš arī aipeijas vārdā ...;)
Publicēts: 01.01.10 20:52
 citēt
..nju lieta darīta.....paldies Svētā Garāla bruņiniekam......:face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 01.01.10 20:57
 citēt
Vilberto:Eltons - vai es drīkstētu aipeijas vietā palūgt pārkaitīt šai jaukajai būtnei 50FL, lai viņa noņem savas strīpiņas ...;)... Paldies jau iepriekš arī aipeijas vārdā ...;)

"strīpiņas" izklausās gandrīz, kā "lencītes" :D :D :D
Publicēts: 01.01.10 21:01 labots
 citēt
Aipeija:..nju lieta darīta.....paldies Svētā Garāla bruņiniekam......:face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss:

Tā Eltons lieta darīta - lieliski, tagad Aipeiju bez strīpiņām kādā sniegā varētu safočēt ... ;)... Galvenais paņemt pirkstiņu, tad jau arī roku satversim ...;):D
Publicēts: 01.01.10 21:03 labots
 citēt
smartins:
"strīpiņas" izklausās gandrīz, kā "lencītes" :D :D :D

Nē, strīpiņas ir tas kas iespiedies modelītes ādā no lencītēm.
Ak, Tu kārumnieks, Mārtiņ, šovakar skatos...
A vispār... Stiļagas jāiet skatīties.

pfff... kur tas "italic" parādījās???
Publicēts: 01.01.10 21:08
 citēt
Eltons: Nē, strīpiņas ir tas kas iespiedies modelītes ādā no lencītēm ...

Lai nospiedumi no lencītēm pazustu, ir tikai laika jautājums. Svarīgāk būtu, lai tās lencītes vasarā nebūtu iesauļotas ... Cik man zināms, tad aipeija sauļojās ...;)
Publicēts: 01.01.10 21:19
 citēt
:face-grin::face-grin:....vai nebūtu laiks atgriezties pie topika tēmas...?.....varbūt ir laiks parunāt...kāpēc ne visas vēstules, kuras tiek sūtītas, aiziet līdz adresātam ar vēstules tekstu...?:face-sad:
Publicēts: 01.01.10 21:35
 citēt
Elton - es labāk neteikšu pēc kā tu tagad izskaties :D :D :D
Publicēts: 01.01.10 22:22
 citēt
skuuosutu Venecijaa ,,,,,,,,,,,, bet tas nenozniiimee, ka es esmu zaudejusi praatu llllll
; KHM .. vau KAAADS nevar aizdod 10 ls lidz otrdienai?!!?1?!?!?!!?!
Publicēts: 01.01.10 22:25
 citēt
kas ir "skuuosutu"?
Publicēts: 01.01.10 22:32 labots
 citēt
Sķiļagas jāskatās!
pašlaik labākā vieta!!!!

... kurš nezin...
www.youtube.com...
Publicēts: 02.01.10 15:02
 citēt
Aipeija: ... varbūt ir laiks parunāt...kāpēc ne visas vēstules, kuras tiek sūtītas, aiziet līdz adresātam ar vēstules tekstu...?:face-sad:

Par tēmu - reitingos nekas nav mainījies kopš 29.12.2009. Diskusijas un uzlabojumi turpinās. Es gan nezinu, kurš ar kuru diskutē - Eliks pats ar sevi vai ar Shadow vai ir vēl kādas citas iesaistītās personas? Un ox3r mēģina diskusijas rezultātu ieviest programmēšanas kodā ...;)
Tad var parunāt par Tavu jautājumu, aipeija - varbūt admini Tavas vēstules aizmirst pārsūtīt tālāk ... Vismaz no Tevis nekādas vēstules neesmu saņēmis ...;)
Publicēts: 02.01.10 16:11 labots
 citēt
Schnircks:
Shadow:neaizmirstiet, ka neviens balsojums, iznemot Dzest! (kas ir limitets), nesamazina bildes reitingu!

Šis gan ir aplami!
Tad teorētiski sanāk, ka visiem saliekot 1.1.1 bilde nonāk topā?

blogaa ir vairaak kaa 10 000 lietotaaji. ja visi ieliks 111 tad bilde buus tik augstu topaa, ka neviens vairs tai nekad netiks ne tuvumaa. fakts.
no otras puses - taa ieshaam buus top bilde ja visi to noveerteetu.....
Publicēts: 02.01.10 16:17
 citēt
Cik atceros, to 111 noņēma no reitingu pazemināšanas pēc Alloksas totālās masturbēšanas lēkmes, kad viņš masveidā visiem, kas reitingos augstāki par viņu, lika 111.
Publicēts: 02.01.10 16:19
 citēt
Eltons:Cik atceros, to 111 noņēma no reitingu pazemināšanas pēc Alloksas totālās masturbēšanas lēkmes, kad viņš masveidā visiem, kas reitingos augstāki par viņu, lika 111.
lai sveetiits Tavs vaards, lai naak Tava valstiiba :D
Publicēts: 02.01.10 16:22
 citēt
Laciz:
Eltons:Cik atceros, to 111 noņēma no reitingu pazemināšanas pēc Alloksas totālās masturbēšanas lēkmes, kad viņš masveidā visiem, kas reitingos augstāki par viņu, lika 111.
lai sveetiits Tavs vaards, lai naak Tava valstiiba :D

Āmen!
Publicēts: 02.01.10 17:12
 citēt
Tik - Tak, Tik - Tak,
Big - Mac, Eto - kak?
Zig - Zak, Zig - Zak,
Ruk -Zak, Eto - Tak ...
...;)
Publicēts: 02.01.10 17:22
 citēt
Vilberto:Tik - Tak, Tik - Tak,
Big - Mac, Eto - kak?
Zig - Zak, Zig - Zak,
Ruk -Zak, Eto - Tak ...
...;)

Vai nav laiks dzejoļu rīmēšanas vietā kārtējo paplašināto Monitoringu uzbliezt?
Kamēr top tā jaunā, Pasaules taisnīgākā ((C) Kaukāza gūstekne) reitingu sistēma.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: