forum.gif
Jaunā reitingu sistēma. Pārdomas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jaunā reitingu sistēma. Pārdomas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.12.09 14:57 labots
 citēt
Svarīgi! Kopā ar jauno fotoblog.lv versiju ir mainījusies arī formula reitingu aprēķināšanai. Ņemiet vērā, ka jūsu reitings pēc jaunās formulas aprēķina var gan nokristies, gan pacelties. Jaunās formulas mērķis ir noteikt lietotāja vērtējuma objektivitāti, jo par vairāk autoru bildēm jūs balsosiet, jo jūsu vērtējumam būs lielāka vērtība, jo vairāk balsosiet tikai par vienu un to pašu autoru bildēm, jo jūsu vērtējuma vērtība pie bildes samazināsies. Tuvāko dažu dienu laikā pastāv iespējamība, ka formula vēlreiz tiks mainīta!

Re kā nu sanāk.....
Man ( pieņemu ka ne tikai man ) interesanti šeit ( blogā ) šķiet labi ja 30 autoru darbi.
Daļa ir slinķi. Gluži kā es :) un bildes mēdz nelikt ilgus periodus.
Arī ievietotās ne vienmēr patīk.
Tad nu sanāk, ka vai mana balsojuma vērtība mazināsies :(
Vai arī jādodas Janbo ( nekā personīga ! ) un ko virzienā likt 5/5/6
kak ta ņehorošo palučājetsa...
Publicēts: 30.12.09 15:01
 citēt
Nebildēju reitinga pēc-tā ka man šī sistēma PO!
Publicēts: 30.12.09 15:03
 citēt
var jau likt arii 515 ;-)))
Publicēts: 30.12.09 15:03
 citēt
Dzīvsvara sistēma. Der masu svēršanai masām.
Nekā tāda. Nepamanītu, ja Tu neuzrakstītu. Pie tam vērtējuma sistēma pamatā attiecas uz publicēšanos/tusēšanos nevis pilnā mērā uz fotografēšanas procesu.
Publicēts: 30.12.09 15:06
 citēt
Tātad blogs nav domāts slinķiem. Es gan pati arī vērtēju reti un dažu autoru darbus........
Publicēts: 30.12.09 15:09
 citēt
tagad sasparosies ne tikai blac un snapijs bet arii citi slinkaakie ;-)
Man tikai nepatiik, ja es balsoju tikai par dazhu autoru bidleem - ka tad balss vertiiba kritiisies .... nu nav man veelmes arii par visaam bildeem peec kaartas balsot ... ;-(
Publicēts: 30.12.09 15:16
 citēt
diez vai sasparosies- es arī tāpēc nedomāju vairāk balsot. ne jau reitings būtisks
Publicēts: 30.12.09 15:19
 citēt
ne jau reitings būtisks

Sistēmas ieviesējus tas nenoliedzami šokēs, un radīsies jautājumi. Aitinaa smalkjūtīgi klusēs. Iestāsies diena pirms ... rītdienas.
Publicēts: 30.12.09 15:20
 citēt
aitinaaa, nu te nee, es arii nee ... bet gan jau buus, kas jaa;-))))
Publicēts: 30.12.09 15:23
 citēt
Doma laba, tik vareja but otra virziena - ja kads liek visiem 555, tad vinja balsij mazaks svars un pozitiva ietekme.
Publicēts: 30.12.09 15:26 labots
 citēt
ha! taa pat tie reitingi fufelis. tas par to objektivitaates apkraushanu ar ciparinjiem arii skan visai smiekliigi.

paskatiijos tais reitingos..nu iisti nekas nav mainiijies
paskaidrojiet man sho:
divi autori. viens ieliek 3 bildes, kuras sanjem veerteejumu izcili un 555 no
100-150 balsojumos. otrs ieliek 30 bildes, kuras sanjem 10-15 balsojumus
(paarsvaraa, liels procents ir tie "pa draugam" vai autoboti "patiik", "555").
kuram kraaninjsh..tphu..reitings buus lielaaks?
autoram ar 30 suu*bildeem vai autoram ar 3 izciliem darbiem?

cik skatos, reitingos, veelaizvien spiezham uz KVANTITAATI, nevis KVALITAATI.
:face-kiss:
Publicēts: 30.12.09 15:28
 citēt
Doma laba, tik vareja but otra virziena - ja kads liek visiem 555, tad vinja balsij mazaks svars un pozitiva ietekme.

es tieši par to !
stulbi sanāk - jo es piekasīgāks vērtētājs un dodu mazāk 5/5/5 jo mana balss top nevērtīgāka.
Es īsti neredzu tajā loģiku.
Ciktāl tas skar manu autora reitingu ( to vajag kačāt ar rieta sauli, košām krāsām un smukazaķiem ar plikčišiem, nekas cits te neder ) tas ir gluži vienalga, pārsteidz neloģisms
Publicēts: 30.12.09 15:30
 citēt
vai tad vispār ir iespējams uztaisīt vērtēšanas sistēmu, kas patiktu visiem fotogrāfiem? ;)
Publicēts: 30.12.09 15:41
 citēt
Nu pashreizeja un modificeta patik pokemoniem. Slinkums no mobila reitingus un bildes petit, bet shia shjabijs atri bus i best autors, i graapis.
Publicēts: 30.12.09 15:49 labots
 citēt
fotoblog vērtēšanas sistēmu maiņas neizmainīs domāšanu.... nafig par vērtēšanu vispār kādus punktus vajag.....
Publicēts: 30.12.09 15:53
 citēt
es visiem nelieku 556 , un 555 , tik nevajag ja...:face-monkey:
Publicēts: 30.12.09 15:54
 citēt
manuprāt būtu labi piešķirt vismaz 3 dzēst dienā :)
tas būtu pirmais solis atkritumu iztīrīšanai...
Publicēts: 30.12.09 15:56
 citēt
Mērķis ir lai visu topu neaizņem tikai tādi autori, kuriem daudz draugi un visi par visiem balso 556 un citiem autoriem ar ļoti labām bildēm tur iekšā tikt nav reāli. Pret slinkumu cīnīties nav jēgas un ja jūs maz balsojiet, tad mēs tur palīdzēt nevarēsim.

Ja kādam patīk rēķināt un spējat izdomāt labāku varinatu mēs ar prieku to uzklausīsim.
Publicēts: 30.12.09 15:59
 citēt
P0fig
Publicēts: 30.12.09 16:00 labots
 citēt
" nafig par vērtēšanu vispār kādus punktus vajag..... "

++++++++

es tikai PAR. novaakt visus punktus autoram par to,
ka vinjsh veertee. tas tikai jaaj tos reitingus un FB autobotu
pulcinjsh aug augumaa.

+ novaakt autora punktus par
publiceeto bilzhu skaitu. ja ir reitings,
lai IR, nevis par to, ka maaki pievienot bildi
blogaa, bet par teemu.
Publicēts: 30.12.09 16:02
 citēt
+
3 DZEEST dienaa
Publicēts: 30.12.09 16:11
 citēt
20 dzeest dienaa. un bilde kurai ir 10 dzeest - automaatiski tiek dzeesta. kaut kaa taa.
Publicēts: 30.12.09 16:22
 citēt
man jau patiik sisteema, kad aadminji/komisija nobalso un autoriem pieshkjir "pakaapes" un jo augstaaka pakaape, jo autora balsij vairaak punktu
Publicēts: 30.12.09 16:31
 citēt
tā varētu būt nākšā lieta par kuru padomāt. Arī komisijai ir jābalso par daudziem autoriem nevis tikai dažiem, kuri patīk.
Publicēts: 30.12.09 17:09
 citēt
kam vispaar interesee tie reitingi? man interesee bildes ne cipari
Publicēts: 30.12.09 17:17
 citēt
...besī siekalainie komentāri pie visām manām bildēm.

Nabaga Gudrīt's.:face-grin:
Publicēts: 30.12.09 17:22
 citēt
Esmu pārliecināts, ka starp komentāru skaitu un komentētāja kompetenci nepastāv nekāda cēloņsakarība.

Ja laba fotogrāfa komentāram vēl varētu būt lielāka ticamība (arī ne vienmēr), tad aktīvākā balsotāja viedoklis nebūt ne obligāti it pamatotāks un vērā ņemamāks.
Publicēts: 30.12.09 17:24
 citēt
nu kaut kaadam bilzhu topam ir jaabuut .... lai taadi kaa Janbo zinaatu peec kaa tiekties;-)))
Publicēts: 30.12.09 17:28
 citēt
a kur ir poga CITEET?
Publicēts: 30.12.09 17:31
 citēt
nu tak rakstiija, ka BUUS taa poga!!!
Publicēts: 30.12.09 17:34
 citēt
+Droperidol
Publicēts: 30.12.09 17:37
 citēt
Būtu paņēmuši Photodom sistēmu un nelēkājuši kā .... :/

+++++piekrītu
Publicēts: 30.12.09 17:39
 citēt
Droperidol - Esmu pārliecināts, ka starp komentāru skaitu un komentētāja kompetenci nepastāv nekāda cēloņsakarība.

korelācija noteikti ir.

Ja laba fotogrāfa komentāram vēl varētu būt lielāka ticamība (arī ne vienmēr), tad aktīvākā balsotāja viedoklis nebūt ne obligāti it pamatotāks un vērā ņemamāks.

te ne pat es nerodu ne ko iebilst, ne ko piebilst!
Publicēts: 30.12.09 17:40
 citēt
a kaada ir sisteema tajaa izslaveetajaa potodomaa?
Publicēts: 30.12.09 17:46
 citēt
jā, kāda ir viņa?
Publicēts: 30.12.09 17:48
 citēt
ox3r, nu tas ko es rakstiiju apmeram
Publicēts: 30.12.09 17:54 labots
 citēt
Gudrim drausmīga nelaime (tur es gan neesmu vainīgs), bet man vēl lielāka - manu tukšo profilu skatās pa 10 lietotājiem dienā. Fotas tur nav nevienas. Ko viņi skatās? Man paliek bail...
Publicēts: 30.12.09 18:29
 citēt
nebaidies.Vienreiz paskatās ,saprot ,ka muldētājs un vairāk neskatīsies
Publicēts: 30.12.09 18:38
 citēt
visu laiku cer ieraudziit kaadu bildi ;_)
Publicēts: 30.12.09 18:39 labots
 citēt
Cien. fotogrāf Jolan, tu mani daļēji nomierināji, arī kā pārliecināts klusucietējs izklausies ticams. Neesmu redzējis nevienu sakarīgu tēmu, ko būtu aizsācis tieši tu. Tas ir ok.

Tomēr es neesmu tik lētticīgs, pārskaiti man kādus FL, lai statistiku varu izkopēt.

Ir mazliet bail no lietotājiem, kam nav pašiem savu darbu, pie kuriem darboties. Ko viņi tukšā profilā pa kluso dara? Kaut kādi "ņūdisti" (c) Mirttante, vai? Vakar bija pat veseli 20 ielūkojušies. Uz ko? Sistēmā ir kaut kādi caurumi.

Dansiga, diemžēl nevienu kadru nevaru parakstīt ar vārdu uzvārdu. Nav to vērti, manuprāt. Vai arī vienkārši nepazīstu nevienu, kas gribētu izdot vēl vienu tizlu kalendāru. :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: