Apsveicami! Tad vismaz būtu sakarīgi uzrakstījis , ka lepojās ar to ka parādīja LNT , pats zinu , patīkami , tādiem amatieriem kā man un citiem līdzīgiem tīkami
LNT laika ziņās tikt ir vieglāk par viegl- tiem pajoliņiem patīk, ja sniegā iečurāts, kūkā ieskrpāpēts vai kabatas lakatiņā iepuņķots uzraskts lnt un par katru bildi pasaka vienu un to pašu.
Kad par manu bildi pateica,ka patīk krāsas un kas tur vēl tiri piri, pasmaidīju. Pēc kāda mēneša vai 2iem tieši to pašu dzirdēju par cita autora vienu bildi.
Tā, ka nekāds sasniegums tas lnt laika ziņu konkurss nav.
nu kapec stulbi? tak daudzi suta tas bildes uz LNT, cilveku parpilda pozitivas emocijas, lai ari tur nekadi speci un dizhi vertetaaji neseezh, bet kursh ta lielis ja ne pats sevi? es vidpar neluru TV, ko tad? bet priecajos par olegiem kas kautkur ta chik pok un nopubicejas un padalaas savaas emocijaas// jums neliekas ka te blogaa parak daudz negaciju?
Jā ironi es tev piekrītu Bubinātāju šeit ir daudz Bet dažķart pat nesaprotu kadeļ bubina, lab es saprotu ir ari te spameri kas te bildes liek vienkārši pilnigi neieguldot darbu vinjās, bet nu bubina jau arī par normāliem darbiem, protams es nerunāju par kārtīgu objektīvu vērtējumu kur pasaka kadas kļūdas kas nav tā ko pielabot
Nu daļēji Ironijai piekrist par vērtētājiem gan negribu , visu laiku vērtēja Jānis Deinats un Veits Kleins , nu nevar jau teikt , ka viņi šijā lieta neko nesaprot To ko rāda pa LNT , reti tiek laureātu bildēs Kāpēz zinu , tāpec ka mājas jau stāv 4 balviņas no LNT , arī citi, es zinu ir saņēmuši patīkamos sīkumiņus , man kā prastam amatierim tīri patīkami, ja augstāk minētie kungi pamanīja manas bilžas, nu tā apmēram
dansiga:Nu ja Deinats un Kleins izlaizh cauri taadus *** pa bridim ..... ak vai ak vai .... Labaaku nebuutu zinaajusi, ka jamie izveelas ....
Viņi neizvēlās ko rādīt , viņi no 12-14000 bildēm izvēlās 10-20 ko balvot un pasākums ir tematisks par laika apstākļiem , par gadalaikiem. Vai gribi teikt ka šīs ir sūdīgas bilde ????
dansiga:labi labi shiis ... es vienkarshi no riitiem shad tad shausminos, to ko redzu ieksh LNT!
Nu tā jau ir cita lieta , tur ar Tevīm esmu vienisprātis Es savā laikā ar Grigali runāju un šis teica ka brīžam bildēm nākot tādas vēstules līdzi ar lūgumiem , ar "draudiem" , ka esot spiesti reitinga dēļ rādīt