forum.gif
LNT
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / LNT
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.12.09 22:07
 citēt
www.fotoblog.lv...
Droši vien kāds redzēja šodien pa LNT žiņām šo bildi ne :D :face-angel:
Publicēts: 30.12.09 22:13
 citēt
un?
Publicēts: 30.12.09 22:32
 citēt
UN ?????????????
Publicēts: 30.12.09 22:37 labots
 citēt
un un ./ cilveks priecaaajas par savu bildi plashaaka auditorijaa neka tikai FB...un jus te shakaalji tik bububububuubuubuuu (lasit rupji)
Publicēts: 30.12.09 22:38
 citēt
un viņa bilde tika LNT, i vsjo.
Publicēts: 30.12.09 22:44
 citēt
Apsveicami! Tad vismaz būtu sakarīgi uzrakstījis , ka lepojās ar to ka parādīja LNT , pats zinu , patīkami :):):):):), tādiem amatieriem kā man un citiem līdzīgiem tīkami :):):):)
Publicēts: 30.12.09 22:46
 citēt
neredzēju, bet bilde jauka.
Publicēts: 30.12.09 22:46
 citēt
Kruti jā, bet foršāk ir kad cits pamana to, ka Tava bilde kkur iekļuvusi, nevis kad pats visiem uzbāzies ar to...
Publicēts: 30.12.09 22:52
 citēt
Jā, es pamanīju vēl nosmaidīju, ka re kā.. :) Bet lielīties nebij ko :P
Publicēts: 30.12.09 22:53
 citēt
tieshi taa forshaak, kad kaads cits atziimee, bet te jau puse fotobloga LNT zinjaas bijushi, pat es :D
Publicēts: 30.12.09 23:29
 citēt
Lab Lab salielijos... atzīstu.
Vnk prieks ka kads sasniegums manā karjerā :face-angel:
Publicēts: 31.12.09 00:08
 citēt
LNT laika ziņās tikt ir vieglāk par viegl- tiem pajoliņiem patīk, ja sniegā iečurāts, kūkā ieskrpāpēts vai kabatas lakatiņā iepuņķots uzraskts lnt un par katru bildi pasaka vienu un to pašu.

Kad par manu bildi pateica,ka patīk krāsas un kas tur vēl tiri piri, pasmaidīju.
Pēc kāda mēneša vai 2iem tieši to pašu dzirdēju par cita autora vienu bildi. :D

Tā, ka nekāds sasniegums tas lnt laika ziņu konkurss nav.
;)
Publicēts: 31.12.09 00:15
 citēt
tas labi, ka parādīja, bet lielīties ir stulbi. Drošvien ta gad jau atzīmē? :face-smile:
Publicēts: 31.12.09 00:19
 citēt
nu kapec stulbi? tak daudzi suta tas bildes uz LNT, cilveku parpilda pozitivas emocijas, lai ari tur nekadi speci un dizhi vertetaaji neseezh, bet kursh ta lielis ja ne pats sevi? es vidpar neluru TV, ko tad? bet priecajos par olegiem kas kautkur ta chik pok un nopubicejas un padalaas savaas emocijaas//
jums neliekas ka te blogaa parak daudz negaciju?
Publicēts: 31.12.09 00:22
 citēt
ironia - tad nedusmojies un nepavairo tās negācijas :D
Publicēts: 31.12.09 12:27
 citēt
Jā ironi es tev piekrītu Bubinātāju šeit ir daudz :D
Bet dažķart pat nesaprotu kadeļ bubina, lab es saprotu ir ari te spameri kas te bildes liek vienkārši pilnigi neieguldot darbu vinjās, bet nu bubina jau arī par normāliem darbiem, protams es nerunāju par kārtīgu objektīvu vērtējumu kur pasaka kadas kļūdas kas nav tā ko pielabot:face-smile:
Publicēts: 31.12.09 12:34 labots
 citēt
+Gudris

& priekaa :face-devil-grin: :face-kiss:
Publicēts: 31.12.09 13:09 labots
 citēt
Prieks par tevi, bilde forša ;)

PS. Ja maksātu par bubināšanu Latvju tauta būtu miljonāru tauta. LV varētu palīdzēt ASV pārciest krīzi :D
Publicēts: 31.12.09 13:48
 citēt
Visiem biezu gadu :):) Un bez neplānotiem izdevumiem parsteigumiem
Publicēts: 31.12.09 13:50
 citēt
izskatās, normāls tusiņš, labs novēlējums
Publicēts: 31.12.09 13:57
 citēt
Luni, mosh beigzi nirgaties par monitoriem un izmainisi izmeru bildei? :)
Publicēts: 31.12.09 14:09
 citēt
Nu daļēji Ironijai piekrist par vērtētājiem gan negribu , visu laiku vērtēja Jānis Deinats un Veits Kleins , nu nevar jau teikt , ka viņi šijā lieta neko nesaprot :):):):):)
To ko rāda pa LNT , reti tiek laureātu bildēs :):):):)
Kāpēz zinu , tāpec ka mājas jau stāv 4 balviņas no LNT , arī citi, es zinu ir saņēmuši patīkamos sīkumiņus , man kā prastam amatierim tīri patīkami, ja augstāk minētie kungi pamanīja manas bilžas, nu tā apmēram :):):)
Publicēts: 31.12.09 16:17
 citēt
nestrideshos netjan, es nezinu kas tur ir vertetaaji :) tikai lasu te forumu un ti ari zinu :)
Publicēts: 31.12.09 16:55
 citēt
Nu ja Deinats un Kleins izlaizh cauri taadus *** pa bridim ..... ak vai ak vai .... Labaaku nebuutu zinaajusi, ka jamie izveelas ....
Publicēts: 31.12.09 19:15
 citēt
dansiga:Nu ja Deinats un Kleins izlaizh cauri taadus *** pa bridim ..... ak vai ak vai .... Labaaku nebuutu zinaajusi, ka jamie izveelas ....

Viņi neizvēlās ko rādīt , viņi no 12-14000 bildēm izvēlās 10-20 ko balvot un pasākums ir tematisks par laika apstākļiem , par gadalaikiem.
Vai gribi teikt ka šīs ir sūdīgas bilde ????

Publicēts: 31.12.09 19:24
 citēt
labi labi shiis ... es vienkarshi no riitiem shad tad shausminos, to ko redzu ieksh LNT!
Publicēts: 31.12.09 19:50
 citēt
dansiga:labi labi shiis ... es vienkarshi no riitiem shad tad shausminos, to ko redzu ieksh LNT!

Nu tā jau ir cita lieta , tur ar Tevīm esmu vienisprātis :):):):):):)
Es savā laikā ar Grigali runāju un šis teica ka brīžam bildēm nākot tādas vēstules līdzi ar lūgumiem , ar "draudiem" , ka esot spiesti reitinga dēļ rādīt :):):):):):):)
Publicēts: 31.12.09 22:12
 citēt
ironia:Luni, mosh beigzi nirgaties par monitoriem un izmainisi izmeru bildei? :)

Taga tak tas notiek automātā teku textss 1300px × 866px (izmainīts uz 520px × 346px)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):