forum.gif
Bilžu asums fotoblog.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bilžu asums fotoblog.lv
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.01.10 12:40
 citēt
Vai tā jaunā asināšana jau darbojas?
Publicēts: 01.01.10 12:58
 citēt
Ielādējot bildes nekur nepamanīju, vismaz acīs nedūrās, informācija par to, ka, ja grib labāko rezultātu, bilde jāsagatavo ar 900 pix garāko malu. Būtu svarīgi tādu infu izkarināt visredzamākajā vietā! Eksperimenta pēc ieliku vienu lielāku par 900 pix un rezultāts, maigi sakot, sūnains. Šajā gadījumā visa tā pikseļu drāšana ar asināšanu vienkārši kaķim zem astes. Šito infu vajag visiem ar lielo āmuru pa pieri!
Publicēts: 01.01.10 13:23
 citēt
GG:Ielādējot bildes nekur nepamanīju, vismaz acīs nedūrās, informācija par to, ka, ja grib labāko rezultātu, bilde jāsagatavo ar 900 pix garāko malu. Būtu svarīgi tādu infu izkarināt visredzamākajā vietā! Eksperimenta pēc ieliku vienu lielāku par 900 pix un rezultāts, maigi sakot, sūnains. Šajā gadījumā visa tā pikseļu drāšana ar asināšanu vienkārši kaķim zem astes. Šito infu vajag visiem ar lielo āmuru pa pieri!

Ak dies- derētu pamācīties kaut ko par bilžu optimizāciju vebam vispār, pirms šitādu "kā tā var būt" drazu drukāt!
Publicēts: 01.01.10 13:27
 citēt
Joka pēc pačekoju galeriju- nu, pagaidām bildes kvalitāte no lielā uz mazo izmēru tiek degradēta acīmredzami. Vai nu kaut kas vēl nedarbojas, vai arī percentage nepareizs! Bilžu asumam jāsaglabājas apmēram līdzīgā apjomā, aizverot 900 px bildi no popup loga uz mazāko!
Publicēts: 01.01.10 17:17
 citēt
Ja var, uztaisiet, lai links čatiņā atveras jaunā logā, a to stulbi- aiznavigējas projām! Nav pareizi!
Publicēts: 01.01.10 18:33
 citēt
linkus sakārtosim un bildes arī.
Publicēts: 01.01.10 18:35
 citēt
Portreti:Treshold uc nafig novāc, atstāj tika sharpen 0.3 un amount percentage 70! Pārējais "0"

pamēģināšu šādu variantu.

Tu saki percentage 70, bet cik tas būs pēc šī:
The percentage of the difference between the original and the blur image that is added back into the original

Zini? :)
Publicēts: 01.01.10 19:23
 citēt
A nevar ļaut ielādēt PNG formātiņā? Lielo bildi varētu neapgrāpstīt vispār un logo uzlikt jaunā lajerī...tā nevar darīt?:)
Publicēts: 01.01.10 19:25 labots
 citēt
ir daudz labāk kā bija
Publicēts: 01.01.10 19:28
 citēt
Karlis70:A nevar ļaut ielādēt PNG formātiņā? Lielo bildi varētu neapgrāpstīt vispār un logo uzlikt jaunā lajerī...tā nevar darīt?:)

Principā var par šo jau kaut kad tika domāts. Apsolu, ka paturēšu to prātā un ja nebūs tam daudzi mīnusi, tad mēģināsim norealizēt
Publicēts: 01.01.10 19:29
 citēt
GG:Ielādējot bildes nekur nepamanīju, vismaz acīs nedūrās, informācija par to, ka, ja grib labāko rezultātu, bilde jāsagatavo ar 900 pix garāko malu

agrāk tak bija - ielādes un kompresijas noteikumi... bija i 900x600 i visi pārējie nosacījumi. Tagad tā poga pazudusi...
Publicēts: 01.01.10 19:33
 citēt
Paskatījos bloga kodiņu, nekas netraucē ļaut augšuplādēt png vai gif... cik nu mana saprašana ļauj saprast ;)

Es vnk tagad čakarējos gar savu lapiņu...man pat liekas, ka atradu labāku imagevieveri, kurš ļauj lekt uz priekšu/atpakaļ arī pa lielajām bildēm.... piešūts html failam galīgi tā pat kā Jumsim ;)
Publicēts: 01.01.10 20:01
 citēt
gif jau nu gan neder fotogrāfijām. PNG ir labāks pret kompresiju utt un par to var būt diskusija, bet iesaku to pašreiz necilāt savādāk daudz gribot maz kas parasti sanāk
Publicēts: 01.01.10 20:05
 citēt
...nu bet būtu stilīgi animētas bildes samaukt galerijā...:)
Publicēts: 01.01.10 20:14
 citēt
Salīdzināju ielādētās bildes ar oriģināliem. 900 pix ir pavisam smukas. Ja stipri ieskatās, tad var manīt nenozīmīgu asuma zudumu ielādētajā variantā. Pavisam, pavisam nedaudz. Domāju, ka to var neņemt vērā, ir OK. Ar 715 pix ir bik švakāk, bet arī ir ciešami. Kopumā man patīk. Domāju, ka nevajag grozīt. Vismaz daudz - ne.
Publicēts: 01.01.10 20:45
 citēt
ir viena problēma, ka failu izmēri ir sakāpuši debesīs. Skatīšos kompromisu.

Vairāk gan tas attiecas tieši uz mazajām bildītēm.
Publicēts: 01.01.10 20:54
 citēt
ox3r:
Portreti:Treshold uc nafig novāc, atstāj tika sharpen 0.3 un amount percentage 70! Pārējais "0"

pamēģināšu šādu variantu.

Tu saki percentage 70, bet cik tas būs pēc šī:
The percentage of the difference between the original and the blur image that is added back into the original

Zini? :)

Vienkārši paņem vienu bildi no manas galarijas, atver to popupā, tad aizver! Asumam jāpaliek tam pašam, apmēram. Ja būs nedaudz vairāk, nekas, 90% ir pasažieri, kuri vispār nemāk asināt, viņiem būs prieks!
Publicēts: 01.01.10 20:56
 citēt
Davai video galeriju!!!
Publicēts: 01.01.10 21:11
 citēt
Beidzot Gudris drēbi runā, moš gudrumu pa JG salavecis šamajam atnesis!:)
Publicēts: 01.01.10 21:12
 citēt
Gudris:
Portreti:Davai video galeriju!!!
davai forumā jūtuuba embed

Un atļaut embedēt tikai paša filmētu video, nevis britnijas klipus!
Publicēts: 01.01.10 21:29
 citēt
Gudris:
Portreti:

Un atļaut embedēt tikai paša filmētu video, nevis britnijas klipus!
Tu man gh1 aizdosi kad ieshu pie Tevis uz studiju ? :face-smile:

Aizdošu fudžik ziepi- sākumam būs labi!:)
Publicēts: 01.01.10 21:54
 citēt
Tad sāc filmēt!:)
Publicēts: 01.01.10 22:05
 citēt
Gudris laimīgais, plikus pupus ir redzējis....:D
Publicēts: 01.01.10 22:30 labots
 citēt
...
Publicēts: 01.01.10 23:27 labots
 citēt
liekas, ka beidzot dabūju ideālu kombināciju.

Kuriem ir interesē var notestēt un izteikt komentārus.
Publicēts: 02.01.10 01:17
 citēt
Gudris:
Portreti:Tad sāc filmēt!:)
es visu laiku filmeju...bet nav kvalitāte lai rādītu citiem...karoče aizdosi gh1 kad buushu studijaa uzfilmeeshu plikus pupus :face-wink:

Ko tu muldi- fudžik ziepim ir ideāla kvalitāte, nav tikai HD izmērs, jāpalielina!
Publicēts: 02.01.10 01:20 labots
 citēt
ox3r:liekas, ka beidzot dabūju ideālu kombināciju.

Kuriem ir interesē var notestēt un izteikt komentārus.

Lielo izmēru arī šarpos, to kas popup logā izlec? To nevajag vispār aiztikt!!! Citādi bilde, kas optimizēta tam izmēram un atbilstoši uzšarpota, pāršarposies! Jašarpo tikai samazināmā bilde!
Publicēts: 02.01.10 01:40
 citēt
pamēģini sākumā un pasaki vai ir ok vai nē :)
Publicēts: 02.01.10 11:27
 citēt
Tak ir jau labi! Tas viss nianses kaukādas. Piemāram šorīt man šķiet, ka 900 pix bilde irbiku assāka, bet tas tikpat labi var būt, ka man šorīt acis asāk rāda nekā 1. janvāra rītā ;) Bet patika labāk vakar :) Bet par mazo 715 pix bildi vispār neuztraucos. Tā šķiet jau tā pārāk laba. Izmēra samazināšanas dēļ tā manis pēc drīkstētu būt arī neasāka. Tā ir tikai ieskatām. Apbrīnošanai ir tikai lielā bilde.
Publicēts: 02.01.10 15:04
 citēt
ox3r:pamēģini sākumā un pasaki vai ir ok vai nē :)

Atvēru bildi lielajā izmērā fotodomā un te. Asums apmēram līdzīgs, bet fotoblogā nedaudz pazūd krāsas. Pieļauju, ka lielākas kompresijas dēļ. Lielo izmēru vajadzētu līdz 250 kb vispār neaiztikt, es domāju. Ja vairāk, tad kompresēt!
Publicēts: 03.01.10 16:54
 citēt
A {img} tāsks jaunajā forumā speciāli disablēts?
Publicēts: 03.01.10 16:56 labots
 citēt
linkus tagad var likt bez [ url ], bet tas ir nobojājis img. Mēģināšu salabot šodien.
Publicēts: 03.01.10 17:17
 citēt
ox3r:linkus tagad var likt bez [ url ], bet tas ir nobojājis img. Mēģināšu salabot šodien.

Linkus visu laiku varēja likt bez. Tikai 1 bekspeiss pirms un pēc linka bija jāatstāj.
Publicēts: 03.01.10 17:25
 citēt
Portreti:
ox3r:linkus tagad var likt bez [ url ], bet tas ir nobojājis img. Mēģināšu salabot šodien.

Linkus visu laiku varēja likt bez. Tikai 1 bekspeiss pirms un pēc linka bija jāatstāj.

Tagad paļubomu ir labāk :)
Publicēts: 03.01.10 17:28
 citēt
Gudris:
Portreti: bekspeiss .
space ;)

Ai, nu labi, drukas kļūda smadzenē!
Publicēts: 03.01.10 17:31
 citēt
Es te tā drusku novirzoties no tēmas, bet gribēju DIKTI pateikties adminiem, kas cītīgi strādā pie visiem jauninājumiem :) Ir atgriezies lielais prieks te uzturēties, jo visa kā notiek :) Rispekt! Un lai veicas turpmāk!
Publicēts: 03.01.10 18:18
 citēt
eSeL:Es te tā drusku novirzoties no tēmas, bet gribēju DIKTI pateikties adminiem, kas cītīgi strādā pie visiem jauninājumiem :) Ir atgriezies lielais prieks te uzturēties, jo visa kā notiek :) Rispekt! Un lai veicas turpmāk!

Par godu viņiem tu varētu iespringt uz vienu jaunu plikbildi! ;) Savu! :)
Publicēts: 03.01.10 18:20
 citēt
Portreti:
eSeL:Es te tā drusku novirzoties no tēmas, bet gribēju DIKTI pateikties adminiem, kas cītīgi strādā pie visiem jauninājumiem :) Ir atgriezies lielais prieks te uzturēties, jo visa kā notiek :) Rispekt! Un lai veicas turpmāk!

Par godu viņiem tu varētu iespringt uz vienu jaunu plikbildi! ;) Savu! :)

Labāk trīs ;)
Publicēts: 03.01.10 18:24
 citēt
Nāāābadziņi :D
Publicēts: 03.01.10 18:30
 citēt
Gudris:
zoziitis:
Labāk trīs ;)
gan jau ka Pluume sataisīja i visas 10 ...tik nerāda nevienam :face-crying:

Plūme daudzām daudz ko ir sataisījis pie ugunskura...tikai neviena nerāda rezultātu...laikam process bijis svarīgāks! :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas