forum.gif
iestredzis :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / iestredzis :D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.01.10 14:35
 citēt
kas ta nu ir noticies,jau kuro dienu reitingu tabula iestreegusi ? :D :D :D
Publicēts: 01.01.10 14:42
 citēt
mani vairāk satrauca spama iestregšana :D
Publicēts: 01.01.10 17:35
 citēt
Admiņi meklē algoritmu, lai izslēgtu(mazinātu) masturarbaiterācijas ietekmi uz reitingu............................ bet tad sanāk - Alloxa atkal zilzvaigžņains... ar šo tie nejūtas apmierinati un meklē arvien citu algoritmu. :face-grin::haha:
Publicēts: 01.01.10 17:42
 citēt
Alloxa:Admiņi meklē algoritmu, lai izslēgtu(mazinātu) masturarbaiterācijas ietekmi uz reitingu............................ bet tad sanāk - Alloxa atkal zilzvaigžņains... ar šo tie nejūtas apmierinati un meklē arvien citu algoritmu. :face-grin::haha:

\

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.01.10 18:00
 citēt
janis19:kas ta nu ir noticies,jau kuro dienu reitingu tabula iestreegusi ? :D :D :D

vot šitā lieta man pie kājas :haha:
Publicēts: 01.01.10 18:03
 citēt
Jūs varat iedomāties - vakar iekiku bildi un tikai 80 skatījumi. Laikam pie vainas JG...
Publicēts: 01.01.10 19:18
 citēt
Alloxa:Admiņi meklē algoritmu, ... bet tad sanāk - Alloxa atkal zilzvaigžņains ... ar šo tie nejūtas apmierinati un meklē arvien citu algoritmu. :face-grin::haha:

Varbūt admini tieši meklē, lai pēc jaunās formulas Eltons nebūtu un Tu būtu ...:)
Man patika tieši tās maiņas kā pulksteņa svārstam: tic (alloxa) - tac (Eltons) ...
Un ta visu laiku: tic- tac, tic- tac, ...:):D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):