Kopš čatiņu remontē, esmu pamanījis, ka daudzi cepas par reitingiem.
Sakiet godīgi- jums tiešām liekas aizraujoši fočēt kaut kādu drazu, lai tikai pēc iespējas vairāk bilžu un kā nu tur vēl būtu, lai tikai kaut kādā interneta lapā tiktu kaut kādā sarakstā vai palielinātu kādu cipariņu par 0,01?
Tā nav kaut kāda jocīgā atkarība, kā jums liekas? Es saprotu- tiešām īsts sportisks azarts...bet nu cīņa par cipariņu tabulā... Bišk šaizīgi, pa-mojemu!
Portreti - Aizraujoši varētu būt fočēt Gudris stilā ... ... Bet Tu labāk kā studijas spečuks azartiski izstāstīt, kādus palaidējus varētu izmanto Aurora Fusion 600 galvām ... ... - auroralite.en.ec21.com... ...
Vilberto:Portreti - Aizraujoši varētu būt fočēt Gudris stilā ... ... Bet Tu labāk kā studijas spečuks azartiski izstāstīt, kādus palaidējus varētu izmanto Aurora Fusion 600 galvām ... ... - auroralite.en.ec21.com... ...
"Palaidēji" ir nekas cits, kā parasti BEZVADU VADI. Vienlīdz gudri tu varētu vaicāt- kāds strāvas vads vislabāk der Microsoft kompjūteram. Kad būsi sapratis, ka zibspuldze iedarbojas, 2 kontaktus salaižot uz īso, tad arī sapratīsi ko rakstu!
Jalieto tie palaidēji, kuri visretāk nostrādā no traucējumiem. Ja tev būs 2 vai 3 palaidēji, un lietosi tos reizi mēnesī, tad pofig, der jebkurš, kur uztvērējs barojas no tīkla, lai nav jāčikājas ar bačām! Tomēr ja domā lietot zibspuldzes reti un reizēm izmantot āra fočēšanai parastās bateriju zibpsuldzes, tad iesaku palaidējus ar baterijām.
Ir arī universāli- darbojas ar baterijām, bet ir papildus barošanas blociņš no 220.
Agrāk lietoju Bowens pulsar- bačas ātri nosēžas, daudz nostrādā no traucējumiem. Pārgāju uz korejiešu FW1. konovaphoto.com... Ir labāk! Un arī bača tur pusgadu!
Portreti:Kopš čatiņu remontē, esmu pamanījis, ka daudzi cepas par reitingiem.
Sakiet godīgi- jums tiešām liekas aizraujoši fočēt kaut kādu drazu, lai tikai pēc iespējas vairāk bilžu un kā nu tur vēl būtu, lai tikai kaut kādā interneta lapā tiktu kaut kādā sarakstā vai palielinātu kādu cipariņu par 0,01?
Tā nav kaut kāda jocīgā atkarība, kā jums liekas? Es saprotu- tiešām īsts sportisks azarts...bet nu cīņa par cipariņu tabulā... Bišk šaizīgi, pa-mojemu!
es atkal jūtos pārsteigts, ka kādu tas viss vispār interesē
Portreti - paldies par info. Tas ir tas jautājums pašam sev - uztvērējs no bačām vai no tīkla, mājās vai laukā un cik bieži ... Andre piedāvājā Bowens pulsar trigerus, bet lēti tas nebija ... Iesākumam varbūt viens palaidējs ar vienu 220 un vienu baču uztvērēju ... Tas tik tā pārdomas ...