augstskolas laikā sadzēros atsevišķi no kursa biedriem, nākamājā dienā aizejot uz zīmētavu viens izmeta o'velns atnācis, kopš tā laika vārdā vairs neviens mani nesauca , bet nu tagad tas palicis tikai niks.
Man vienmēr liela problēma nikus izdomāt. Tā pirms pirmās bildes likšanas šeit sēdēju un domāju- nu, joferīt, ko lai uzraksta! Esmu taču tikai tāpat vien ienākusi, ko māžošos ar lepniem nikiem... Un tā arī palika tas Ienaakusi.
Ja kas, tad pašos pirmsākumos kad sāku vispār internetu izmantot vienmēr un visur gadiem ilgi biju pinkele.. saīsinājums no rozā ziloņa .. tā mani sen sen atpakaļ iesauca kāds cilvēks... jo ziloņiem esot kaut kāda simboliska saistība ar mīlestību..
Vienu dienu pirms padaudz gadiem ierados uz treniņu ( electric boogie ) un skolotājs pateica, ka es viņam atgādinu itāli un tagad viņš mani saukās par arturso. pārējie ierēca un tad ar sazīmeja, ka normāli skan un loģiski jo vārds + uzvārda pirmais burts. Tā nu veljoprojam visi mani tā saukā
Nē,Elton reliģijas un politiskās spēlītes mani nesaista,tikai tik daudz lai parunātu par to izraisītajām stulbībām...Kā saka Ošo-ja būtu amerikas putni un pārējie,tad amerikas būtu visresnākie....Eko un ego nav loģiski,tas vienkārši ir. Biju peldēties un paskatījos cik daudz eglītes mežā nocirstas metru augstumā no zemes,tā reliģisku motīvu dēļ...
hmm, kaukā senos laikos kāds no citas manas iesaukas šito atvasināja.Kāpē ar 2iem t? Piereģidtrējos erfoto kā shautra, bet paroli aizmirsu... registrējos vēlreiz kā shauttra
Man bija angļu buldodziņš: Mērija,- Tad arī puiku paņēmām - lai abus varētu reizē pasaukt,- Morti...mērija = MORTIMERS! Tā saucos abu mīļdzīvnieciņu vārdā,- tagad turpinu nest niku : abu augstā piemiņā! www.selgasfoto.lv...