Vilberto:Kā tiku? Visādi izdomājos, kamēr saliku kopā ... Nozīmē? VILm... BERz... foTO ...
Labāk bija tas, kas tev bija pirms nomainīji uz Vilberto. Tagad tevi sanāk jaukt ar Vanderfonu
Man ar kaut kā tas jaunais niks /Vilberto/ vēl neierakstās.. /Linkmans/ - tas kaut kā labāk gāja. Un kā lai tagad pielieto blogā izveidoto teicienu "Linkmana kvadrāts"?
Mans niks atvasināts tālu no pirmsākumiem... Pasen Dienas forumā tusējot, bija niks ar pretenzijām uz sengrieķu mitoloģiju. Šeit reģistrējoties, tas kaut kā transformējās šādi. Nu, un nekāda jaunā neesmu, tas arī
Janbo:Bērnībā bij tāds žurnāls Dambo , tad bij filma Rembo, tad pieliku vārda pirmo pusi un vollā .
Janbo = Dambo + Rembo ..tas visu izskaidro
Interesanti bij uzzināt , kā tu dabūji savu niku Gudri , a es ta domāju , ka skolotāji savlaik tevi slavēja ... A pa savu niku atcērējos , ka bērnībā (neskaitot žurnālu un filmu) dzirdēju tādu bērnības hītu www.youtube.com...
nu kādreiz delfi chatā biju mmaitinja, tad es no tā izaugu, pārvācos uz 118 chatu un paliku par njivedama_zverjushka (peremudrila domājot par pareizrakstību), jutos ļoti labi un dabīgi, jo asociēju sevi ar dažādiem dzīvnieciņiem, atkarībā no situācijas, tad man pašai mežģījās mēle to penteri izrunāt, nemaz nerunājot par citiem, apžēlojos un kļuvu nikā lakoniska, kas reizē izklausās dominanti. Tā zverjai mēneša beigās paliks 6 gadi
MORTIMERS:Man bija angļu buldodziņš: Mērija,- Tad arī puiku paņēmām - lai abus varētu reizē pasaukt,- Morti...mērija = MORTIMERS! Tā saucos abu mīļdzīvnieciņu vārdā,- tagad turpinu nest niku : abu augstā piemiņā! [url=http://www.selgasfoto.lv/?level=album&id=37
Heh,]http://www.selgasfoto.lv/?level=album&id=37
Heh,[/url] vēl viens Angļu buldogu mīļotājs Man ar Kādreiz bija meitenīte, bet tagad ir Puika
Interesanti bij uzzināt , kā tu dabūji savu niku Gudri , a es ta domāju , ka skolotāji savlaik tevi slavēja ... A pa savu niku atcērējos , ka bērnībā (neskaitot žurnālu un filmu) dzirdēju tādu bērnības hītu www.youtube.com...
Vārdā jau sen reti kurš sauc...
Lacitz - kaa tu Annirs niku no sākuma izdomāji ?
Schnircks - vaarda Maartinsh atvasinaajums no otras puses. annir bija nejaushiba - kaada - vairs neatceros, bet nomainiiju jo dazhiem tas radiija nepareizas asociaacijas
nee, nav sakara ar sensaacijaam. man beerniibaa bija draugs Maartinsh un mees meedzaam viens otra vaardus izrunaat no otra gala. par Tevi bija uzreiz skaidrs!
ironia.. baigi garš stāsts, bet pirms gadiem 10 gad sāku intensīvi apgrozīties motobraucēju sabiedrībā, kādā no starptautiskiem braucieniem, viens motokolēģis būdams pilnīgā vafelē vienā no pitstopiem molēma pārbaudīt sava Hārļa līdzsvaru un apgāzās, es meitene stipra, zirgus visādus rokās turējusi sabojos, ka onkam kāju nospiedis tas mocis un ķeros pie ragiem, kājas notrīcēja pamatīgi, bet nezinamiem spēkiem to moci pacēlu, par lami pieskrēja viens no skatītājiem un izvilka ķepu.. tad kļuvu par dienas zvaigzni un ārzemju motokoleģi teic oooo Iron woman.. ņemot vērā,ka es tāda ironiska pēc savas būtības.. ta arī atvasinājas līdz ironijai un to laiku biker.lv forumā kļuvu par ironia, kopštā laika visur ar šõ vārdu esmu un uz to arī atsaucos klātienē
Kārlim70 par mani jau radās "nepareiza" interese citā topikā
Kādreiz, kad sāku mācīties un nodarboties ar mušiņmakšķerēšanu, un ņēmties pa ārzemju forumiem, izdomāju, ka mūsu MM zivis Gaujā ir alatas, foreles,taimiņi....ko ta es kāds taimiņš? paņēmu niku-spura, ko viegli uzrakstīt arī citās mēlēs. Skatos, ka arī citiem niki nāk no citām aktivitātēm/forumiem
Pirms pieciem gadiem bildēju retāk un ar filmu ziepju trauku . Domāju , jānopērk spogulene . Bet ne vienmēr mūsu vēlmes sakrīt ar iespējām . Un tad , kādu dienu braucot uz Rīgu pa Bauskas šoseju notiek ceļu satiksmes negadījums kurā esmu ļoti nevainīgs ( sīkāks apraksts pēc lasītāju vēlmēm iespējami reanimējams manos atmiņu apcirkņos) . Saņemu apdrošināšanu (ap 400ls) salaboju mašīnu (ap 100ls) pa pārējo tiku pie Pentax MZ6 . Nav sliktuma bez labuma ! Vai ne ? Nu ta pa godu manai pirmajai spogulenei arī izvēlējos šo niku -pentax- .
sen sen sensenos laikos ļoti patika LOTR, bet kad reģistrējos f-blogā biju no tā izaudzis un bija laiks radīt, ko jaunu, tad domāju, domāju... izdomāju, ka nav jēga neko izdomāt - paņēmu latīņu vārdnīcu un vualā incognito... latviski - inkognito, darbojas zem sveša vārda, cita vārda aizsegā, ja pareizi atceros vārdnīcas tulkojumu, bet doma noteikti tāda bija!
ironia:ironia.. baigi garš stāsts, bet pirms gadiem 10 gad sāku intensīvi apgrozīties motobraucēju sabiedrībā, kādā no starptautiskiem braucieniem, viens motokolēģis būdams pilnīgā vafelē vienā no pitstopiem molēma pārbaudīt sava Hārļa līdzsvaru un apgāzās, es meitene stipra, zirgus visādus rokās turējusi sabojos, ka onkam kāju nospiedis tas mocis un ķeros pie ragiem, kājas notrīcēja pamatīgi, bet nezinamiem spēkiem to moci pacēlu, par lami pieskrēja viens no skatītājiem un izvilka ķepu.. tad kļuvu par dienas zvaigzni un ārzemju motokoleģi teic oooo Iron woman.. ņemot vērā,ka es tāda ironiska pēc savas būtības.. ta arī atvasinājas līdz ironijai un to laiku biker.lv forumā kļuvu par ironia, kopštā laika visur ar šõ vārdu esmu un uz to arī atsaucos klātienē
Nedomājās galīgi, kad dzirdu, ka sekretāre saka kolēģim, lai iebrauc ziedu salonā un Valdemāra ielas ALORA un paņem pušķus, ko likt apspriežu telpā uz galda u.c. Nodomāju, aiii, lai iet Alora.
alora:Nedomājās galīgi, kad dzirdu, ka sekretāre saka kolēģim, lai iebrauc ziedu salonā un Valdemāra ielas ALORA un paņem pušķus, ko likt apspriežu telpā uz galda u.c. Nodomāju, aiii, lai iet Alora.