Gudri - man Tev ir slikta zinja.... es varu buut gejs un varu nebuut. Tevi neviens garaaku nepataisiis - ne augumaa, ne TUR. ar to buus jaasadziivo visu muuzhu. un jaaciinaas ar kompleksiem. Nu tas taa cik dzirdeets no komentaariem par Taviem kompleksiem. Nu sanjemies
Laciz:
ir - bet tas straadaa abos virzienos. un kaa redzi, tad Gudrim IR noziime....
Tu par kādiem virzieniem?? Es palieku pie sava ka nozīmes tam nav! .. ne Gudrim, ne kādam citam...
kaadam par lielu, kaadam par mazu... pashapzinjai... taapat kaadai.... un kaa tad nav... vai tad Gudrja slimiigaa interese jau daudzu meeneshu garumaa nav tam spilgts apliecinaajums?
Laciz : trakums ar tiem kam pašapziņa sākas tajā galā. Domājot ar augšgalu tak skaidrs ka nozīme tam nav. Nezinu par ko Gudris interesējas daudzu mēnešu garumā ..nesekoju līdz šeit visam notiekošam.
Pelle ++ 1. visatļautība 2. rupjību „meistari” 3. utopia, jensen un Zenza 4. kaut kāda jau bija, tik ātrumā nenāk prātā.. 5. par tādiem neinteresējos, bet cik manīts šeit tas aktuāli un kloni ir.. 6. arī neinteresējos, bet cik forumā manīts, tad PortretuJuris un Gudris.
un izaugsme dansigai jāliek
un izmēram tiešām nav nozīme ( te nav runa par fiziskiem defektiem).Tas ir tikai mīts
subjektiivi. kaa jebkuri likumi veidojas/izstraadaajas kaadas grupas subjektiivaa ietekmee. izejot no kaut kaadaam personiskaam veertiibu sisteemaam, uzskatiem. ne vairaak un ne mazaak.
turklaat Gudra posts bija pashmeerkjiigs, saliktenja pirmaa dalja "pash" ir iipashi uzsverama. Un ne pa topika teemu.
Vilberto:Topika tēmām vienmēr ir pauzes, kuras var izmantot spamotēmām. Topika autors cenšās vilkt topiku tēmas virzienā, pārējie - dažādos ...
diez vai šo topiku var uztvert nopietni, kaut kā neticās, ka izvirzītās nominācijas varētu Laciz tiešām interesēt, vairāk izskatās uz < tas nekas, tas tik tadā klusumā > tēmas.....varbūt kļūdos, nezinu ... tapēc aizklīšana pa labi, vai kreisi no nospraustā kursa pieder pie lietas